- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редно ли е ?
Здравейте, на 14 съм и имам приятел от 4 месеца.И той е на 14. И двамата много се обичаме и той никога не ме е притискал да правим секс. Каза когато съм готова да му кажа. Та казах му, че не съм сигурна, но предполагам, че съм готова. Единственото, което ме спира да го направим е възрастта ни. Мисля че, на 15 е нормално, но на 14 сме твърде малки. Въпросът ми е дали да го направим.
Мен ако питаш си закъсняла трябваше още в детската градина на ти напласкат тутурутката! Аз ли трябва да знам дали ти се е6е или някой друг от форума
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Тея неща се усещат отвътре, а не се питат глупости из тиин форумите...
Какво е това "чудя се дали да го направя"Или го правиш, или не. Няма такива "чакай да пиша в форума, да питам мама дали може" и т.н...
Нещата се усещат отвътре, няма постоянно да пишеш тук тъпи теми от сорта дали да го направиш, колко пъти да го вкара и изкара, много ли ще боли, презерватив да ползваме ли, кво е ескапел, бременна ли съм и т.н. Факта че питаш тук за такова нещо, те прави още малка за секс, така че си стискай краката още някоя друга година. Може да я използваш за подобряване на сексуалната култура, вместо да се чудиш в коя дупка да си го навреш![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Малка си той също... рано ви е! Това е моето мнение![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Щом си опряла да питаш по форумите такива неща - не си готова - не го прави .
Не е редно!
И на 15 е рано. Поне 17-18, за да се е развило донякъде тялото. Междувременно, ако не успяваш да си контролираш оргазмите при самозадоволяване, не си готова за секс.
+1Първоначално написано от xXxPrivateLovexXx
Believe in yourself.
Според мен честно да ти кажа ти е рано, дори и на 15 пак ще ти е рано .. обикновено повечето започват своя сексуален живот на 16 - 17, така че не бързай, за да не съжаляваш.. Като за начало, ако го направиш сега едва ли ще усетиш накакво удоволствие - повечето болка .. Пък и за момчетата не е кой знае каква загуба, но при момичетата е различно. Все пак ти ще си прецениш![]()
` It`s me bitchezz ..
> Edward: Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep my only love.. <3
Just because you fail once, doesn`t mean you're gonna fail at everything.
Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, who will? . so damn true
Абе, деца, на по 14 сте, разбирам, че е ваканция и че ви е скучно, ама на тая възраст си намерете други занимания, с които да си разнообразявате ежедневието. Сексът е за батковците и за каките, стойте си мирнички!
П.С Ако си готова за секс, нямаше сега да седиш и да пускаш безумни теми във форума, а да си вдигаш краката.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какво го нападате момичето!? Пита ви за мнение, а вие... И аз мисля, че не тия години сте малки, защото почти няма нормални деца на вашата възраст, които да могат да мислят за и да се справят с отговорността и всички други разправии свързани със секса в ,,живеещо-при-и-зависимо-от-родителска" възраст. И аз на 14 не бях дорасъл за секс, нищо, че ми ставаше патката и знаех, че трябва презерватив, "щото иначе - бебета и болести и лоши работи". Зависи изцяло от вас и от това какво имате в главата, но, каквото и да е, според мен нормално е да изчакате до 16-17. Не знам дали ще издържите до 18 без секс и да сте още заедно(4 години са си бая време, ама пък то не е и нужно де), но ако успеете- евалата ви правим- ще си имате една много хубава и истинска връзка.Айде много поздрави!
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
А той девствен ли е?Първоначално написано от plqki1
Иначе.... рано ви е бе, хора. Гледайте си уроците, стига сте мислили за секс, да не съжалявате после....
Че от сега предусещам новата тема "Бременна ли съм".... недейте.
Сега.... ако не се сдържате..... и сте наясно с рисковете и имате обща сексуална култура (не след като се оправите, да питаш "той ми свърши на корема, възможно ли е да съм бременна, да пия ли ескапел?").... тогава, давайте....
Но моят съвет е да не го правите. Стискай си краката още 2-3 годинки. То не се мре, ако се изчака.
Край това беше закъснява ли на цели 14 години о боже.Трябваше още е 1клас в тоалетните.Ами сега......
Баси хората хванали са си гадже и да правят секс...
Не знам аз също съм на 15 и маи съм остарял модата ме е задминала.Защо не седнете да си учите уроците та може да стане хора от вас ,а не...
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Щом питаш непознати хора да го направиш ли, значи не си готова. Сега си на 14 и си твърде малка, а след няколко месеца като станеш на 15 вече ще си голяма така ли?
Значи от мнението на група непознати зависи това дали ще правиш секс?
Твой си е живота, каквото искаш прави.
Трагедията е пълна...
Един съвет:Първоначално написано от plqki1
Изчакай още 2-3 години и тогава почни да мислиш дали ти се е*е или не .. иначе съм почти сигурна, че ако го направиш сега ще съжаляваш!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом питаш непознати хора във форум, дали да правиш секс, значи още не си готова....изчакай поне 1-2 годинки и ,когато станеш готова,няма да се чудиш изобщо,просто ще го усетиш.
Avtorke horata go pravqt na 11 dori . Az sum po4ti na 15 i 4estno da ti kaja ,nqma razlika dali sh e na 14 ili na 15)
То аз като бях в детската градина казах на едно момиче че искам да се оженим ама не съм я ебал. Изчакай поне още 2 години.
Insieme assassini !
И според мен недей ! Те момчетата на тая възраст са си така . Хормоните ги бият здраво у главата и са си длъжни да питат туко виж някоя им пусне. И аз помня като бях на 14 и моя постоянно ме канеше у тях и ми правеше тъпи намеци, но му отказвах . Нито се е сърдил, нито нищо. Както ти казах те си се чувстват длъжни да си го искат
. Аз го направих на 17 и тогава си мислех, че съм готова, но сега съжалявам, а не си представям ако бях още на 14... След това ще се чувстваш ужасно повярвай ми, колкото и да си мислиш, че си готова. Просто изчакай и няма да съжаляваш след години.
Според мен, моя оглед въргу хората и планетата като цял, не съм сигурен дали ще мога да изкажа наистина великолепно, целенасочено и достатъчно устремено към верният отговор мнение, но се пак ще се опитам по някакъв начин да ти кажа, че всъщност ти се пишка.
Надявам се да съм помогнал.
Успех![]()
Ми и аз се чудя дали да го направите.
Усмихвайте се ! : )))
~