- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Няма защо да казваш "довиждане" , ние не искаме да си тръгнеш от нашата тема , защото и ти както нас имаш нужда от подкрепа , просто си казахме нещата както са си , а ти наистина няколко пъти пишеш само за повръшане на хранаНо сигурно си си взела забележка
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Mногооооо се надявам от 90-дневната да има някакъв ефект. Ще сме премера на 2 август (след плодовия) и тогава ми се пада 13 ден от началото на диетата. Оххххх... на морето не пргрешавам (освен ако не се наложи - както днес) и се надявам, че поне 1 килограм ще съм надолу
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Фани,наистина е дразнещо постоянното ти обясняване как повръщаш или как ядеш по една кайсия на ден и си доволна от себе си ...
Вместо да се чудиш как по-бързо да отидеш и да повърнеш или да обясняваш на другите как само да хапнат нещо и после да го изплюят,вземи се позамисли малко,колко много смъртни случаи има ... Колко много жертви са взели анорексията и булимията ...
Моя съседка почина на почти 18 години,защото отказа да се лекува и продължи с бъркането в гърлото и повръщането ...
От последния ти пост си личи,че не осъзнаваш,че имаш проблем,но той е очевиден!!!Никой здрав човек,с нормално мислене,няма да обяснява на дълго и на широко как повръща редовно ... Искаш да го направиш,защото си изяла 3 парчета диня,от които ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕШ ДА КАЧИШ ДОРИ И 100 ГРАМА,а защо си мислиш,че след като стигнеш желаните килограми ще спреш с повръщането и ще започнеш да ядеш нормално?!
Сори,че съм груба и нападам,но както казах съм имала контакт с болно момиче.Постоянно ми е пред очите деня на погребението й,а беше преди 2 години ... Не искам да те плаша,но това ти поведение НЕ Е НОРМАЛНО и трябва да вземеш мерки ...
амммм.. момичета много съм гладна........ воля, воля, воля![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Плодовият ми ден мина без грешкиУтре воден
Ще издържааа!
И мисля след него да спирам 90-дневната диета, ще си направя почивка до 5 август, защото се очертава да пътувам до Лондон
и ще започна свой режим
Как върви при вас, мацки? Има ли резултати?
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Да не ставам досадна, ама гледам, че пак повръщането дъвчете. Вчера разбрах, че моя позната има проблем с храненето. След съчетаването на четиристотин диети в едно и системно недохранване вече няма цикъл. Проведено и е хормонално лечение за това и просто са и обяснили, че е Божа работа дали някога пак ще има... а тя скоро трябва да стане на 18. Освен това организма и отказва каквато и да е храна. Всичко, което е изключвала по време на диетите си се повръща и проблемът не е, че тя ходи да си бърка в гърлото, а че просто тялото и изхвърля храната. Заслужава ли си? Повтарям се за хиляден път вече. КОЛКОТО И ДА СТЕ СЛАБИ НЯМА ДА СТЕ КРАСИВИ, АКО НЕ СТЕ ЗДРАВИ!!!
Мярка трябва... само това ще кажа. Не трябва да се самозабравяшПървоначално написано от babity
До сега пих водаИ следмалко ще си лягам,а искам да си призная,че днес съгреших,изядох няколко бонбона тофифи
![]()
![]()
Аа и друго,купих си крема на Дева и с него имаше подарък някакъв малък душ-гелЩе го почна след като свърша стария си крем.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
някой да има представа дали мога да разменя дните..смисъл вместо въглехидратен да е плодов (example) ?![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Не,не може!Въглехидратния ден е най-тежкия и за това след него следва плодов за да може организма да си почине.
+А и не се ли контролира сам човек,просто няма кой друг да го направи вместо него.Трябва да знаеш кога да спреш.Първоначално написано от therichbitch
Искам да попитам има ли някое момиче, на което бедрото и е 50-55см. и може ли да ми прати снимка?
stefity сега изглеждаш много добре, определено има разлика, особенно в краката ти, сега си много добре с дънки![]()
Моето бедро е 46(измерено в най-дебелата му част...), но все пак е близо до 50...На снимката съм тази с дънките и малките фибички на бритона....Първоначално написано от mimsssssss
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Моето бедро е 46, но все пак е близо до 50...На снимката съм тази с дънките и малките фибички на бритона....И все пак мисля, че ако искаш бедро 50, ще си добре ...Дори и 55 да е също не виждам, че ще си дебела..Но много зависи от това колко си висока..Аз съм 170 см.
Иначе и според мен при stefity има коренна промяна и разлика и изглежда много добре![]()
Днес мина без прегрешенияДано винаги да е така. Утре бобов... чакам въглехидратния, че от 1 месец не съм яла сладолед
![]()
Лека нощ от мен и само хубави неща да сънувате![]()
Охх, много се чудя дали да го карам този воденДо утре има време да мисля все пак..
Лека нощ и от мен!
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
Някой може ли да ми каже кростренежора какво действие има?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Milly4 не мога да ти отговоря на въпроса за това си минавам по темата.
След двата дена прегрешения,вчера ми беше перфектен денСамо дето към 10 хапнах малко пъпеш,но то нали пишеше,че може все пак...
![]()
Днес ми е бобов,закусих с 2 банана,към 1 мисля да хапна картофена салатка,за вечеря ако остане от нея добре,ако не ще видим какво ще си направя ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Момичета имам спешен въпрос....
Утре сутринта заминавам за морето за 5-6 дена и ще си разваля диетата,защото ми трябва хляб,сирене ,ябълки и зеленчуци да ям всеки ден,а там няма как да си занеса хляба и сиренето и т.н.Та въпроса ми е,дали ако ям сутрин нещо леко,а на обяд и вечеря салата ще е добре?...верно,че няма да си ми е точния режим,но поне на салати да го карам,макар че едва ли ще успея да издържа на тея салати,като ме изтощи тая вода.Тъкмо свалих общо 1.4кг и сега ако си ги кача пак ще се гръмна...
![]()
Вчера малко прегрешух с една чаша кола и малко пакетче снакс.Но за днес мисля,че съм добре.За закуска хапнах 1 кисело мляко и само една хапка баничка(а толкова много обичам баничка).А искам да ви попитам,защото ставам да бягам сутрин към 8,вярно ли е,че трябва да изчакам минимум 1 час преди да ям нещо,иначе все едно не съм бягала?![]()
Тити,тези продукти можеш и от там да си ги набавиш ако имате хладилник в квартирата![]()
А иначе недей да караш само на салати,защото от слънцето и от водата ще гориш много калории и като нищо може да ти стане лошо.
Ако искаш може на обяд да спазваш правилата на 90 дневната,а сутрин и вечер да хапваш плод или салата
Според мен едно такова меню ще ти дава повече енергия,а и не вярвам да качиш от него![]()
titnkaa ами според мен спокойно можеш да си караш на салати и мисля, че няма да си ги върнеш, а най-добре е да си избереш от ресторанта и нещо друго пак по-лекичко![]()
Аз да се похваля, че отново смъкнах едни 2 кг, които бях смъкнала за двайсетина дена от диетата и ги качих заради едни прегрешение. Е, обаче сега ги смъгнах за тройно по-малко време![]()
![]()
Рещих, че ще си карам водния ден. И заради това станах сега, да нямам време да сдъм гладна
И сега започвем да се наливам сд вода, една малка разходка с кучето, ще си оправям стаята, за да има нещо, което да ме занимава и ще отскоча до Дъ Мол, да си купя някои неща
И най-вероятно ще си легна много рано, за да не стана много гладна
![]()
Успешен ден, мацки!![]()
Здравейте и от мен! Сутринта изядох една праскова и засега съм изпила 0,5 литра вода. След малко отивам да правя pump it up и след това започвам упражненията на Синди Крауфорд. За обяд ще ям картофи, а за вечеря половината от обяда. Утре въглехидратен![]()