- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
А защо те наболяваха ? От упражненията ?![]()
![]()
![]()
Защото съм на червено и по принцип в тоя период гинеколога ми ме посъветва да не правя упражнения точно за да избегна подобни болкиОбщо взето ми е препоръчано в тоя период само да лежа и движението ми да е минимално
![]()
^Попринцип движението помага за спирането на болките.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
^ При мен явно е обратнотоКогато не се движа много болки нямам,но дори от една 30 минутна разходка ми се появяват
![]()
Съгласна съм с горното мнение, макар че е малко кофти докато те боли да правиш упражнения ...
Сега си направих Pump it up-a , сутринта карах малко колело ии така .. днес се улях с храната :х ...
Въглехидратен
З: малко пъпеш
О: итал. макарони с доматен сос (малка порция) + 2 бонбонче "merci" + 4 малки вафлички![]()
В: ще бъде 2 топки ванилов сладолед и една бисквитка Belvita
Love is everything!
1 ден мина без прегрешенияДнес ми е бобов и сега отивам да си сваря 2-3 картофа, въпреки че според мен това са си чисти въглехидрати .. но все пак пише,че може да се ядат в този ден, а и нямам какво друго да си направя в момента
![]()
И аз съм така.Първоначално написано от 3oPuTy
Тарам .. днес : закуска - проспах я, обяд - 2 кайсии, 30 минути джогинг ии сега може още нещо да хапна (плодов)
![]()
Love is everything!
Офф...спрях диетата за 7 дена и си върнах 1см..................... въпреки,че не се храних много по различно........... нямам думи...
Та сега пак я почвам,от днес,само че вместо плод закусих малко чипс,че ми беше останал от вчера,а нямаше какво да го правя,иначе ще обядвам паниран кашкавал със салата от домати,за вечеря същото,а сега ще правя тае бо.
Онзи ден карах колело 10 километра,до Сарафово (от Бургас съм ако изобщо има значение) и като стигнахме ми се спука гумата....после вървях 10 км пеша.И това ако не са упражнения пък НА !![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Темата умря...![]()
Да се похваля, откакто спрях 90-дневната съм свалила още 1 килограм, а също и 1 см
Сутринта ядох праскова, а за обяд имаме пържени чушки и патладжани... изобщо не е диетично, ама пък много ги обичамСега ще ги ям, пък довечера няма да вечерям.
Защо никой вече не пише?
Мацки .. много съжалявам, че трябва да ви съобщя това .. но Шоколадчето ни напусна .. ;( .. Вчера.. не онзи ден (вече изгубих броя на дните) .. в автомобилна катастрофа ;( .. Целият град е потресен ;( .. Много хубаво и лъчезарно дете..
Не я познавах лично.. може би заради разликата в годините ни .. познавам родителите й.. Много мили хора.. добро семейство са.. а един некадърен тип им взе най-ценното .. ;(
^Каквооооооооооо???????![]()
![]()
Наистина ли?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
http://bg.time.mk/read/de8132e944/b1a38aad45/index.html Лелеле ужас!!!Потресена съм..толкова ми е тъжно.Толкова беше мила и добричка........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почивай в мир,Миленче
![]()
^ да в петък, а на шофьора му няма нищо!![]()
17-годишно момиче от Разград загина при тежка катастрофа днес следобед. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Инцидентът станал около 15.10 часа на улица “Свети Климент”, до пресечката с ул. “Д. Хранов” в града.
Лек автомобил “Ауди А4”, управляван от 19-годишния Т.Р. от Разград, излиза от пътя на един от завоите, удря се последователно в бордюр и дърво и се забива в стена на къща.
Неопитният шофьор, който имал едва година стаж зад волана, е карал с много висока скорост. При удара тежко е пострадала возещата се в колата М.Б.
17-годишното момиче е откарано в разградската болница, но впоследствие умира.
Водачът също е в лечебното заведение. Той има охлузни рани, но е контактен. Взета му е кръвна проба за алкохол. По случая се води разследване за причинена смърт при катастрофа.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Офффффффффффффффффффф не мога да повярвам.Но то това си е ежедневие да се случват по стотици катастрофи на ден и да умират хора![]()
![]()
Кога ще се оправи държавата ни и на къде ли отива този свят?
![]()
Не вярвам .... Просто найстина не мога да повярвам.....и аз не я познавам лично,но беше едно от момичетата които най-много харесвах...Боже как е възможно..знам,че ще звуча тъпо но....тъкмо днес реших да започна отново диетата,но като я няма нея....найстина не го заслужава,толкова бяхме ентусиазирани и..... милата...Да почива в мир ...![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
;( ..
и за шофьора няма да има никакво наказание .. ;( ...
Цитирам Наказателен Кодекс:
Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Малко, но толкова. Но там отиваме на друг член:
Чл. 78а. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., бр. 62 от 1997 г., бр. 21 от 2000 г., бр. 75 от 2006 г.) Пълнолетно лице се освобождава от наказателна отговорност от съда и му се налага наказание от петстотин до пет хиляди лева, когато са налице едновременно следните условия:
а) (изм. - ДВ, бр. 86 от 2005 г.) за престъплението се предвижда наказание лишаване от свобода до три години или друго по-леко наказание, когато е умишлено, или лишаване от свобода до пет години или друго по-леко наказание, когато е непредпазливо;
б) деецът не е осъждан за престъпление от общ характер и не е освобождаван от наказателна отговорност по реда на този раздел;
в) причинените от престъплението имуществени вреди са възстановени.
Въпреки, че не пазех диети до скоро (от сряда съм на принудителна) следях темата и тя ми беше сред любимките, толкова се стараеше, искаше да изглежда добре за 15 септември и за бала си тази година![]()
![]()
![]()
![]()
Да почива в мир!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нееееееееееее!!!!! Не мога да повярвам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не я познавам, но беше страшно лъчезарно момиче и много ни мотивираше всички....
![]()
![]()
![]()
Тая година щеше да има бал... ужасссс
А на тъпия шофьор му няма нищо
![]()
![]()
И все пак, има ли малка вероятност да НЕ е тя?
Rippppp
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.