- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Ъъ това с тренировката , че трябва да се яде минимум час след нея, само за сутрешната ли важи? Защото знам, че именно след кардио на организма му е най-лесно да преработи храната.
Love is everything!
Охх, гладна съм![]()
А само като знам, че у нас има от любимия ми сладолед
На път съм да се предам
Единствената ми мотивация е, че вече съм изкарала 1-2 часа
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Хайде бе,толкова време си издържала,та сега за един сладолед ли си.Ще го хапнеш утре,нали е въглехидратен![]()
На мен ми е бобов днес...закусих два банана в 10,и в 12 (знам че е рано,но сега излизам и нямаше после кога да обядвам ) обядвах една...доста...голяма...купа с картофено пюре...абе бая голяма си беше ако питате мен ама..нали са картофи ;д и сложих малко сирене,защото не ми беше вкусно,но сравнение с голямата купасиренцето се губеше вътре
Ще се пребера чак към 6 и тогава сиг ще вечеря ориз,защото картофите нали си ги омахах
иии за сега съм изпила половин литър..
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
как си панирате кашкавала? с брашно и яйце и после на тефлоновия ли?
аз днес за закуска хапнах 2 банана,за обяд ще си направя една шопска салатка и вечеря или няма да има или ще е няколко парчета диня. днес се претеглих и съм с -1кг и вече съм 59![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
SlowDownBaby Аз утре спирам диетата и си давам почивкаИначе би ми се паднало белтъчен, а сега само на вода..
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
^ Браво![]()
Засега нямам прегрешения. Обядвах и към 16 часа ще излизам. Направих си pump it up-a и към 14 и 30 ще правя упражненията на Синди Крауфорд.
Понякога имам чувството, че няма да отслабна до 15ти. Уж свалям, ама...![]()
infinitypeace97, колко свали, докато беше на диетата, или още не си се претеглила?![]()
Wanderer1 Свалих 4, като първо свалих 2, върнах си ги заради прегрешения и много по-бързо ги свалих отвоноПравих я до 29 ден, като сега ми е 29, де
Много съм доволна, защото имах една седмица, в която изобщо не спазвах диетата, но все пащк имам резултати
И дори да не е много голяма разликата в килограмите, аз я виждам в огледалото и съм мноого доволна
След седмица-две продължавам мой си режим, който ще е на базата на 90 дневната. А също така много ми се подуваше корема преди, каквото и да хапна. Сега такова нещо няма, благодарение на разделното хранене на диетката
![]()
![]()
![]()
^ Какви упражнения правиш?
Прочетох едно мнение в един друг форум и доста се обезкуражих .. вие какво мислите, тъкмо бях почнала да правя Pump It Up и ...
Момичета, само си губите времето с разни филмчета и тем подобни. Да, ще има резултати, но те ще са малки и вероятно - нетрайни. Истината е в залата и редовните тренировки при добър инструктор. Въпросната програма PUMP по която е правен клипа е пълна боза и нищо не стяга. Девойките които са снимани тренират зверски по 6 часа на ден, за да изглеждат така, защото са професионални танцьорки. Не се лъжете и за книгата на фитнес гуруто - по нея ако работите трябва да мислите единствено за варене на зеленчуци и меса. А кой ще ви живее останалия живот и задължения!
Не забравяйте, че хората учат по 10 и повече години, за да бъдат добри аеробик инструктори. Ако ставаше от филмчета, нямаше да има зали.
Но иначе няма лошо да си приказвате, даже е гот. Успех на всички.
Love is everything!
Ами принципно си правя всеки ден коремни преси, скачам на въже, правя всеки ден разходки и по няколко пъти в седмицата карам колело. Правех тае бо преди, но спрях, защото нямаше ефект. Упражненията на Синди Крауфорд ги правих, но не ми харесаха. От Пъмп ит Ъп съм страшно доволна, защото съм го правила макс 3 пъти и виждам ефект/стягане/, който знам, че не е от другите физически натовервния, защото ги правя от много по-отдавна и толкова голям ефект от тях при мен нямаше.![]()
Че то на морето продават и сирене , и хляб, и ябълки , и всичко...В ресторантите пък можеш да наблягаш на салатите от зеленчуци, на месото на скара и на плодовите салати(но без сметана).Всичко е въпрос на достатъчно желание...Но все пак ти си решаваш.Аз не бих спряла диетата, точно когато вече имам напредък...Първоначално написано от titinkaa
Аз днес започнах 90 дневната [отново, за Бога!], но този път волята ми дойде по- силна от всякога и смятам да съм сериозна. Обратно на повечето хора като съм на диета гледам да ям възможно най- противните ми ястия и изобщо не ми се прияжда след тях. За това днес:
закуска в 10- 1 кайсия
обяд в 14- 100гр извара и половин краставица. Не че не обичам краскавици, ядох я за да притъпя вкуса на изварата, но той наделя и ги зарязах ..
току що- 2 лъжички кисело мляко и повече не искам да виждам храна за днес![]()
към 15 и 30 пих кафе с мляко.
Искам да попитам, тъй като пия Вивотон за ниско кръвно, дали ще повлия по някакъв начин на диетата ми, тъй като Вивотона съдържа много голям процент алкхол?
Ден трети - въглехидратен . Над 2 въпроса зададени тук, в темата, от мен ии нито един отговор ...
З : 2 нектарини
О : италианска паста с доматен сос и екстракт от босилек
В : 1 пастичка "Гараж" (въобще не ми се ядеше, сега ми се гади от нея и въобще този ден не ми харесва, противно на повечето тук) и бонбон "Рафаело"![]()
Ии 20 минути обръч, сега малко скачане с въжето (нали един ден в седмицата не трябва физ.активност, за да може да се запази ефекта от тренировките, е, моят ден е днес)
tonittaa , според мен ще се отрази дотолкова, доколкото те интересуват смъкнатите кг, а не сантиметрите - но според мен по възможност помоли да ти предпишат друго, но без алкохол![]()
Love is everything!
През деня не бях гладна, само сутринта. А сега просто не се търпи. Майками готви разни вкусутии-всичко, което мноого обичам![]()
Едвам се сдържам да не си хапна нещо.. Единственото което ме спира е, че цял ден издържах, а именно сега мога да де поддам да съгрешаСега ми остава само да изчекам да стане тъмно и да заспя
И ако някой може да ми каже ако утре сутринта към 6 примерно ям нещо /не плод
/
ще има ли ефект водният ден?![]()
Нали трябва цял ден на вода (ако спазваш напълно режима, някои просто казват цял ден на течности и пият фрешове и др.) - според мен би имало ефект, но занижен, ако хапнеш нещо - но се постарай да е по-леко и... прочистващо , например ябълкаПървоначално написано от infinitypeace97
![]()
Love is everything!
^ Ох, не бях уточнила и не ме разбраИмах предвид, че днес ми беше водният ден и се чудя дали утре сутринта към 6 мога да хапна нещо, смисъл трябва пли да чакам още
![]()
Ще има ефектИздръж тая вечер, защото така, освен, че ще си спазила деня, ще се убедиш, че имаш воля и ще продължиш
![]()
И аз смятам да я направя до 29 ден. Пък реших, че ако до 15ти септември не успея, ще продължа докато не се харесам напълно, ако ще една година да ям само краставици (това за краставиците беше шега)
Днес и ми дойде, и то 8 дена по-рано. Обикновено съм много точна, но сега не знам от диетата ли, от какво се получи така... Още повече, че сега се очертава следващия месец да ми дойде точно на морето... няма такъв кеф простоНищо, ще му мисля после
![]()
Аз пак накрая на деня се провалих...и в последно време винаги става така...нямам думи.Пак до 7 часа беше перфектно,докато баба не ме прати магазина да й купя сладолед.Купих й....видях един...харесах си го...и си го купихи изядох няколко бисквити с парченца шоколад вътре
Но пък да ви кажа,съм по мотивирана от всякога.Днес не издържах,защото ми се стори,че паласките ми са се смалили ;д и се мерих...А преди 3 дена също се бях мерила и за 3 дена има разлика от почти 2 мс
Утре продължавам с тае бо и упражнения за паласки...
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Здравейте,момичета.На мен днес целия ми ден мина на път,иначе ми е бобов ден,обядвах картофи соте.Утре ми е въглехидратен![]()
tonittaaНавсякъде където пише за диетата изрично се упоменава,хора , които пият лекарства за кръвното да се консултурат с лекаря си!По-опасно е за високото кръвно,но незнам.Според мен отиди до личния.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
55 кг съм и спирам диетатаааот както не съм писала до днес се скъсах от тренировки и си ядох по план и си свалих килограмите. :P
Добро утроооИздържах го и моя воденн
Не можах да спя, та заради това съм толкова рано будна
И сега естествено ще ям
![]()
Vrogue Бравооо!![]()
![]()
infinitypeace97,огромна грешка ... По-добре да беше яла през деня,вместо в 2 посред нощ ... Нали за това са тия часове:
• 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл
И най-вероятно не си яла плод,а си яла нещо,което е трябвало да хапнеш след 12 часа ...![]()