.
Затворена тема
Страница 6 от 32 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 781
    Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Вярно е.
    Титинка,мерси.Значи мога да ям най-малко 1 час след тренировката,така ли?

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    ^Вярно е.
    Титинка,мерси.Значи мога да ям най-малко 1 час след тренировката,така ли?
    Да.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ъъ това с тренировката , че трябва да се яде минимум час след нея, само за сутрешната ли важи? Защото знам, че именно след кардио на организма му е най-лесно да преработи храната.
    Love is everything!

Охх, гладна съм А само като знам, че у нас има от любимия ми сладолед На път съм да се предам Единствената ми мотивация е, че вече съм изкарала 1-2 часа
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Хайде бе,толкова време си издържала,та сега за един сладолед ли си.Ще го хапнеш утре,нали е въглехидратен
    На мен ми е бобов днес...закусих два банана в 10,и в 12 (знам че е рано,но сега излизам и нямаше после кога да обядвам ) обядвах една...доста...голяма...купа с картофено пюре...абе бая голяма си беше ако питате мен ама..нали са картофи ;д и сложих малко сирене,защото не ми беше вкусно,но сравнение с голямата купа сиренцето се губеше вътре Ще се пребера чак към 6 и тогава сиг ще вечеря ориз,защото картофите нали си ги омахах иии за сега съм изпила половин литър..
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на gabri3lla
    как си панирате кашкавала? с брашно и яйце и после на тефлоновия ли?
    аз днес за закуска хапнах 2 банана,за обяд ще си направя една шопска салатка и вечеря или няма да има или ще е няколко парчета диня. днес се претеглих и съм с -1кг и вече съм 59

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

SlowDownBaby Аз утре спирам диетата и си давам почивка Иначе би ми се паднало белтъчен, а сега само на вода..
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

^ Браво
    Засега нямам прегрешения. Обядвах и към 16 часа ще излизам. Направих си pump it up-a и към 14 и 30 ще правя упражненията на Синди Крауфорд.
    Понякога имам чувството, че няма да отслабна до 15ти. Уж свалям, ама...

infinitypeace97, колко свали, докато беше на диетата, или още не си се претеглила?

Wanderer1 Свалих 4, като първо свалих 2, върнах си ги заради прегрешения и много по-бързо ги свалих отвоно Правих я до 29 ден, като сега ми е 29, де Много съм доволна, защото имах една седмица, в която изобщо не спазвах диетата, но все пащк имам резултати И дори да не е много голяма разликата в килограмите, аз я виждам в огледалото и съм мноого доволна След седмица-две продължавам мой си режим, който ще е на базата на 90 дневната. А също така много ми се подуваше корема преди, каквото и да хапна. Сега такова нещо няма, благодарение на разделното хранене на диетката

Град
    София
    ^ Какви упражнения правиш?

Прочетох едно мнение в един друг форум и доста се обезкуражих .. вие какво мислите, тъкмо бях почнала да правя Pump It Up и ...
    Момичета, само си губите времето с разни филмчета и тем подобни. Да, ще има резултати, но те ще са малки и вероятно - нетрайни. Истината е в залата и редовните тренировки при добър инструктор. Въпросната програма PUMP по която е правен клипа е пълна боза и нищо не стяга. Девойките които са снимани тренират зверски по 6 часа на ден, за да изглеждат така, защото са професионални танцьорки. Не се лъжете и за книгата на фитнес гуруто - по нея ако работите трябва да мислите единствено за варене на зеленчуци и меса. А кой ще ви живее останалия живот и задължения!
    Не забравяйте, че хората учат по 10 и повече години, за да бъдат добри аеробик инструктори. Ако ставаше от филмчета, нямаше да има зали.
    Но иначе няма лошо да си приказвате, даже е гот. Успех на всички.
    Love is everything!

Ами принципно си правя всеки ден коремни преси, скачам на въже, правя всеки ден разходки и по няколко пъти в седмицата карам колело. Правех тае бо преди, но спрях, защото нямаше ефект. Упражненията на Синди Крауфорд ги правих, но не ми харесаха. От Пъмп ит Ъп съм страшно доволна, защото съм го правила макс 3 пъти и виждам ефект/стягане/, който знам, че не е от другите физически натовервния, защото ги правя от много по-отдавна и толкова голям ефект от тях при мен нямаше.

Момичета имам спешен въпрос....

Утре сутринта заминавам за морето за 5-6 дена и ще си разваля диетата,защото ми трябва хляб,сирене ,ябълки и зеленчуци да ям всеки ден,а там няма как да си занеса хляба и сиренето и т.н.Та въпроса ми е,дали ако ям сутрин нещо леко,а на обяд и вечеря салата ще е добре?...верно,че няма да си ми е точния режим,но поне на салати да го карам,макар че едва ли ще успея да издържа на тея салати,като ме изтощи тая вода. Тъкмо свалих общо 1.4кг и сега ако си ги кача пак ще се гръмна...
    Че то на морето продават и сирене , и хляб, и ябълки , и всичко...В ресторантите пък можеш да наблягаш на салатите от зеленчуци, на месото на скара и на плодовите салати(но без сметана).Всичко е въпрос на достатъчно желание...Но все пак ти си решаваш.Аз не бих спряла диетата, точно когато вече имам напредък...

Аз днес започнах 90 дневната [отново, за Бога!], но този път волята ми дойде по- силна от всякога и смятам да съм сериозна. Обратно на повечето хора като съм на диета гледам да ям възможно най- противните ми ястия и изобщо не ми се прияжда след тях. За това днес:
    закуска в 10- 1 кайсия
    обяд в 14- 100гр извара и половин краставица. Не че не обичам краскавици, ядох я за да притъпя вкуса на изварата, но той наделя и ги зарязах ..
    току що- 2 лъжички кисело мляко и повече не искам да виждам храна за днес
    към 15 и 30 пих кафе с мляко.

Искам да попитам, тъй като пия Вивотон за ниско кръвно, дали ще повлия по някакъв начин на диетата ми, тъй като Вивотона съдържа много голям процент алкхол?

Град
    София
    Ден трети - въглехидратен . Над 2 въпроса зададени тук, в темата, от мен ии нито един отговор ...
    З : 2 нектарини
    О : италианска паста с доматен сос и екстракт от босилек
    В : 1 пастичка "Гараж" (въобще не ми се ядеше, сега ми се гади от нея и въобще този ден не ми харесва, противно на повечето тук) и бонбон "Рафаело"
    Ии 20 минути обръч, сега малко скачане с въжето (нали един ден в седмицата не трябва физ.активност, за да може да се запази ефекта от тренировките, е, моят ден е днес )
    tonittaa , според мен ще се отрази дотолкова, доколкото те интересуват смъкнатите кг, а не сантиметрите - но според мен по възможност помоли да ти предпишат друго, но без алкохол
    Love is everything!

През деня не бях гладна, само сутринта. А сега просто не се търпи. Майками готви разни вкусутии-всичко, което мноого обичам
    Едвам се сдържам да не си хапна нещо.. Единственото което ме спира е, че цял ден издържах, а именно сега мога да де поддам да съгреша Сега ми остава само да изчекам да стане тъмно и да заспя И ако някой може да ми каже ако утре сутринта към 6 примерно ям нещо /не плод /
    ще има ли ефект водният ден?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    И ако някой може да ми каже ако утре сутринта към 6 примерно ям нещо /не плод /
    ще има ли ефект водният ден?
    Нали трябва цял ден на вода (ако спазваш напълно режима, някои просто казват цял ден на течности и пият фрешове и др.) - според мен би имало ефект, но занижен, ако хапнеш нещо - но се постарай да е по-леко и... прочистващо , например ябълка
    Love is everything!

^ Ох, не бях уточнила и не ме разбра Имах предвид, че днес ми беше водният ден и се чудя дали утре сутринта към 6 мога да хапна нещо, смисъл трябва пли да чакам още

Ще има ефект Издръж тая вечер, защото така, освен, че ще си спазила деня, ще се убедиш, че имаш воля и ще продължиш
    И аз смятам да я направя до 29 ден. Пък реших, че ако до 15ти септември не успея, ще продължа докато не се харесам напълно, ако ще една година да ям само краставици (това за краставиците беше шега )

Днес и ми дойде, и то 8 дена по-рано. Обикновено съм много точна, но сега не знам от диетата ли, от какво се получи така... Още повече, че сега се очертава следващия месец да ми дойде точно на морето... няма такъв кеф просто Нищо, ще му мисля после

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз пак накрая на деня се провалих...и в последно време винаги става така...нямам думи.Пак до 7 часа беше перфектно,докато баба не ме прати магазина да й купя сладолед.Купих й....видях един...харесах си го...и си го купих и изядох няколко бисквити с парченца шоколад вътре Но пък да ви кажа,съм по мотивирана от всякога.Днес не издържах,защото ми се стори,че паласките ми са се смалили ;д и се мерих...А преди 3 дена също се бях мерила и за 3 дена има разлика от почти 2 мс Утре продължавам с тае бо и упражнения за паласки...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на alehole
    Здравейте,момичета.На мен днес целия ми ден мина на път,иначе ми е бобов ден,обядвах картофи соте.Утре ми е въглехидратен
    tonittaa Навсякъде където пише за диетата изрично се упоменава,хора , които пият лекарства за кръвното да се консултурат с лекаря си!По-опасно е за високото кръвно,но незнам.Според мен отиди до личния.
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

55 кг съм и спирам диетатааа от както не съм писала до днес се скъсах от тренировки и си ядох по план и си свалих килограмите. :P

Добро утрооо Издържах го и моя воденн Не можах да спя, та заради това съм толкова рано будна И сега естествено ще ям
    Vrogue Бравооо!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ...............

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    infinitypeace97,огромна грешка ... По-добре да беше яла през деня,вместо в 2 посред нощ ... Нали за това са тия часове:
    • 4.00 до 12.00 ч. - цикъл на чистене на организма
    • 12.00 до 20.00 - цикъл на хранене
    • 20.00 до 4.00 - храносмилателен цикъл
    И най-вероятно не си яла плод,а си яла нещо,което е трябвало да хапнеш след 12 часа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си