- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Съжалявам,че се меся, но какво е станало?![]()
Зори,и аз така вчера-като прочетох какво сте написали и случилото се замръзнат.Сърцето ми започна да тупти,направо бях потресена...не знам...това което го написах бе на един дъх...просто изведнъж така се почувствах.Като си легнах не упях да заспя въртях се,въртях се...без мисли в главата но...тежест в гърдите.Майка ми каза да не го приемам навътре но не мога...така съм.Чувствам и пресъздавам болката на другите.Само се надявам семейството й да остане силно,въпреки тази така тежка загуба!
Коштрамба,наистина е ужасно да видиш и усетиш колко тежък и несправедлив е животът.
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Днес ми прикова вниманието обсъждането на случая в Любов. В тази тема минавах по диагонал заради поста ми, не познавам момичето, но въпреки това ми е трудно да преглъщам и ми трепери гласът. Изчетох изписаните страници от вас, момичета, видях, че сте с почернени аватари за по три дни, затова искам да ви предложа и нещо друго, а именно да сложим в подписите си послания за разумно шофиране. Какво точно ще напишете, решете вие сами. Не за три дни, не за три седмици, а за неопределено време.
Да почива в мир, душицата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добра идея. Аз ще подкрепя нещо друго, а именно това, че шофьорите не пазят мотористите, поне не у нас. Брат ми и любимият ми човек са мотористи, затова моето послание в подписа ще е за всички мотористи.
Съгласна съм с идеята,ще сложа в подписа си точно за подобни катастрофи...ако не друго,то поне младите като четат и да се замислет малко какво причиняват на другите и на себе си!
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Калпазанке,много добра идея!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз ще сложа това видеоhttp://vbox7.com/play:9a83c26b&ef=1
Според мен,ще бъде наистина чудесно ако повече хора се включат в нашата кампания,така да се каже!Нека всеки който чете това,да стане съпричастен като сложи подпис за пострадалите в катастрофи!
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Нека почива в мир!![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
в момента съм при баба ми (малък град до Разград) и на една от приятелките ми , това момиче е било от класа й..
тук всички са потресени от случая, включително и аз
дано момичето е на по-добро място и дано почива в мир..
а честно казано, се надявам оня идиот, приятеля и да му дадат по-голяма присъда.. но независимо каква е , цял живот ще му тежи на съвестта ..
![]()
![]()
![]()
Вижте какво. Не винаги шофьорът е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьорът. А нали не си мислите, че му е все тая, разбира се, че ще му тежи на съвестта! Бреме, което ще тегли до края на дните си. Но не забравяйте, изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.
Точно това и аз щях да напишаПървоначално написано от koshtramba
Наистина,всичко което си написала е точно така.Отсега животът му е вече преобърнат-трябва да помислим как се чувсва и момчето все пак.Не си мислете че му е лесно,даже напротив.
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
И аз мисля така,все пак го познавам що за човек е..Първоначално написано от koshtramba
И ако някой си го мисли:не,не се хваля,че познавам и двамата..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Все пак - за да изгуби контрол над автомобила, макар и с превишена скорост, както пишат таблоидите, трябва да се крие причина. Техническа или не, има голямо значение.
И все пак 100км/ч. в населено място ... И до колкото разбрах от коментарите в един от сайтовете,в които беше публикувана новината,катастрофата е станала на не голямо разстояние от легнал полицай ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Това за 100 км/ч е доста преувеличено .. някой дори казват, че е карал с 130 .. аз ( от скромния ми опит като шофьор ) не мога да си представя на тази отсечка да кара с 100 км/ч .. Очевидци казват, че е бил ~ 80 км/ч ..
Квото и да си говорим момичето няма да се върне .. ;( .. На Теодор ще му е трудно .. колкото и да го плюят никой не знае той как ще преживее всичко това .. Факт е, че не е преценил какво може да се случи .. ;(
Първоначално написано от koshtramba
извинявай, ама 120 км/ч на завой? говорех си с един полицай и той каза че тоя завой с повече от 50-60 не може да се вземе..камо ли с двойно повече..
просто момичето е било на грешното място в грешното време...
http://www.dnes.bg/crime/2011/08/05/...zgrad.125747,3 снимката на колата ме потресе още повече, не искам и да си представям в какво положение са родителите, тази мъка няма да се преживее, виждала съм такива и ви казвам че хората никога няма да бъдат същите, по въпроса за момчето моля не го уневинявайте , с кой акъл е тръгнал да кара с такава скорост в населен район![]()
Първоначално написано от koshtramba
ако се отнасяше за мен, скоростта е приблизителна и ми я е казал достоверен източник, и въпреки че не съм шофьор имам представа каква е .
ri41, колата е потрошена, ама в един местен вестник имаше и снимка на момичето....в гръб де, но все пак..не знам дали е трябвало да я слагат там..няма значение вече де..
Дано почива в мир! Чела съм нейни постове и съм виждала нейни снимки - много красиво и добродушно момиче.
Каквото и да се случи с момчето от тук нататък, той вече сам си е написал присъдата - да живее с мисълта, че е убил човека, когото обича (макар и неумишлено).
А като гледам снимките на колата.. Скороста никак не е била малка.
Зависи, скоростта може да не е била толкова голяма, просто си зависи по начина, по който се е завъртяла и по който се е ударила.
Преди няколко дни точно пред работното ми място стана ужасна катастрофа - на бул. Дондуков (хората от столицата знаят, че там не може да се кара бързо). Скоростта изобщо не беше голяма, но джипа (Cherokee) се обърна няколко пъти ПО ТАВАН! Зависи къде и как е станал удара. Да не говорим, че на другата кола й нямаше нищо. А хем другата кола беше по-малка (Skoda octavia, 2008-9). Доста очудена останах.
Честно казано от както разбрах за злополуката вчера,си поплаках малко...найстина не я познавах лично,но много я уважавах.
Не знам чия страна да заема,защото със сигурност приятеля й не го е направил нарочно,5 години заедно,сигурно са говорили толкова много за бъдещето..просто не искам да знам как се е почувствал когато се е събудил и са му казали за приятелката му.Със затвор или без,той ще страда изключително много ...
От друга страна,найстана е трябвало да внимава и да не се прави на Шумахер..ще си понесе последствията със сигурност за добро или лошо...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !