- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Сега... като се замисля - тръшкаме се за няколко килограма, за няколко червени пъпки по лицето. А колко сериозни неща има, колко неправилно гледаме на живота. Приемаме го като даденост и нещо, което ще е изконно с нас. Но всъщност не е така, дайте си сметка. Колко сме жалки понякога.Помислете си, заслужава ли си...
за почти същото си мислех и аз преди малко..Първоначално написано от koshtramba
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Това е напълно вярно.Цялата нация е с изкривено мислене.Ние сме тези,които трябва да променим това.Но ще е много трудно.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Нека почива в мир...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Нееее не сте сериозни нали. Тва не може да е истинаааа , Аз пт нея се мотивирах от нея започнах всичко , не не не не мога да повярвам това не се случва...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почивай в мир и ти благодаря за всичко...
Първоначално написано от amar4eto
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Толкова лъчезарно и добро момиче ... Винаги беше готова да помогне,с каквото може ... Толкова беше амбицирана и правеше всичко това с желаниеИскаше да се хареса още повече на приятеля си и да е най-красивата абитуриентка,а сега какво?!
Почивай в мир,Миленка!!!
П.П.А шофьора да не е бил приятеля й?!![]()
И на мен много гадно ми подейства новината...Нека почива в мир!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Да почива в мир момичето :X![]()
Отврат. Аз също съм на 17 и абсолютно не съм готова животът ми да свърши. Мило момиче беше... Оф, докривя ми за нея...
Според мен е той. Представи си родителите й как няма да искат да го видят никога повече.Първоначално написано от 3oPuTy
Ако е той ...Тя толкова много се стараеше да му се хареса,а той й отне живота ...
И аз мисля,че е бил той....Но има ли значение,нищо няма да я върне![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
To the right shotgun - или как трябва да оцениш това, че някой е седнал до теб в колата отдясно или пък просто се е качил на задната седалка на мотора и ти е поверил живота си. И не само да го оцениш, но и да го пазиш. А той ти поверява нещо толкова крехко, толкова чупливо, а ти дори не се замисляш какво ти предоставя, не се замисля и той самия... А държиш в ръцете си целия му свят, всъщност. Минало, настояще и бъдеще. Отнемаш хладно живота на този отдясно, в отплата на това, че ти го е поверил... Колко безочливо.
пп : Аз ще направя аватара си черно-бял за 3 дни, в знак на траур, ако искате го направете и вие.
Още не мога да повярвам...![]()
![]()
^И аз си сложих черно-бял аватар
![]()
![]()
3oPuTy, според мен ще е добре да напишем нещо на първа страница в нейна памет![]()
Ако някой има желание нека напише нещо и ще го поставя.Аз,обаче,буквално си гълтам граматиката,когато трябва да кажа/напиша нещо подобно и едва ли ще се справя добре ...
Също се чудех дали не е добре да пуснем една отделна тема,защото тук влизаме предимно тези,които пишем редовно,а тя може да е поддържала връзка и с други съфорумници,които може би още не знаят,какво се е случило ... Не знам,не знам ...![]()
Така е, и аз не знам какво точно да напишем...Някой ако иска да предложи...
Много е гадно, че трябва да пишем такова нещо![]()
Ох милата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
още днес го прочетох, но не бях в състояние да коментирам, мн мъчно ми стана. Толкова беша амбицирана, с такова желание гледаше към нещата, не само своите резултати, но искрено се радваше и подкрепяше другите. И сега какво отслабна и доби идеалните размери за своето погремение..
![]()
Предлагам да се направи отделна тема, защото това си бе ``нейната`` тема, която няма да бъде същата..
R.I.P
Напълно съм съгласна !Първоначално написано от katericArofl
Не знам.. още не мога да повярвам![]()
Според мен трябва да направим това което тя искаше и ни съветваше - да постигнем целта си както направи тя!
Много ми е мъчно, не я познавам лично,но беше много добричка и винаги помагаше, съветваше и ни амбицираше..
Найстина ще е хубаво, ако някой реши да напише нещо в нейна памет на първата страница.![]()
Още не мога да повярвам.
![]()
Не я познавах добре, разменяли сме си няколко съобщения, но беше супер позитивен човек.Много жалко, наистина...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не е истина колко крехът е животът.Отварям темата за да чета позитивни неща,а откривам смърт.И то на младо момиче,тъкмо готово да посрещне животът с усмивка.Тасива трагедии не минават,те остават.Дори и в сърцата на тези които не я познаваха.Може би и затова животът е толкова ценен...но все пак,да не забравяме че тя живее в сърцата на хората които я обичат и най-важното-които помнят нейната усмивка,доброта и човечност.Почивай в мир,скъпа Милена!
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Господи, това НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА!!!!!!! Защо точно на такова слънчево и добро момиче се случва??? Не я познавах лично,но си личеше,че беше силен човек,не го е заслужила.Просто в момента..........не знам какво да напиша
Не я познавах лично, но съм чела нейни мнения и от там разбирах, че е много позитивен човек. Имаше мерак да мотивира себе си,както и другите.... Това е още един стимул за мен да постигна целта си.. Почивай в мир![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
О божемилото момиче.Починало, заради някой си пореден неопитен шофьор... Дано почива в мир и дано там където е , да и е добре... Толкова млаада
![]()
![]()