.
Затворена тема
Страница 27 от 32 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 781
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Съжалявам,че се меся, но какво е станало?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Виж по-назад, де. Наша съфорумка е починала при катастрофа.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Зори,и аз така вчера-като прочетох какво сте написали и случилото се замръзнат.Сърцето ми започна да тупти,направо бях потресена...не знам...това което го написах бе на един дъх...просто изведнъж така се почувствах.Като си легнах не упях да заспя въртях се,въртях се...без мисли в главата но...тежест в гърдите.Майка ми каза да не го приемам навътре но не мога...така съм.Чувствам и пресъздавам болката на другите.Само се надявам семейството й да остане силно,въпреки тази така тежка загуба!
    Коштрамба,наистина е ужасно да видиш и усетиш колко тежък и несправедлив е животът.

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Днес ми прикова вниманието обсъждането на случая в Любов. В тази тема минавах по диагонал заради поста ми, не познавам момичето, но въпреки това ми е трудно да преглъщам и ми трепери гласът. Изчетох изписаните страници от вас, момичета, видях, че сте с почернени аватари за по три дни, затова искам да ви предложа и нещо друго, а именно да сложим в подписите си послания за разумно шофиране. Какво точно ще напишете, решете вие сами. Не за три дни, не за три седмици, а за неопределено време.
    Да почива в мир, душицата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Добра идея. Аз ще подкрепя нещо друго, а именно това, че шофьорите не пазят мотористите, поне не у нас. Брат ми и любимият ми човек са мотористи, затова моето послание в подписа ще е за всички мотористи.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Град
    в психиатриата ;))
    Съгласна съм с идеята,ще сложа в подписа си точно за подобни катастрофи...ако не друго,то поне младите като четат и да се замислет малко какво причиняват на другите и на себе си!

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Калпазанке,много добра идея!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз ще сложа това видео http://vbox7.com/play:9a83c26b&ef=1

Град
    в психиатриата ;))
    Според мен,ще бъде наистина чудесно ако повече хора се включат в нашата кампания,така да се каже!Нека всеки който чете това,да стане съпричастен като сложи подпис за пострадалите в катастрофи!

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Нека почива в мир!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    в момента съм при баба ми (малък град до Разград) и на една от приятелките ми , това момиче е било от класа й..
    тук всички са потресени от случая, включително и аз
    дано момичето е на по-добро място и дано почива в мир..
    а честно казано, се надявам оня идиот, приятеля и да му дадат по-голяма присъда.. но независимо каква е , цял живот ще му тежи на съвестта ..

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Вижте какво. Не винаги шофьорът е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьорът. А нали не си мислите, че му е все тая, разбира се, че ще му тежи на съвестта! Бреме, което ще тегли до края на дните си. Но не забравяйте, изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.
    Пази моториста !!!

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Вижте какво. Не винаги шофьора е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьора. А нали не си мислите, че му е все тая?! Изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, а оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.
    Точно това и аз щях да напиша Наистина,всичко което си написала е точно така.Отсега животът му е вече преобърнат-трябва да помислим как се чувсва и момчето все пак.Не си мислете че му е лесно,даже напротив.

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на Sisito941
    Вижте какво. Не винаги шофьорът е виновен, не обвинявайте момчето, защото не знаете как седят нещата. Понякога превозното средство не е в изправност и за това не може да е виновен шофьорът. А нали не си мислите, че му е все тая?! Изгубил е любимата си, с която е заедно около 5 години, а оттук нататък живота му ще претърпи обрат. И то в нехубава посока. Има си множество експертизи, те ще го покажат дали е виновен.
    И аз мисля така,все пак го познавам що за човек е..
    И ако някой си го мисли:не,не се хваля,че познавам и двамата..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Все пак - за да изгуби контрол над автомобила, макар и с превишена скорост, както пишат таблоидите, трябва да се крие причина. Техническа или не, има голямо значение.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И все пак 100км/ч. в населено място ... И до колкото разбрах от коментарите в един от сайтовете,в които беше публикувана новината,катастрофата е станала на не голямо разстояние от легнал полицай ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

^ Всеки прави грешки. С тази разлика, че неговата е коствала човешки живот. Не виня момчето.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Това за 100 км/ч е доста преувеличено .. някой дори казват, че е карал с 130 .. аз ( от скромния ми опит като шофьор ) не мога да си представя на тази отсечка да кара с 100 км/ч .. Очевидци казват, че е бил ~ 80 км/ч ..

Квото и да си говорим момичето няма да се върне .. ;( .. На Теодор ще му е трудно .. колкото и да го плюят никой не знае той как ще преживее всичко това .. Факт е, че не е преценил какво може да се случи .. ;(

Град
    Heaven
    Все пак - за да изгуби контрол над автомобила, макар и с превишена скорост, както пишат таблоидите, трябва да се крие причина. Техническа или не, има голямо значение.

извинявай, ама 120 км/ч на завой? говорех си с един полицай и той каза че тоя завой с повече от 50-60 не може да се вземе..камо ли с двойно повече..
    просто момичето е било на грешното място в грешното време...

http://www.dnes.bg/crime/2011/08/05/...zgrad.125747,3 снимката на колата ме потресе още повече, не искам и да си представям в какво положение са родителите, тази мъка няма да се преживее, виждала съм такива и ви казвам че хората никога няма да бъдат същите, по въпроса за момчето моля не го уневинявайте , с кой акъл е тръгнал да кара с такава скорост в населен район

Ти ако вярваш на вестниците ... Явно не си шофьор и си нямаш представа каква скорост е това. А и сама каза, не може да се вземе с повече от 60.
    Пази моториста !!!

Град
    Heaven
    Ти ако вярваш на вестниците ... Явно не си шофьор и си нямаш представа каква скорост е това. А и сама каза, не може да се вземе с повече от 60.

ако се отнасяше за мен, скоростта е приблизителна и ми я е казал достоверен източник, и въпреки че не съм шофьор имам представа каква е .

ri41, колата е потрошена, ама в един местен вестник имаше и снимка на момичето....в гръб де, но все пак..не знам дали е трябвало да я слагат там..няма значение вече де..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Дано почива в мир! Чела съм нейни постове и съм виждала нейни снимки - много красиво и добродушно момиче.
    Каквото и да се случи с момчето от тук нататък, той вече сам си е написал присъдата - да живее с мисълта, че е убил човека, когото обича (макар и неумишлено).
    А като гледам снимките на колата.. Скороста никак не е била малка.

Зависи, скоростта може да не е била толкова голяма, просто си зависи по начина, по който се е завъртяла и по който се е ударила.
    Преди няколко дни точно пред работното ми място стана ужасна катастрофа - на бул. Дондуков (хората от столицата знаят, че там не може да се кара бързо). Скоростта изобщо не беше голяма, но джипа (Cherokee) се обърна няколко пъти ПО ТАВАН! Зависи къде и как е станал удара. Да не говорим, че на другата кола й нямаше нищо. А хем другата кола беше по-малка (Skoda octavia, 2008-9). Доста очудена останах.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Честно казано от както разбрах за злополуката вчера,си поплаках малко...найстина не я познавах лично,но много я уважавах.
    Не знам чия страна да заема,защото със сигурност приятеля й не го е направил нарочно,5 години заедно,сигурно са говорили толкова много за бъдещето..просто не искам да знам как се е почувствал когато се е събудил и са му казали за приятелката му.Със затвор или без,той ще страда изключително много ...
    От друга страна,найстана е трябвало да внимава и да не се прави на Шумахер..ще си понесе последствията със сигурност за добро или лошо...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си