- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами vol.2 - една почернена тема!
Моя воден мина без проблем, но малко след него ми дойде. Човек в момента.. просто ми се реве, ейся в банята плаках, защото корема ми е ссупер подут, надявам се, че е сега след като ми свърши ще се оправи, но ако не е от това.. реших си утре да не ям защото ще се чувствам още по-гадно а септември идва.. Отсега започвам още по стриктно, трябва да отслабна.. повтарям си, че съм силна но..
дано утре да съм по-добре и по-малко подута..
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Я, спокойно!До септември има още месец и нещо имаш време.Пък и нормално да си подута и аз не се понасям в тоя период..чувствам се като плондер
но се успокоявам,че като ми свърши ще си върна нормалната форма на корема
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Данооо да си върна формата.. от 11 часа до преди половин час се скъсвам от тренировки - бягане на място, скачане, пъмп ит ъп и още какво ли не.. мажа се таман с крема на дева слим.. офф немога да се гледам тай, надявам се до 2 дена да вид отново положителната разлика. Силно се надявам този корем да е от тоя МЦ.. е то аз неска може да се каже, че идеално съм се справила невиждам от ко друго може да съм напалняла.. абе ще видим след 1 2 дена ко ще станеайде стига съм се притеснявала, че... то колкото повече го мисля толкова по-малко разлика забелязвам..
![]()
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
Ох, и на мен по време на МЦ много ми се подува корема, а да не говорим колко съм гладна и изнервенаГадното е, че утре-другиден ми идва, а ще пътувам..
и изобщо ми се очертава един много подвижен МЦ
![]()
Ужас, дано не умра
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥
Мда,най-добре спри да го мислишИначе как въобще ти се правят упражнения мен толкова ми е гадно и толкова ме боли корем в тоя период,че не ми е до др освен да лежа свита
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
аз съм си поставила дата и по този начин се мотивирам, ако си кажа искам да отслабна без значение докога започвам да се отпускам и си казвам еее то може от утре, айде неска ще хапна утре почвам и така това утре не идва... а когато си поставя за цел нещо, както това да отслабна точно до тогава съм по-мотивирана и знам, че немога да започна от утре.. малко объркано го казах дано ме разберете![]()
![]()
![]()
иначе моя мц минава много леко, почти никога не ме боли.. чувствам се отлично, само дето ставам много раздразнителнаприятеляя ми да каже..
дойде ли ми, той си знае, че идват и караниците
![]()
и така искам да изпълня това, което съм си задала като задача.. неискам да се отмятам, сега това ми е най-големия проблемнадявам се да успея.. като цяло не го правя заради другите но просто не се чувствам добре така..
хаха дато при мен редовно е така
в моя клас всички сме долу-горе на 1 ден
с колежката на майка ми сме точно на 1 ден
на мен ми закъснява и на нея също
странна работа
Иначе за сега съм ок, на оризче съм![]()
Успешен ден момичета![]()
да не се бъркаш нещо Линда Гудман няма книга на име ''Тайната'' която е на Ронда Бърн, както и подобните книги на Джон Кехоу, схванах идеята ти, но не мисля че само с искане нещата се получават, трябва и труд както и известна доза късметПървоначално написано от PBMarket
да ви питам в кой ден от 90-дневната диета може да се яде салата от зеле и моркови?![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
^ Май всеки ден без водния
Така, днес ми е плодов. И аз се чувствам подута заради МЦ, ама какво да се прави... дано като ми свърши да се оправи. Обикновено по време на МЦ съм ужасно гладна, но днес нищо не ми се яде. Ще обядвам половин краставица, а за вечеря може един домат... ще видя. Успешен ден от мен![]()
Май май наистина всички сме в МЦАз днес съм на варива.Закусих с пъпеш,а за упражнения изобщо не си и помислям предвид..знаете.
Момичета,бихте ли ми препоръчали марка черен хляб,че ми трябва за една диета![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
дааа, и аз тези дни се присъединявамПървоначално написано от SUNinTHEsunset
мн обичам да си похапвам сладичко в този период и не знам как ще устискам. днес хапнах стабилно с един голяям таратор и 2 банана
![]()
На мен по време на цикал не ми се яде,ама преди тва мога да изям и тон шоколадПървоначално написано от gabri3lla
:Д
МерсиПървоначално написано от katii
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Аз много харесвам един пълнозърнест ''Органик'',много е вкусен,а тоя ''Вита'' еПървоначално написано от Yankee
![]()
Първоначално написано от lemonyheart
Сега четох статия че и хляб Вита бил измама![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Охх...на плодов ден съм и ми е нещо нервно и тъпо,едвам се сдържам да не се натъпча с нещо !!!!![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Тарадададададдам..Ден пети, белтъчен, засега без грешки от началото на диетата
З : 2 нектарини
О : 2 мини кюфтенца с 4 парченца домат
В : предполагам същото, но на половина.
+ 6 км ходене ии после ще допълня![]()
На мен МЦ ми свършва днес и през всичките дни си правих упражненията, но имам чувството, че стомахът ми започва да приема значително по-малко храна и сега, 30 минути след обяд, се чувствам пак гладна- понеже ям бавно и в първия момент, в който усетя че съм лееко сита спирам , дори и сега, след шест хапки
alehole, дръж се, и на мен вчера ми беше страшно трудно, но си представи колко добре ще се чувстваш след това .. и все пак .. всеки един ден е още едно стъпало към "наградата", а именно хубаво тяло![]()
Love is everything!
^И аз това си повтарям,но понякога май просто те избива да се натъпчешАко стане непоносимо ще ходя да си купя ядки.
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Момичета, мен ме беше хванал тоя, гадния летен виерус - с повъщането и два дена не съм яла почти нищо. Сега каквото хапна и след това се подувам увасно.А и на сичкото от горе ми се гади (след като ям)
Днес ми е белтъчен, но не го броя за ден от диетата, защото си свиквам стомаха да яде
Сравнително доволна съм
Обаче като се пробера ще тренирам здраво, защото колкото и да съм свалила в краката, нещо от вътрешната страна, хич не ми харесва
а и от външната също има какво да се желае
А и на паласките.....
Менюто ми за днес беше:
закуска: не
обяд: кофичка кисело мляко
след 1 час 3-4 бисквитки (не шоколадови ест)
към 15:20 - круша и две рибета цаца (дааа.. не издържах, тате си беше взел и и сме на плажа - поне бяха малки)
и след малко (към 17-17:30) вечеря - половин кофичка кисело мляко
сложете за движение: плуване![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...