.
Затворена тема
Страница 24 от 32 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 781
    Мега фен
    А защо те наболяваха ? От упражненията ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защото съм на червено и по принцип в тоя период гинеколога ми ме посъветва да не правя упражнения точно за да избегна подобни болки Общо взето ми е препоръчано в тоя период само да лежа и движението ми да е минимално

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    ^Попринцип движението помага за спирането на болките.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ При мен явно е обратното Когато не се движа много болки нямам,но дори от една 30 минутна разходка ми се появяват

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Съгласна съм с горното мнение, макар че е малко кофти докато те боли да правиш упражнения ...

Сега си направих Pump it up-a , сутринта карах малко колело ии така .. днес се улях с храната :х ...

Въглехидратен

З: малко пъпеш
    О: итал. макарони с доматен сос (малка порция) + 2 бонбонче "merci" + 4 малки вафлички
    В: ще бъде 2 топки ванилов сладолед и една бисквитка Belvita
    Love is everything!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    1 ден мина без прегрешения Днес ми е бобов и сега отивам да си сваря 2-3 картофа, въпреки че според мен това са си чисти въглехидрати .. но все пак пише,че може да се ядат в този ден, а и нямам какво друго да си направя в момента

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ При мен явно е обратното Когато не се движа много болки нямам,но дори от една 30 минутна разходка ми се появяват
    И аз съм така.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Тарам .. днес : закуска - проспах я , обяд - 2 кайсии, 30 минути джогинг ии сега може още нещо да хапна (плодов)
    Love is everything!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Офф...спрях диетата за 7 дена и си върнах 1см..................... въпреки,че не се храних много по различно........... нямам думи...
    Та сега пак я почвам,от днес,само че вместо плод закусих малко чипс,че ми беше останал от вчера,а нямаше какво да го правя,иначе ще обядвам паниран кашкавал със салата от домати,за вечеря същото,а сега ще правя тае бо.
    Онзи ден карах колело 10 километра,до Сарафово (от Бургас съм ако изобщо има значение) и като стигнахме ми се спука гумата....после вървях 10 км пеша.И това ако не са упражнения пък НА !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Темата умря...
    Да се похваля, откакто спрях 90-дневната съм свалила още 1 килограм , а също и 1 см
    Сутринта ядох праскова, а за обяд имаме пържени чушки и патладжани... изобщо не е диетично, ама пък много ги обичам Сега ще ги ям, пък довечера няма да вечерям.
    Защо никой вече не пише?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Мацки .. много съжалявам, че трябва да ви съобщя това .. но Шоколадчето ни напусна .. ;( .. Вчера.. не онзи ден (вече изгубих броя на дните) .. в автомобилна катастрофа ;( .. Целият град е потресен ;( .. Много хубаво и лъчезарно дете..

Не я познавах лично.. може би заради разликата в годините ни .. познавам родителите й.. Много мили хора.. добро семейство са .. а един некадърен тип им взе най-ценното .. ;(

Голям фен Аватара на alehole
    ^Каквооооооооооо??????? Наистина ли?
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

http://bg.time.mk/read/de8132e944/b1a38aad45/index.html Лелеле ужас!!!Потресена съм..толкова ми е тъжно.Толкова беше мила и добричка........ Почивай в мир,Миленче

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ да в петък, а на шофьора му няма нищо!

17-годишно момиче от Разград загина при тежка катастрофа днес следобед. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
    Инцидентът станал около 15.10 часа на улица “Свети Климент”, до пресечката с ул. “Д. Хранов” в града.

Лек автомобил “Ауди А4”, управляван от 19-годишния Т.Р. от Разград, излиза от пътя на един от завоите, удря се последователно в бордюр и дърво и се забива в стена на къща.

Неопитният шофьор, който имал едва година стаж зад волана, е карал с много висока скорост. При удара тежко е пострадала возещата се в колата М.Б.

17-годишното момиче е откарано в разградската болница, но впоследствие умира.

Водачът също е в лечебното заведение. Той има охлузни рани, но е контактен. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая се води разследване за причинена смърт при катастрофа.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Офффффффффффффффффффф не мога да повярвам.Но то това си е ежедневие да се случват по стотици катастрофи на ден и да умират хора Кога ще се оправи държавата ни и на къде ли отива този свят?

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не вярвам .... Просто найстина не мога да повярвам.....и аз не я познавам лично,но беше едно от момичетата които най-много харесвах...Боже как е възможно..знам,че ще звуча тъпо но....тъкмо днес реших да започна отново диетата,но като я няма нея....найстина не го заслужава,толкова бяхме ентусиазирани и..... милата...Да почива в мир ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    ...
    ;( ..

и за шофьора няма да има никакво наказание .. ;( ...

Цитирам Наказателен Кодекс:

Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Малко, но толкова. Но там отиваме на друг член:

Чл. 78а. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 21 от 2000 г., бр. 75 от 2006 г.) Пълнолетно лице се освобождава от наказателна отговорност от съда и му се налага наказание от петстотин до пет хиляди лева, когато са налице едновременно следните условия:

а) (изм. - ДВ, бр. 86 от 2005 г.) за престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до три години или друго по-леко наказание, когато е умишлено, или лишаване от свобода до пет години или друго по-леко наказание, когато е непредпазливо;

б) деецът не е осъждан за престъпление от общ характер и не е освобождаван от наказателна отговорност по реда на този раздел;

в) причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.

Мега фен Аватара на mynichka
    Въпреки, че не пазех диети до скоро (от сряда съм на принудителна) следях темата и тя ми беше сред любимките, толкова се стараеше, искаше да изглежда добре за 15 септември и за бала си тази година Да почива в мир!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Нееееееееееее!!!!! Не мога да повярвам! Не я познавам, но беше страшно лъчезарно момиче и много ни мотивираше всички.... Тая година щеше да има бал... ужасссс А на тъпия шофьор му няма нищо
    И все пак, има ли малка вероятност да НЕ е тя?

Мега фен Аватара на koshtramba

Доста сдухващо. Може да се случи на всеки един от нас. Това е. Миличката...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    ...
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100001223900620#!/permalink.php?story_fbid=248916738470209&id=100000 556544789

Копирайте линка .. не знам защо излиза така ..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Съдържанието не е достъпно...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    ...
    миии съжалявам .. аз от тук разбрах ..

Преди това знаeх само че е на 17 и че учи в икономиката .. а тук дадоха линк с профила й във фейсбук .. и направих връзката .. :s

Супер фен Аватара на lqlq89
    Rippppp
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Град
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си