- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
От днес и аз се присъединявам към вас. Мечтата ми е до другото лято да съм свалила около 4-5 кг (е естествено килограмите не са ми приоритет, както дойде, но да съм с по-добра фигура от сега естествено) и главната ми цел са вътрешната част на бедрата и малко корема. По начало съм с дебели кости, тренирала съм баскетбол и оформих прасци, бицепси и трицепси, е не чак като на някакъв атлет но са оформени леко. Това не ми харесва, но не знам как бих могла да върна времето назад. Имам дебели глезени. По принцип съм с едри кокали и в момента ми е 23 см, което в сравнение с др-те момичета е много, поне според моите виждания. Имам желание да си сложа и обица на пъпа в самото начало на 2012, за да може до лятото да ми е зарастнала, а за такава обица трябва и оформен корем. Ще започна 90 дневната и по моите скромни изчисления трябва да я свърша към края на октомври. След това през пролетта догодина мисля пак да я почна замалко, за изчистване от зимния период. Сигурно няма да пиша всеки ден, съжалявам за което, но всеки път като вляза ще се постарая да споделям какво се случва с мен. Днес ми е 1ви ден - белтъчен.
Закуска - 1 кренвирш
Закуска 2 - малко кисело мляко
Обяд - 2 сварени яйца
Обяд 2 - кисело мляко с малко мюсли
Вечеря - салата
В момента съм на 1 кренвирш и се мерих 49,8 - мисля да го докарам до около 45, не бързам за никъде. Имам цяла година. Пожелайте ми успех![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^УспехА иначе 90 дневната ли ще спазваш ?Защото това примерно меню,което си написала за днес,никак не е по правилата на диетата
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
^^ До колкото разбирам в момента започваш 90 дневната,нали?!
Ако е така то менюто ти едва ли може да бъде по-грешно
Ако в момента си на друга диета - извинявай,явно не съм разбрала![]()
Аз в момента съм на мой си режим,ама смятам август да се присъединя към 90 дневната диета. За един месец колко долу-горе се отслабва?
^ Никой не може да ти отговори ... Разберете най-после,че всяка диета си е индивидуална за всеки,а и тялото и организма на всеки приема режимите по различен начин.Много зависи и от това дали ще спортуваш,каква ти е физическата активност и т.н.![]()
Е,ясно ми е,че всеки сваля индивидуално.
Примерно имам да свалям 3-4 кг,ако комбинирам с фитнес и 90 дневната за 1 месец мога ли да ги сваля?
90 дневна съм да. Малко съм зле. Обяснете ми какво трябва да правя, докато все още съм на 1 кренвирш.
edit: мисля че си открих грешката - до 12ч трябва да ям само плодове. нещо друго?![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
3-4 килограма за месец могат да се свалят и със здравословно хранене,така че не мисля,че ще са ти проблем.Това е по килограм на седмица все пакЕ,разбира се,ще трябва да си стриктна и след този месец поне 2 седмици да внимаваш,какво ядеш за да не се върнат,но е възможно
![]()
Мисля,че може да свалиш дори повече от 4 кг.Със актиерн спорт,разбира се.Аз за сега съм добре.Сутринта към 8 станах и 9 без 20 вече бях готова за тренировка.Приключих към 9 и 10 и закусих еи сега преди малко с кисело мляко и препечени филийки.Надявам се днес да нямам прегрешенияПървоначално написано от iiordanova
![]()
Ами то си пише всичко в описанието на диетатаПървоначално написано от FuckingFreak
Закуска - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО плод
Обяд (най-рано в 12,като трябва да е поне 2 часа след закуската) - някакъв белтък,но кренвирша не е подходящ,защото не е от месо,а от боклуци (няма смисъл да ти казвам от к'во се прави,нали?!)
Следобедна закуска:плод (в случай,че огладнееш,но и тя да е след поне 2-3 часа)
Вечеря:пак белтък,по възможност половината от обяда
Към обяда и вечерята може да има и салата.
Ами да ти кажа то всичко ти е грешноПървоначално написано от FuckingFreak
Като за начало първото ти хранене трябва задължително да е плод,и то един и същ.Не може да ядеш ябълка и банан,или пъпеш и диня.Може примерно два банана,две ябълки,но не смесвай плодовете ! В белтъчения ден задължително трябва да има поне 4 часа между храненията.Ако си закусвала в 10 ябълка,можеш да ядеш чак в 2 часа,това което ти е по описанието.После можеш да вечеряш чак в 6,но понеже може да се яде до 8,аз винаги чакам до 7 и нещо,за да може после вечерята да ме държи до по късно.И вечерята трябва да е същото,което си яла на обяд,но на половина ! Надявам се да съм помогнала.
![]()
На мен днес ми е въглехидратен.Закусих в 10 една праскова и малко спагети (знам,че не трябваше,но много ми се ядаха) За обяд ще хапна малко пица със зеленчуци.За вечеря сигурно сладолед.Ииии след малко ще правя тае бо и упражнения за паласки ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^ и на мен много ми се ядат спагетии![]()
днес хапвам плодово мялко,пилешка пържола и кашкавал. харесах си една рецепта за сладкиш от тези на 90-дневната,но не ми изглежда особено здравословно с брашно и олио![]()
Здравейте! Днес ми е въглехидратен. На обяд ще ям пица със зеленчуци, а вечерта сладолед. Днес няма да мога да правя упражнения, може би и утре, но след това ще съм редовна.
Сладкишите от рецептите изглеждат хубави, някой ден трябва да си направя![]()
Vrogue, браво за силната воля! Ти си първата, която постигна желаните килограмиСега и ние ще следваме твоя пример
![]()
3oPuTy Нищо..Реших, че повече няма да правя диети, ще си ям колкото искам шоколад, но ще спортувам двойно повече
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Аз не знам какво става, днес се претеглих и ми показва -4кг. Съмняваме нешо че кантара си прави шеги с мен, не може толкова бързо след цикъл да съм ги свалила.
![]()
Казах ли ,че спрях диетата , защото си постигнах желаните кг - 55 или ...Успех на всички !
![]()
Хах каза![]()
![]()
БРАВОО !! много се радвам за теб
Стимулираме сега да почна още повече да тренирам
![]()
Аз от доста време не съм писала но от тези бури нета ми се скапанещо изгоряло.. както и да е. И при мен върви добре, днес закусвах 1 праскова, а на обяд хапнах малко кисело мляко. Мисля да вечерям диня.. но ще видим. С водата съм много зле
3 дне пих 2 литра и половина
![]()
днес мисля да пия повече, таман се купих
Пия и зелен чай без захар. Успех момичета!!
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Такаа свалих 2 кгднеска трябваше да ям само ябълки , но си взех кайсии и праскови
![]()
Каза, казаПървоначално написано от Vrogue
. Иначе аз не гледам кг, а см, не знам дали и при теб е така.
Ден четвърти, плодов.
З: 2 праскови
О: домашен портокалов фреш
В: вероятно диня
Засега си направих тренировката по зумба, 200 скока на въже ии ми остават още 100, въртене на обръч трийсетина минути и разбира се, към 20 км с колелото. Дано до септември има ефект, по някое време ще заменя обръча и зумбата с плуване, но за към 10 дни само
![]()
Love is everything!
SlowDownBaby, какви упражнения за паласки правиш?
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Здрасти момичета,тия дни нямах възможност да ви пиша и да чета.Шоколадче мерси за отговора за стриите,ама моите са червени дали ще помогне?аа и да не забравя и аз се присъединявам към клуба на 90-дневната :P![]()
Днес баба ми като ме видя каза, че съм се стопила. Била съм направо наполовина, отслабнала съм била навсякъде![]()
![]()
И наистина-доста тениски ми седят като чувал
![]()
Днес си купих гелчето на Дева против стрии и ще си го ползвам успоредно с антицелулитното, защото не са ми на едно и също нясто проблемните зони![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
^ Бравоо. Иначе ти колко време прави диетата ( 29 дни май, ако не се лъжа?) ии има ли съществена разлика в краката, по-точно в бедрата, защото уж там най-трудно се отслабвало?
Love is everything!
^29 дни я правих. И при мен има разлика и в бедрата- там вече ми се вижда този мускулът как се разделя, като на прасеца
![]()
Иначе стърчат кокали на доста места
![]()
![]()