.
Затворена тема
Страница 7 от 32 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 781
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    От днес и аз се присъединявам към вас. Мечтата ми е до другото лято да съм свалила около 4-5 кг (е естествено килограмите не са ми приоритет, както дойде, но да съм с по-добра фигура от сега естествено) и главната ми цел са вътрешната част на бедрата и малко корема. По начало съм с дебели кости, тренирала съм баскетбол и оформих прасци, бицепси и трицепси, е не чак като на някакъв атлет но са оформени леко. Това не ми харесва, но не знам как бих могла да върна времето назад. Имам дебели глезени. По принцип съм с едри кокали и в момента ми е 23 см, което в сравнение с др-те момичета е много, поне според моите виждания. Имам желание да си сложа и обица на пъпа в самото начало на 2012, за да може до лятото да ми е зарастнала, а за такава обица трябва и оформен корем. Ще започна 90 дневната и по моите скромни изчисления трябва да я свърша към края на октомври. След това през пролетта догодина мисля пак да я почна замалко, за изчистване от зимния период. Сигурно няма да пиша всеки ден, съжалявам за което, но всеки път като вляза ще се постарая да споделям какво се случва с мен. Днес ми е 1ви ден - белтъчен.
    Закуска - 1 кренвирш
    Закуска 2 - малко кисело мляко
    Обяд - 2 сварени яйца
    Обяд 2 - кисело мляко с малко мюсли
    Вечеря - салата

В момента съм на 1 кренвирш и се мерих 49,8 - мисля да го докарам до около 45, не бързам за никъде. Имам цяла година. Пожелайте ми успех
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на alehole
    ^Успех А иначе 90 дневната ли ще спазваш ?Защото това примерно меню,което си написала за днес,никак не е по правилата на диетата
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^^ До колкото разбирам в момента започваш 90 дневната,нали?!
    Ако е така то менюто ти едва ли може да бъде по-грешно
    Ако в момента си на друга диета - извинявай,явно не съм разбрала

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз в момента съм на мой си режим,ама смятам август да се присъединя към 90 дневната диета. За един месец колко долу-горе се отслабва?

Град
    ^ Никой не може да ти отговори ... Разберете най-после,че всяка диета си е индивидуална за всеки,а и тялото и организма на всеки приема режимите по различен начин.Много зависи и от това дали ще спортуваш,каква ти е физическата активност и т.н.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Е,ясно ми е,че всеки сваля индивидуално.
    Примерно имам да свалям 3-4 кг,ако комбинирам с фитнес и 90 дневната за 1 месец мога ли да ги сваля?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    90 дневна съм да. Малко съм зле. Обяснете ми какво трябва да правя, докато все още съм на 1 кренвирш.

edit: мисля че си открих грешката - до 12ч трябва да ям само плодове. нещо друго?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    3-4 килограма за месец могат да се свалят и със здравословно хранене,така че не мисля,че ще са ти проблем.Това е по килограм на седмица все пак Е,разбира се,ще трябва да си стриктна и след този месец поне 2 седмици да внимаваш,какво ядеш за да не се върнат,но е възможно

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Е,ясно ми е,че всеки сваля индивидуално.
    Примерно имам да свалям 3-4 кг,ако комбинирам с фитнес и 90 дневната за 1 месец мога ли да ги сваля?
    Мисля,че може да свалиш дори повече от 4 кг.Със актиерн спорт,разбира се.Аз за сега съм добре.Сутринта към 8 станах и 9 без 20 вече бях готова за тренировка.Приключих към 9 и 10 и закусих еи сега преди малко с кисело мляко и препечени филийки.Надявам се днес да нямам прегрешения

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    90 дневна съм да. Малко съм зле. Обяснете ми какво трябва да правя, докато все още съм на 1 кренвирш.
    Ами то си пише всичко в описанието на диетата
    Закуска - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО плод
    Обяд (най-рано в 12,като трябва да е поне 2 часа след закуската) - някакъв белтък,но кренвирша не е подходящ,защото не е от месо,а от боклуци (няма смисъл да ти казвам от к'во се прави,нали?!)
    Следобедна закуска:плод (в случай,че огладнееш,но и тя да е след поне 2-3 часа)
    Вечеря:пак белтък,по възможност половината от обяда
    Към обяда и вечерята може да има и салата.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak

edit: мисля че си открих грешката - до 12ч трябва да ям само плодове. нещо друго?
    Ами да ти кажа то всичко ти е грешно Като за начало първото ти хранене трябва задължително да е плод,и то един и същ.Не може да ядеш ябълка и банан,или пъпеш и диня.Може примерно два банана,две ябълки,но не смесвай плодовете ! В белтъчения ден задължително трябва да има поне 4 часа между храненията.Ако си закусвала в 10 ябълка,можеш да ядеш чак в 2 часа,това което ти е по описанието.После можеш да вечеряш чак в 6,но понеже може да се яде до 8,аз винаги чакам до 7 и нещо,за да може после вечерята да ме държи до по късно.И вечерята трябва да е същото,което си яла на обяд,но на половина ! Надявам се да съм помогнала.
    На мен днес ми е въглехидратен.Закусих в 10 една праскова и малко спагети (знам,че не трябваше,но много ми се ядаха) За обяд ще хапна малко пица със зеленчуци.За вечеря сигурно сладолед.Ииии след малко ще правя тае бо и упражнения за паласки ;д
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на gabri3lla
    ^ и на мен много ми се ядат спагетии
    днес хапвам плодово мялко,пилешка пържола и кашкавал. харесах си една рецепта за сладкиш от тези на 90-дневната,но не ми изглежда особено здравословно с брашно и олио

Здравейте! Днес ми е въглехидратен. На обяд ще ям пица със зеленчуци, а вечерта сладолед. Днес няма да мога да правя упражнения, може би и утре, но след това ще съм редовна.
    Сладкишите от рецептите изглеждат хубави, някой ден трябва да си направя
    Vrogue, браво за силната воля! Ти си първата, която постигна желаните килограми Сега и ние ще следваме твоя пример

3oPuTy Нищо.. Реших, че повече няма да правя диети, ще си ям колкото искам шоколад, но ще спортувам двойно повече
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз не знам какво става, днес се претеглих и ми показва -4кг. Съмняваме нешо че кантара си прави шеги с мен, не може толкова бързо след цикъл да съм ги свалила.

Казах ли ,че спрях диетата , защото си постигнах желаните кг - 55 или ... Успех на всички !

Град
    Разград
    Хах каза БРАВОО !! много се радвам за теб Стимулираме сега да почна още повече да тренирам
    Аз от доста време не съм писала но от тези бури нета ми се скапа нещо изгоряло.. както и да е. И при мен върви добре, днес закусвах 1 праскова, а на обяд хапнах малко кисело мляко. Мисля да вечерям диня.. но ще видим. С водата съм много зле 3 дне пих 2 литра и половина днес мисля да пия повече, таман се купих Пия и зелен чай без захар. Успех момичета!!
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

^ Мислих ,че съм го написала в старата тема.

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Такаа свалих 2 кг днеска трябваше да ям само ябълки , но си взех кайсии и праскови

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Казах ли ,че спрях диетата , защото си постигнах желаните кг - 55 или ... Успех на всички !
    Каза, каза . Иначе аз не гледам кг, а см, не знам дали и при теб е така.

Ден четвърти, плодов.
    З: 2 праскови
    О: домашен портокалов фреш
    В: вероятно диня

Засега си направих тренировката по зумба, 200 скока на въже ии ми остават още 100, въртене на обръч трийсетина минути и разбира се, към 20 км с колелото . Дано до септември има ефект, по някое време ще заменя обръча и зумбата с плуване, но за към 10 дни само
    Love is everything!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    SlowDownBaby, какви упражнения за паласки правиш?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Здрасти момичета,тия дни нямах възможност да ви пиша и да чета.Шоколадче мерси за отговора за стриите,ама моите са червени дали ще помогне?аа и да не забравя и аз се присъединявам към клуба на 90-дневната :P

Днес баба ми като ме видя каза, че съм се стопила. Била съм направо наполовина, отслабнала съм била навсякъде И наистина-доста тениски ми седят като чувал
    Днес си купих гелчето на Дева против стрии и ще си го ползвам успоредно с антицелулитното, защото не са ми на едно и също нясто проблемните зони
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Бравоо . Иначе ти колко време прави диетата ( 29 дни май, ако не се лъжа?) ии има ли съществена разлика в краката, по-точно в бедрата, защото уж там най-трудно се отслабвало?
    Love is everything!

^ 29 дни я правих. И при мен има разлика и в бедрата- там вече ми се вижда този мускулът как се разделя, като на прасеца Иначе стърчат кокали на доста места

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си