- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спомняте ли си първата целувка
Помня бях малка и ме беше срам и общо взето много се изложих! Като ми пусна език се дръпнах и го гледах като теле в железница!!! Ужас ако някой ме пита защо съм се дръпнала няма да мога да му отговоря... детска работа
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
мразя си първата целувка... играхме на истината или се осмеляваш в 3ти или 4ти клас и ме накраха да се целувам с някъф грозник. той беше лигав и дребен и..беше ужасно... 2рата пък беше 2-3 години след това с един, който едва ли не се опита да ми изяде сливиците...абе карък съм си аз...
Първата ми целувка беше в 1-ви классамо леко си допряхме устните...Истинската ми целувка (с език) беше в 5-ти клас в двора на училището..дори момчето ми каза,че се целувам много хубаво.Чух за един гаф xD ..едно момче се е приближило за да целуне момичето,а тя се отдръпнала и казала:как се прави
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Да, спомням си първата си истинска целувка с език. Беше ужасно, защото момчето буквално си набута езика в устата ми, а аз не исках...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да помня,и беше страхотно,никога няма да го забравя.Но след нея имаше къде къде по истински и хубави преживявания..
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Спомням си я,да..в 5ти клас,с едно момче от класа..беше много сладко и невинно.
Believe in yourself.
В детската градина с 1 момиче..Мале как се олигавихме...![]()
Да, аз за първи път се целунах с момче в 5-ти клас..Първоначално написано от ElizaDushku
Играхме на истината или предизвикателството и го предизвикаха да ме целуне ..
Въобще не го харесвах тогава .. ама сега е .. rrrawwwwwwwwwwr ( бая променен .. )!
Сега като се сетиме как почервеняхме и после се правихме че повръщаме в WC-то ни избива на смях!![]()
Can't get you outta my mind ♡
Помня я, да, а така ми се иска да я забравя![]()
![]()
![]()
Беше с възможно най-неправилния човек, на възможно най-неправилното място... Ужасна история... лиги.... блааааах![]()
НО първата ми целувка със сегашния ми приятел никога няма да я забравя... Just perfect... Чак получавам пеперуди в стомаха като се сетя, а беше преди година...![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Да спомням сия, не, не беше най-убавата. Беше по време на игра на шише![]()
![]()
![]()
![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Да никога няма да я забравя...![]()
10 Годишните имат ли сперма?Първоначално написано от roki2011
Помня яНе беше кой знае какво, този пич беше по бройките ама нещо все пак му куцаше явно
Еми друго си е да си с някой който си знае раУтата ..
![]()
Fuck is fun, fuck is funny.
A lot of people fuck for money.
If you think that fuck is funny -
fuck yourself and save the money ;]]
И моята.Първоначално написано от Dyany10000
Беше ужасно..
![]()
Моято си беше добре. Смисъл притеснявах се, но след това си беше яко![]()
![]()
Целувката си я спомням много добре, но момчето с което беше въобще не го помня. Дори и да го видя сега, едва ли ще го позная.
И спря да се върти за миг земята..
Спомням си я, беше доста приятна. Имала съм и по-хубави след нея![]()
Да помня я .... не помня точно кой клас беше ... но самата целувка я помня .... и няма да я забравя , нито момчето ...![]()
![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
Оо помня, егати гафа стана тогава, после и 2мата умряхме от смях![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ElizaDushku
awerw♥
Първоначално написано от Simo95
maDamn