- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Яйцата е най-добре варени нали?
И за 90 дневната примерно 2 яйца за обяд и още нещо там .. после за вечеря трябва половината нали?![]()
ето ги http://dieti.rozali.com/calcproductscallory.phpПървоначално написано от justasmile
http://www.moetodete.bg/calculator/r...o-hranene.html
fani33,ще те помоля да не пускаш по няколко мнения едно след друго,а когато искаш да добавш нещо да използваш бутона "Редактирай",който се намира от дясно на коментара ти
Между другото наистина тялото ти е супер и няма смисъл да се подлагаш на подобни мъчения като повръщане.А това,че повръщането разваляло зъбите е най-малкият ти проблемПреплетени черва,проблеми със стомаха,има вероятност да ти се образуват язви ... Абе страшно си е
Добавих мерките на sunnnnnnnn,както и калкулатора,който е постнала justasmile
Аз днес ще вървя доста кофти с часовете,защото станах преди малко и още не съм закусвалаНе,че е проблем,защото мисля цял ден да съм на плодове и зеленчуци ама все пак ...
След малко ще хапна един банан,а към 14:30ч. ще поскачам малко на Pump it up
Да се похваля - предишните дни,когато бях по-стриктна с храненията свалих 1кг. и съм го задържала,въпреки последните 3 дена,в които се натъпках с всевъзможни неща на рождения ден и на купона
Едит:Ей сега ще добавя и другите 2 калкулатора,които е постнала Габи![]()
Аз лично го правя около 15-20 минути,защото в тия жеги ми прималява и ако го правя повече вероятността да припадна е огромнаОсвен това и като цяло не съм издръжлива,защото движението ми е сведено до минимум
Между другото калкулатора от сайта на Розали ми се струва неточенЕй сега си нахвърлях едно примерно меню за цял ден и калориите ми излязоха под 500 за целия ден
![]()
![]()
Е т'ва няма как да бъде
![]()
Аз преди около месец бях почнала 90 дневната. Правих 10/15 дни и после имаше едни рожденни дни, ходене на гости и реших, че няма смисъл и я спрях. Бях свалила 3кг и вчера като се изтеглих, разбрах че не съм си ги върнала.![]()
От няколко дни, обаче се чудя каква диета да почна... И май просто ще си направя някакъв режим. Например сутрин и вечер плод, а на обяд нещо сготвено. И ще гледам да е наполовина от порциите ми, които ядях преди. Относно спорта 3/4 пъти в седмицата имам тренировки по плуване, а в другите дни правя pump it up, също и разходни по час/два не ми липсват.Как мислите, поне 2/3 килограма ще сваля, нали?
![]()
Oхххх... много се ядосвам![]()
![]()
![]()
Понеже сме на море с едни семейни приятели и днес мъжа реши да купи сладолед за всички
![]()
Първоначално отказах, ама мислех, че тате ги е взел. А после той каза, че са от семейните приятели и не можех да откажа, защото щях да го обидя
![]()
След малко ще вечерям, защото ранното вечеряне има почти същия ефект на не-вечерянето
Много се ядосвам.... бях без нито едно прегрешение, от както сме на море
Мноооогггоооо ме е яд!!
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Здравейте и от менОт днес започнах едноседмична диета като всеки ден ям различни храни . Днес цял ден трябва да пия айрян
Справям се ...
![]()
Ами.... здравейте.Постоянно ви чета темичката и реших и аз да пусна няколко снимки от "преди" и "сега"... Не знам дали ще се види някаква разлика изобщо, но в момента съм си доволна от това как изглеждам...
Не съм спазвала нещо определено като диета, но си усещам някаква промяна в тялото и това ми е достатъчно. Ето снимки -
Преди няколко месеца:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7864645_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98_95343_n.jpg
От онзи ден:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6548613_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8024690_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1587377_n.jpg
А на вас ви пожелавам успех в начинанията с отслабването и не се отказвайте ако не се получава веднага, винаги е нужно време.Хайде, аз ще продължавам да ви чета темичката и да се радвам на постиженията ви. Хубав ден. :Р Усмивки!
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
^ Спортувала ли си нещо през месеците?Иначе-поздравления-има голям резултат!
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Еми... в началото ходих на фитнес около 2-3 месеца, ама после спрях и не съм спортувала нещо интензивно, и упражнения не съм правила... Само си вървях честичко и спрях да ям обичайните неща като мазно, чипсове... шоколад си хапвам, но по 2-3 блокчета, което си е постижение като се има в предвид, че преди ядях поне по 1 хаха.... газирано от 2 години не пия, алкохол не пия много, а ако пия ще е вино. Хляб също не ям често... някой път само ако ми се дояде си препичам някоя филиика и я хапвам просто така, без нищо. Яденето на грейпфрути и много плодове и зеленчуци всекидневно мисля, че помогна доста.![]()
Edit - А ако ви кажа колко килограма съм на вторите снимки сигурно няма и да ми повярвате....Така че, другото, което искам да ви кажа е да не гледате кантара, поне при мен той не играеше роля.
Опитайте се сами да усещате тялото си и промените, които прави. Така ще ви е по-лесно. Някак кантара и цифричките на него често ни задълбават още повече...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Еми не знам.. за кантара: предполагам, че си между 63 и 71. Но и кантара има роля. Това е се едно да се харесваш как изглеждаш и твоя фр да те пита колко тежиш. Как би се почуствала ако кажеш 80 и как, ако кажеш 60. Има разлика...
Охххх.... хелппп.. много ми е гадно: от сладоледа, дето трябваше да ям и въобще: искам вкъщиНе прекалявам с яденето или нещо, но все пак: искам това ШИ**НО лято да свършва
![]()
![]()
![]()
едит: честито ми 'ПОВЕЧЕ ОТ ФЕН' :д
Такам..ден втори, бобов. Днес закуска - пъпеш, обяд - ориз, бъдеща вечеря - зелен фасул. Плюс каране към 40 км колело ии сега ще си направя някой видео-урок от 40 минути. Дали при всеки ден толкова много колело до 15.09 ще съм изгубила поне 4 - 5 см от краката?
Love is everything!
първият ми ден мина добрезакусвах праскова , обядвах доматки, сиренце и квадратна филйка ръжен хляб... мисля да вечерям пак доматки със сиренце , но наполовина , разбира се.. изпила съм почти 2л. вода и сутринта правих pump it up __ (sun))
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
една снимчица за мотивация![]()
абе рази 90-дневна диета не предлага ли прекалено много храна в менюто си ? някак си имам чувсто че е прекалено много ако я започна дали по скоро няма да качааз като хапна 2 3 дни каквото си искам и качвам а с толкова храна незнам :Д доста си е
^ И аз така мислех в началото, ама ест. се яде по-малко от това, дето пише в интернет. Иначе няма как да качиш: спокс![]()
Ами принципно на мен дневният ми прием е към 400, максиум 500 kcal при необходими 2000 и нито съм гладна, нито нищо, а свалямПървоначално написано от fani33
![]()
Love is everything!
благодаря ви за инфото , звучи много примамлива :Д може да я опитам, и аз също гледам да приемам около 500 600 калории на ден само тогава отслабвам ако привиша иинадебелявам
амии незнам явно доста мазнини имам :Д дам помня че бях миналата година на НВД ии ефекта беше потресаващ надебелях от тогава ме е страх да се доверя на каквато и да е диета :Д освен на гладуване и лунната
![]()
Аз не съм нова,но не съм попълвала такова нещо не знам защо,за това ето и от мен:
Никнейм/Име: SlowDownBaby
Години: 18
Височина и /начални/килограми: 178 / 70 ^^
Желани резултати: принципа ми е на сантиметри,килограмите за мен са без значение...
Диета: 90 дневната
Начало: 01.07.2011
Упражнения: упражнения за паласки,коремни преси,каране на колело,тае бо
Както едно момиче и аз П.П. Използвам крем Дева анти-целулит ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !