.
Затворена тема
Страница 4 от 32 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 781
    а има ли резултат от този крем ? тай като една приятелка има доста голям проблем с него и много е комплексира ...доволни ли сте

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Малко цитирам от миналата тема, но ...
    youarehotandyouarehold : Съжалявам, че нахлувам в темичката ви, но упражненията от миналата страница на darkness848 не са ли за стягане, а не за махане на мазнинките? Според мен е така, те са на принципа на пилатес

даркнес... : youarehotnyouarencold след като си имаш определен режим на спазване (било то диета или не) тя не ти ли стопява мазнините?
    Мисля, че навсякъде гледам как хората поватярт да се правят упражнения за стягане на тялото (било то даден спорт или отбрани упражнения). Все пак след диета кожата се отпуска и трябва по някакъв начин да й върнеш еластичността.
    Плюс това забелязах, че някои от момичетата правят и други спортове и това ще им е като плюс. Пуснах снимки и показах резултатите при мен... Сега ако искат ги правят, а ако искат не.. Все пак избора си е изцяло техен.

Дам, обаче формулата е диета + кардио. Няма друго нещо, то е безмислено. Защото тези упражнения на принципа на пилатес, каквито показвате - например http://www.youtube.com/watch?v=3HdnOEI5gg4 - какво се получава с това? Те са за стягане, а сега в процес на диета стягате наличните мазнини, но те си остават ако няма кардио и нищо не се прави. Това важи и за краката.
    Love is everything!

мисля че си много права като се правят упражненич от този вид мазнините мисля че стават на мусколи ии после по трудно се отслабва.. кардиото е задължително ако искаме да отслабнем...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    SlowDownBaby,добавих те

Браво за 1-вия пост , много добре се е получило! Днес съм без прегрешения - плодов ден. Изпих си чая - много съм доволна! От сутринта в 6 до сега не съм огладняла и грам .. и мисля само да вечерям.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    момичетааааа,имам въпрос! чая с какво го пиете? може ли с мед?

Град
    ^ Има го в първия пост "Полезни линкове" ---> "Тае Бо с Били Бланкс"

Оффф нещо не ми стигнаха тия тренировки днес и ся пак ми се подскача,но май ще направя само няколко серии коремни преси за да не се претоваря ...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Айде Зори, запиши ме и мен
    Никнейм/Име: mimsssssss/Марина
    Години: 20
    Височина и килограми: 165 см / 75кг.
    Желани резултати: 60 кг. (ама по - скоро се стремя към сантиметри)
    Диета: Хранителен режим, който изключва яденето на боклуци, т.е. само здравословна храна
    Начало: 25 юли 2011 (слагам днешна дата, за да почна да се следя, че нещо съм несериозна)
    Упражнения: Кардио и фитнес(имам си гладиатор у нас)

Иначе днес си ям супер, само сутринта ядох макарони със сирене и ми стана тежко о.О и аз нз що, една чиния нормална не можах да изям, на обед ядох пържола на скара и салата, а сега ще ям пъпеш за следобед...

НЕ може с мед чая . . пие се чист Не е отвратителен .. 7 и 50 си го взех и след като се стопли /аз го топля на микровълновата за 3 мин / за да стане супер топъл след тва слагам пакетчето с чая и го задушавам за 3-4 мин после го пия като изстине иначе топъл не мога ..

Град
    Мимс,готова си

Град
    у нас...
    Мерси

А какви са тея чайчета дето пиете?
    И за някакви оризчета щях да питам... ама забравих въобще кво да питам

Град
    Чаят е "Инхуа" Помага за премахването на токсините от стомаха и действа (уж) разхлабително Който го пие ще ти даде повече инфо.
    Това с ориза е ... Гълта се една лъжичка суров ориз,който уж действа като гъба и попива гадостите от стомаха

Според мен няма смисъл от подобни неща

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не знам защо ама съм много скептично настроена към тоя чай Вие сега като го съчетавате с диета,ще отслабнете от нея и въобще няма да разберете дали има някакъв ефект чая,пък дори и да има няма да забележите Ддз странно ми е ;д още по-малко пък тва с ориза
    На мен днес деня ми не знам провал ли е или е успешен,понеже е белтъчен,не закусвах защото бях на плаж и нямах време,обядвах в 2 часа паниран кашкавал със домати и филия хляб,към 5 правих тае бо ( 30 минути ) и упражнения за паласки и след малко ще вечерям пак паниран кашкавал,но по малко от това на обяд...
    Някоя от вас беше казала,че не трябва да се пропуска закуска,но пък аз мисля,че тя е сложена просто за да не умрем от глад до обяд и не е кой знае колко важна...не знам дали съм права де...
    Проблема е,че сега изобщо не съм гладна,но ще хапна защото по късно ще огладнея и няма да мога да ям и бтв не знаех,че може да се яде пица с кашкавал във белтъчения ден...ще го имам в предвит ;д
    П.П. Зори мерси,че ме добави и мен ;д
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на Me4encety
    Момичета,мислите ли,че ако тичам всяка сутрин (по 4 км за 30 минути) ще има някакъв ефект,които да се забелязва например след около 2 седмици.А бихте ли ми препоръчали какво да ям през това време докато постигна желаните килограми?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Закуската е важна,не за да не умрем от глад,а за да свикне организма ни с по-честите хранения и за да ни се забърза метаболизма.Освен това спомагат за редовното ходене до тоалетната (така бях чела някъде),което също е доста важно за отслабващите
    Що се отнася до пицата - абе не е препоръчителна,но ако имаш малко килограми за сваляне - може

Град
    у нас...
    SlowDownBaby Според мен е по - добре да се закуси добре, но да се пропусне вечерята, отколкото да не закусиш, а да вечеряш А относно чайовете и ориза, аз също съм скептично настроена.

Me4encety Ще има ефект определено. Не яж пържено, захар, прекалено мазно и не прекалявай с тестото. Ефект ще има, за един месец долу - горе...

Успях да си завърша деня без прегрешения За вечеря хапнах извара с чушки и маслини и салатка. Купих си и антицелулитния крем на Евелин, защото беше с подарък спирала, която междудругото не е никак лоша. Дано да има ефект от него.

П.П. А, да ви питам: Ядете ли хляб по време на диетата? Аз не ям бял от доста време, а си купувам Вита с шест зърна, но се чудя дали и него да откажа...

Очертава се да ям след малко чушки с ориз и мляко а е плодов ден не немога просто ;ххххххххххххххх любими са ми ужас нененене не мога ша прегреша ;х

хапни си една хапка и я изплюи... :Д пак е вариант да ги опиташ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    момиче, стига си промотирала повръщането на храна, това е психика, присъща за хора, болни от анорексия..

Голям фен Аватара на alehole
    ^Ох,щях да кажа същото.Фани честно като ти чета мненията се демотивирам,а ние сме тук,за да си помагаме взаимно в едно здравословно отслабване.
    Днес бях на белтъчен,обядвах топено сирене и това беше,цял ден по задачки и току що се прибрах и хапвам диня
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

аз определено не съм болна тай като ям... не я промотирам мислих че тук всеки е за да намери подкрепа и помощ,точно в момента нямах нужда да чуя това а да не я повръщам явно съм объркала форума моя грешка

най-малко съм искала да ви демотивирам извинявам се успех на всички и довиждане от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си