- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
DownloadVirus е много прав за всичко,което казва !![]()
Шоколадче, като го изгледаш целия кажи две-три думиза него
Вирусе, така и така си все в тематаПрочетох това, ако искаш и ти го направи - http://fitnesinstruktor.com/otslabvane-v-korema/ и по-точно
" Най-честата заблуда е, че ако се правят упражнения за определена част на тялото, то се отслабва точно в тази част. Например, когато някой иска да отслабне в корема, започва да прави коремни преси.(...) Когато има недостиг на енергия/калории тялото се обръща към запасите си и започва да черпи от тях: при мъж с мазнини по корема, ще черпи от корема; при жена с мазнини по бедрата, ще дърпа енергия от мазнините по бедрата.
Давам този пример, за да покажа, че обикновено горите мазнини от местата, където имате мазнини, т.е. ако искате да отслабнете в корема, защото имате мазнини само по корема, най-вероятно точно това ще се случи, само трябва да ядете по-малко калории от колкото харчите (...) Тренировката има различна роля от тази, която повечето хора й вменяват. При калориен дефицит има 2 източника на енергия – мазнини и мускули. Ако сте само на диета ще сваляте мазнини и мускули; а ако сте на диета и тренирате по-вероятно е да сваляте само (или повече) мазнини.
Казвам по-вероятно, защото вариантите са много и хората са различни, но в повечето случаи, когато човек тренира и едновременно с това е на диета, сваля предимно мазнини "
Та значи за долната част на корема трябва само да чакам , да си правя кардиото и диетата? И бтв, там тя е написала, че просто трябва да изразходвам повече ккал, отколкото приемам ... е тоест ако приемам 700 на ден, а правя кардио и от него се изразходват 500, няма ефект??
Love is everything!
Ми да ти кажа,че не съм съгласен...Първо с упражненията за корем,няма да спопиш корема , второ,че зависи от хр.режим,защото на тялото му е далеч по-лесно да използва мускулната тъкан за енергия,отколкото мазнините..
Мисля да почвам нвд и после поддържане с рбд. Ебаси. Искам да сваля тия пет (три) кила. + тренировки, ще разнообразявам, да няма muscle confusion
звуча като маниак някъв, деъм;Д
Дано си сигурен/сигурна какво правиш !
Здравейте.За един ден отсъствие и вие сте изписали 5 странициИскам да кажа,че днес освен менюто от бобовия ден изядох 1 сладолед и няколко шоколадови бонбона. Шоколадче,изглеждаш много добре,поздравления.Аз бях на шопинг,но нищо не ми харесваше как ми стои,всичко е супер,но в дупето не ми харесва
![]()
А да се оплача,след водния ден,на другата сутрин не можех да стана от леглото,с мъки съм се завлякла до банята да се оправя и после в легнало положение си белех ябълки да ям..след около 40мин. вече можех да се движа без да ми причернява пред очите.Друг воден ден няма да има за мен :P
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ако имате 15-20 минути свободно време на въглехидрантият ден и ви се яде нещо вкусничко , а именно сладолед,ето рецептата , за да не ядете боклуците по магазините![]()
http://www.bb-team.org/recipes/1238_...#axzz1NGdVijjT
Ох.. изгледах филма.. признавам си, че не веднъж се разплаках докато го гледам.. защото това не е просто филм, това е реалност за много момичета..Просто.. не си струва да си причиняваш това.. да се нараняваш и да проваляш не само своя живот но и този на най-близките си.. не го пожелавам на никой.. хубаво е да поддържаш фигура но в случея "Колкото повече, толкова по-добре" не важи..
Наистина е ужасно, че се случват такива неща..
искам да ви споделя нещо.. малката ми братовчедка, която сега е за 6 клас незнам защо но си науми, че е дебела и тъй като техните бяха много заети с малкото и братче не обърнаха внимание, че тя не се храни.. беше ужасно грозно слаба, точно като анорексичка.. да..започна да се храни сега е много по-добре защото небеше прекалено къкно, а и е малка и се влияе от това което и казват но сериозно като я видях преди месец се уплаших.. беше ужасна... с моя блузка, която носих в 7 клас и ми биши супер тясна.. на нея и стоеше като чувал..
в моето семейство май е манияно в повечето случеи всичко е в границите на нормалното..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
^Ох,извинявай,че питам,ама кой филм???![]()
Няма нищоКогато приятелството убива.. много поучителен..
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Аха.Гледала съм го.Да,много е поучителен и ми стана много гадно от него.![]()
Да.. аз го гледах за първи път днес..
при теб как върви диетката.. незнам защо но нещо зех да се замислям дали да не спра с диетата и да започна просто някакъв режим, защото вече съм долу-горе добре.. а до септември има много време.. не съм сигурна какво да правя.. от една страна ме е страх.. от друга неискам да спирам.. чувствам се много добре така
sh0c0ladch3ee
те крачката са добре,ама наистина имам нужда от отслабване.
Пожелавам ти да станеш точно такава каквато искашкакто и всички тук
на снимката си Бон-Бонче
Можеш ли да ми пратиш твои в цял ръст? ако не е много нахално
![]()
Ще споделиш ли, от къде си гo свалилаПървоначално написано от sh0c0ladch3ee
![]()
Във vbox7 го имаПървоначално написано от Ankh
Тити,я метни и насам (ако може)
Едит:Тити,определено не бих ти дала килограмите,които беше споменала за началния пост![]()
![]()
Дам има го![]()
3oPuTy
щото съм по-висока и не ми личат толкова.![]()
Е даАз като съм тапичка 1,68м. и си ми личат
![]()
на 168 казваш тапичка![]()
![]()
аз съм 160 напълно изправена.. чувствам се мнооого гадно
пък и не ми се носят постоянно токове..и малко да напълнея и ми личи супер много
![]()
![]()
Айде стига сте се оплаквали,супер сте си![]()
хехеБлагодарим
![]()
Щом казвате господин вирус
Тука всички мацки са супер ! най-готината тема с най-хубавите момичета![]()
![]()
Щом ти го казваш,ок.Първоначално написано от DownloadVirus
![]()
Moмичета, аз сега ще задържамНещо не ми се сваля до 55кг - висока съм 175 и в момента тежа 61
Не ми се иска да ставам като торба кокали
Таа... мисля да се включвам в темата с дневното меню, движенията, които съм извършила и такива
![]()
След малко заминавам на селооооИ там ще се постарая да ям разделно, но не чак тоооллкова ограничено. Преди малко закусих две бананчета. Две, защото не бях яла нищо от 11:30 вчера сутринта
Хайде, успех![/list]
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...