- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Ще пусна когато си взема лаптопа, сега ползвам служебния на майка ми![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Аз съм на въглехидратен денОще не съм изпробвала кремчето на Дева.Иначе днес си правих упражнения вкъщи.
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
ехх наистина много искам да те видядано по-скоро да си вземеш лапа
Оххх нека всички да имаме твоя успехх
![]()
и ти пожелавам да си ги задържиш без грам отгоре
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Аз днеска съм на белтъчен.Сутринта пих само едно мляко с нес че не бях гладна.За обяд хапнах бяло пилешко месо със една салатка без мазнина... следобяд още една салатка и едно мляко с нессега за вечеря ще е пак пилешко със салата
![]()
Уф, ужасно много ядохНаправо имам чувството, че ще се пръсна... Ядох сладолед, една вафла и 2-3 сладки, които майка ми ги беше купила. Нямам търпение да дойде утре плодовия ден, че поне да ям по-малко. И упражненията не мога да правя... ужас направо.
Много хубави резултати имате всички![]()
Аз сега колко много шоколад ямм..Сигурно ще си ги върна
И после пак ще ги смъквам.. и такам
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Ами не се тъпчи ... Спазвала си диетата месец,сега трябва поне още толкова да се съобразяваш какво ядеш,защото иначе може да ги върнеш двойно (най-вече в началото)![]()
днес ми беше въглехидратен ден..обядвах спагети с доматен сос и гъби... но вечерях диня, защото не ми се ядеше тортичка...утре ми е първият плодов ден.. колко горе-долу плодове ядете , защото все пак да не прекаля?![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Оффф, от колко време си повтарям: Спирам да ям много! Но това така и не става. Но... вече трябва наистина да се стегна.
Момичета внимавайте със захранването,защото аз точно от неправилно захранване си докарах стрии,целулит и много допълнителни кила,казвам ви го просто като съвет![]()
и аз бях така. просто си кажи край. с воля всичко се постига. като минат 2-3 дни ще ти стане по-лесно. поне при мен беше такаПървоначално написано от sunnylady93
П.С SUNinTHEsunset,може ли да обясниш за захранването?
Moмичета искам мнение ! Само искам да ми кажете деня ми днес провален ли е или не ,защото съм доста объркана ;д Въглехидратен ми е,закусих в 10 със една праскова,а в 11 изядох едно пакетче готови спагети,защото ми се ядяха.........после към 1 часа,ядох пица ( да знам,че всичко е много на веднъж но.... ) след това ядох чак към 6 и 30 един сладолет галакси и 3 сладки. Сега също изядох 3 от същите сладки,че не им устоях,а упражнения не съм правила,мързела наделяЕ... как мислите,много ли е зле днескашния ден ?
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ами то не е нищо,което не сте чували до сега просто трябва постепенно да се внасят в храненето, храните,които по време на диетата са ни били ''забранени''.Това ще рече,че всяка седмица например въвеждаме нов продукт,като разбирасе не прекаляваме с употребата му.В повечето случаи обаче хората се нахвърлят върху липсващите им до сега храни,а както знаем за съжаление това не са зеленчуците и плодовете,а пастичките и чипсовете.Това е.Лесно на думи и трудно за приложение![]()
Наистина малко си прекалила със сладичкото,но не е фатално.Не мисля,че чак толкова трябва да се тревожиш,просто се постарай следващия път да ограничиш малко количествотоПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
За мен деня ти е провален.4 хранения с въглехидрати,през супер малък период от време![]()
SlowDownBaby провален![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
И аз мисля като justasmile .
Уоу, първите четири дни минаха без нито едно прегрешение, да видим утре как ще бъде
![]()
Love is everything!
Поздравления за Vrogue i infinitypeace97![]()
![]()
http://almostxrated.files.wordpress....11-1.jpg?w=760![]()
![]()
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Здравейте на всички!
От известно време се разхождам из форума.
Относно това, как да поддържате или сваляте кг, моите лични предложения са следните.
1. Яжте каквото искате - НО, по-малко - не да се натъпчете, НО достатъчно, че да се наситите от сладостта или вкуса.
2. Митът с водата - безумна тъпотия.
Не се пънете да гълтате вода, с мисълта, че ще отслабнете.
Някой някъде го каза, българина го преработи и остана това.
Истината за водата е следната;
Вода се пие, за да преминава през бъбреците и да ги промива от солта, която идва от храната ни, а когато не пием достатъчно вода, от солта се натрупват въглехидратите и другите соли.
3. Не си мислете, че се базикам - няма никой по цял ден по етажите на блока ви. Като почнете от първият етаж, та до последния с опити да прескачате през едно стъпало - за по-малките, не го опитвайте, че после ще ме обвинят, че съм ви накарал да се потрошите.
4. Имате баири или някакви възвишения, слизате от високите токчета и почвате да бягате, така както все едно гоните Джъстин Бибър или сте изпуснали кучето и го гоните. Когато се качите горе - спирате и чакате да се изпотите - ако усетите топла вълна е много добре, ако усетите мързел почвате да тичате на долу. Ако при варианта в който сте се изпотили, бройте до 25 и почвате да тичате на долу. Когато минете 100 м. Спирате и пак същото още 2 пъти. На края да не ми седнете някъде от страни или на земята. Почвате да ходите бавно и да дишате през носа. Иначе ще ви
![]()
![]()
![]()
![]()
Мога още няколко варианта да ви напиша, но мисля да си лягам.
Направо сама не си вярвам колко малко съм яла днес и колко негладна се чувствам...Закусих с диня в 9 /даже неможах да изям цял резен/ обядвах в 11.30 царевица от тези чашките,които продават,защото нямаше как да се прибирам да ям друго и после чак в 6 часа почувствах глад и изядох един банан,защото пак не си бях вкъщи и това беше единственото,което да ми залъже глада и по късно към 8.30 изядох още една чашка от тези,но от най-малките. Само,че водата ми е само половин литър..сега ще наваксвам докато легна
А утре ми е въглехидратен и незнам какво да ям вече..омръзна ми от пици и спагети
след 3 дена ми е воден..стискайте палци.Кантара пак непомръдва от 58, но аз се чувствам по-лека и коремчето е спаднало. Трябва ми малко спорт сякаш,но ще е от др седмица...все така си викам
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Съвет към всички, които си мислят, че са ДЕБЕЛИ.
Вземете и си купете книгата Тайната на Линда Гудман и изгледайте филма. С Тайната ще си оправите всички проблеми..... от личен опит ви го казвам.
е много съм добричка днес направо не се сдържам да ви се похвалявчера си нарязах лимончета на малки парчета и си ги напъхах в една бутилка 1.5 л и я налях с вода почти до горе и сега от както писах предния коментар съм на малко повече от половината и не я пия насила а просто ми се пие... супер
![]()
хех супераз трениам, гледам отчаяни съпруги и пийвам водичка
![]()
![]()
![]()
Ох неска вече ми е последния ден от МЦ.. през тея дни не съм мръднала, даже имам чувството, че съм напалняла офф.. дано сега пак да почна да свалям, че незнам.. взех да правя глупусти вече.. както и да е.. мисля утре да направя още един воден ден- пречистващ защото се чувствам много зле..![]()
![]()
![]()
![]()
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
И на мен ми остава още малко до края на тоя гаден цикъл... спокойно не си напълняла просто нали знаеш как се подуваме по коремчетата като сме в МЦ :P И аз се надявам като свърши да ми е по-добре.И затова и съм планувала спорта от др седмица.Иначе си тренирам с водичката за водния.Ти как издържаш незнам аз мисля,че няма да се справя и колокото повече идва толкова повече го мисля..