.
Затворена тема
Страница 20 от 32 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 781
    Град
    Разград
    Беше супер гадно и аз много обичах яйца ама сега като видя и пред очите ми са онея пиленца поне докато не забравя гледката няма да ям предполагам, че е временно

ооо аз бях забравила, че съм карала 90 дневната.. карах я 24 дни, а днес ми е общо 39 ден откакто съм започнала въобщя някаква диета.. нямам и грам нагоре.. а и аз никога не съм се хранила много..всички около мен се тъпчат аз си гриза ябълката и не ми пука така, че не мисля, че ще кача нещо.. само веднъж да стана екстра и оттам вече знам как да запазя резултата..
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Мега фен
    А да не говоря пък,че т'ва за млякото е пълно тъпотия също , за пилетата - добре,ама млякото ? Да не убивам тая крава или я изтезавам :X ТРЯБВА ДА СЕ КЕФИ,ЧЕ Я ИЗТОЧВАМ,ЧЕ ПЪК ДАЖЕ ПОСЛЕ ГО ПИЯ!!!СЕТИХТЕ СЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС,НАЛИ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Беше супер гадно и аз много обичах яйца ама сега като видя и пред очите ми са онея пиленца поне докато не забравя гледката няма да ям предполагам, че е временно

ооо аз бях забравила, че съм карала 90 дневната.. карах я 24 дни, а днес ми е общо 39 ден откакто съм започнала въобщя някаква диета.. нямам и грам нагоре.. а и аз никога не съм се хранила много..всички около мен се тъпчат аз си гриза ябълката и не ми пука така, че не мисля, че ще кача нещо.. само веднъж да стана екстра и оттам вече знам как да запазя резултата..
    Не те знам к'ви цели гониш,ама ся си си добре,нема смисъл повече Дажe почвай да качваш малко ;d

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Не си го слагай.. яж си и да не ти пука
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    Разград
    хаха мда
    неее аз мляко обожавам кисело особенно и сиренцее И КАШКАВАЛЛЛЛ и да де
    Най-се кефя на това, че не обичам чипсове мипсове и пазни пакетирани храни, ако ще да се съдерат да хрупат пред мен не ебаам.. преди имах шоколодо мания а сега шоколад не съм яла от ехее и аз не помня вече и не ми се и яде..

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лелеее ... Стана ми лошо само като ви чета ...
    Хора,моля ви,съобразете се с гнусливите

А за примерната закуска,която даде Вируса - ако успея да изям такова количество храна на закуска 100% ще ми стане лошо и 100% следващото ми хранене ще е вечерята и то след 20-21ч.
    Просто има хора,дори и по-пълнички,които си хапват малко,което въобще не означава,че гладуват - просто организмите са им такива

Мега фен
    Изчислявала ли си колко плод изяждаш на ден когато караш този така наречен "плодов" ден?

Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Не си го слагай.. яж си и да не ти пука
    оо то така и ще стане като няма ко друго ща неща.. това ще е
    преди най обичах да ям бъркато яйце без мазнина с доматен сос

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Лелеее ... Стана ми лошо само като ви чета ...
    Хора,моля ви,съобразете се с гнусливите

А за примерната закуска,която даде Вируса - ако успея да изям такова количество храна на закуска 100% ще ми стане лошо и 100% следващото ми хранене ще е вечерята и то след 20-21ч.
    Просто има хора,дори и по-пълнички,които си хапват малко,което въобще не означава,че гладуват - просто организмите са им такива
    Примерната закуска с :

2 яйца
    100 грама извара
    1 ябълка

Тази ли ? Добре,няма я издеш от първият път,като не си свикнала да се храниш сутрин... А за дебелите,дето яли по-малко и тн,най-простото обяснение е да кажеш "просто организмите са им такива" , само се чудя ако почнете да ядете с този забавен ваш метаболизъм,какво ли ще стане?Колко кг ще наддате за 2 седмици ?

Град
    Разград
    Аз лично нищо не изчислявам.. неска наприер изядох 2 3 резенчета диня, ама нещо ми беше много гнусно защото снощи имаше една нощна пеперуда в кухнята а те са ми отвратителни и като се сетих.. се отказах да ям

3oPuTy слънце сори за гнусотиите, които говоря тази вечер..
    ии отново съм на твоето мнение има си хора, които приемат по-малко храна от други..

иии аз изцяло плодови дни не карам.. това е тъпо.. 1 ден да.. но всеки ден.. все пак и храна трябва да се яде

2-ТЕ РЕЗЕНЧЕТА НЕ СА МИ ЯДЕНЕТО ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН ! да кажа аз

Град
    У Цецови..
    3oPuTy, за какви гнусотии сме говорили?! Или пропуснах нещо.. хахах

Мега фен
    Сигурно за яйцата ..

Град
    Виж к'во ... Първо не се имам за дебела,така че ако обичаш не ме слагай към дебелите след като не си ме виждал ...
    Второ - сега,когато съм на един вид "диета" ям поне 2 пъти повече от преди и свалям (за 5 дена - 2кг. и малко от 7 излишни).Преди качвах,защото година-две бях в постоянно движение или постоянно се занимавах с нещо и буквално забравях да ям.После се прибирах вкъщи към 22-23ч. и си правех салата от краставица и домат + пилешка пържола от порядъка на 100-120гр. + филия хляб + чаша безалкохолно.Е не мисля,че съм яла толкова много,но просто заради единственото ядене за деня организма ми беше свикнал да "складира" мазнинки за да имам енергия през целия ден.
    Сега примерното ми меню е:
    Закуска - банан
    Обяд - малко салата + пилешка пържола или скумрия на скара + филия хляб
    Междинно - грозде/диня/нектарина - общо взето някакъв плод
    Вечеря - салата + 2 сварени яйца
    След вечерята ако съм гладна - пак някакъв плод.
    Хапвам често и това забързва метаболизма ми.Познавам си тялото и знам,какви са причините да качвам килограми,както и кои храни спомагат за плюсовете в обиколките и килограмите ... Сега ям повече и определено няма да наддам за 2 седмици,а по-скоро ще смъкна И не ми обяснявай как сега свалям,а после няма да ги задържа,защото познавам организма си - винаги съм сваляла и задържала килограми с редовно хранене,а след това (след месецИ) съм си ги връщала заради връщането ми към стария режим и храненето по веднъж на ден.

Шоколадче - спокойно Просто съм гледала подобен епизод на Страх и се сетих ...

Bathory - за яйцата става дума.

Град
    У Цецови..
    Че кое им е гнусното?! Утре за закуска ще си направя един огромен омлет с овесени ядки и извара.. Направооо

Мега фен
    Закуската е вечерята не ми харесва въобще..А за междинно сложи някви ядки по-добре,не отново тая фруктоза,защото има вероятност да се запази като адипоза

Град
    Казвам го като нещо примерно и това е докато си премахна навиците от преди.Свикнала съм вечер да ям и докато не се отуча от късната и по-обилна вечеря ще е така.
    За закуска просто няма как да не ям плод на този етап.Опитвала съм и преди да закусвам с нещо различно,но ям ли нещо друго после цял ден ми се гади,подута съм и не мога да ям нищо до вечерта
    За ядки - хапвам сурови понякога,но малко ми дразнят на стомаха и за това ги отбягвам
    За плодовете - по принцип не обичам сладко и плод консумирам само сутрин,но сега е периода на динята и гроздето и за това си го хапвам.За съжаление ще е само още няколко дена,докато не ми писне
    Като цяло сладко - било то плодове,шоколад или нещо друго не обичам и консумирам изключително рядко.На мен проблема ми е в хляба - не мога да ям без хляб.Също така съм много капризна от към храна - не ям супи,манджи,мляко ... И още един куп неща

Град
    Разград
    Тва от личен опит ли го знаеш всичко или учиш медицина говориш като някъв диетолог за вируса говоря де..

Град
    Момчета и момичета аз ви оставям,защото вече едвам гледам
    Лека нощ на всички

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sh0c0ladch3ee
    Тва от личен опит ли го знаеш всичко или учиш медицина говориш като някъв диетолог за вируса говоря де..
    Като прочетеш няколко книги/разпиташ хора които разбират и го приложиш на практика да видиш как е всичко разбираш Има неща общоприети,а тук повече споменавам подобни,тоест няма как някой,диетолог,въобще човек,който разбира да успори,защото не се задълбочаваме много..

@Zority На закуска защо не вкараш друг плод? А по принцип трябва да имаш поне някакъв протеин сутрин,било и малко..

Град
    Разград
    Айде лека от мен по скоро добро утро като се има впредвид часа в който пиша чаоче мацки

Град
    Е аз плодовете ги сменям,не карам само на банани А друго за сега не мисля да вкарвам в закуската си.Изключително зле се чувствам през деня ако първото ми хранене включва и нещо друго.Освен това аз самата не изпитвам нужда да ям повече - както казах и плода го ям насила в момента

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ще си изкажа мнението,но нямам задни мисли с това да се заяждам,просто забелязвам някои неща.

Защо сте на диета,като половината от тази тема сте по 40 кила напикани?
    Примерно Шоколадчето,достатъчно слаба е,за да е на диета.Просто момичета не ви разбирам накъде клоните с това отслабване,не сте примерно като мен да имате да сваляте поечко кг и то наистина да имате нужда,а вие сте клечки всичките и сте на диети-това не го разбирам?!

Град
    Тити,съгласна съм!
    И според мен доста от момичетата са си достатъчно слаби и просто имат нужда от спорт и стягане,а не от диети
    А аз лично съм си едричка и някой,който ме е виждал сигурно ще каже,че ми трябват повече от 6-7 кг.,но аз лично (а и хората около мен,които са ме виждали и доста по-слаба) не се харесвах,когато бях с килограмите,които отговарят на височината ми
    При някои от момичетата тук маниата за сваляне на килограми се поражда от моделите от списанията и телевизията,а повечето от там са с булимия и клонят към анорексия ... Е,сори,ама предпочитам да съм по-пухкава,вместо като седна в гаджето и той да се оплаква,че му ръбя Нищо лично към по-слабичките - всеки има различна структура и се стреми към различни килограми и визия

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Съгласна съм!

То и аз съм си по принцип с по едра структура,но не е само до структура,а и наистина си имам за сваляне повечеко кг.

Мега фен
    Е баш на височината си - не,ама -5 кг под ръста си,е ideal Пък то и зависи,може и да си 10 кг на ръста си и да изглеждаш убийствено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си