.

Виж резултатите на анкетата: Първата целувка ли е най-хубавата за вас?

Гласували
151. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

86 56,95%
  • не

65 43,05%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Доста зле си беше, голяма излагация..Момчето явно е искало целувка с език, а аз като не знам какво да правя само си въртя устните... Като се сетя ми става много тъпо

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от wallmart
    Спомням си я. Но нататък в живота се случва така, че да има и целувки, изпълнени с по-силни чувства и оставили по-скъп спомен от първата. Поне при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от wallmart
    Спомням си я. Но нататък в живота се случва така, че да има и целувки, изпълнени с по-силни чувства и оставили по-скъп спомен от първата. Поне при мен е така.
    Не съм перфектен но си струвам!

Спомням си я беше във 2 клас и ми хареса изключително много

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Спомням си я беше във 2 клас и ми хареса изключително много
    има ли някои в 1 клас....?
    awerw

Супер фен Аватара на badsector
    Спомням си, нищо особено. Practice makes perfect.

Моята беше уникална. Нали с гаджето сме си (гаджета сме, но още не се бяхме целували, абе детска му работа ) и понеже не се бях целувал и ме беше малко срам и един приятел вика: "Ако целуна ей тоя стълб с език ще се целунете ли и ние се разхилихме и се навихме. Целуна стълба и ние с гаджето се целунахме. Яка историйка си е за 1-ва целувка

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от kristina666
    Спомням си я. Беше под лунна светлина, тебето беше обсипано със звезди, а щурците пяха! Като се сетя и сърцето ми трепва!
    И после се събуди.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Помня я беше супер .. Бяхме аз,най-добрия ми приятел и гаджето ми хД .. Както си стояхме и той каза вие не сте се целували нали и ние почнахме да се смеем .. Аз се обърнах към нея и просто я целунах тва бяха най-готините 10 секунди в 6 клас ..

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Първата целувка си е хубава по своему.. Не е като следващите или като други целувки, защото все пак е първа.. След нея вече има куп други, по вид или по чувства.. Хубава е и, според мен, всеки трябва да я помни, но не е най-хубавата.. Едва ли има нещо първо което да е най-хубавото..

Фен
    Град
    Дряново
    Не искам и да я помня....Благодаря ,че ми навя неприятни спомени.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Ми да, някво мъгляво... На... 4-5 годинки трябва да сме били. Глупава работа.

Майка ми каза, че съм се целувал с момичето от другия вход като съм бил на 2-3 годинки
    asd

То беше едно лизане на пломби аз нямах идея какво правя ама май и тя нямаше много много
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Бях на пейката пред един блок, 7 годишен, а едни какички (съседки) (на 15-16 май бяха..) бяха решили, че ще е забавно да учат малко дете да се целува. (Ако искате вярвайте.. ). Бахти педофилията беше сред "децата на 90те"

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

помня и втората, не за друго, ами първата не беше много успешна и продължителна

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    само знам,че беше с момиче 5 години по-голямо от мен

Град
    София
    Абе аз съм на 14 и още не съм се целувал С ЕЗИК И предполагам.че ще е пълна излагазия,щото няма да знам как става
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Дам, помня я ,но не беше баш както трябва
    Мисля, че бая се изложих....

Спомням си я. И НЕ -не беше най-хубавата ;д имам много по-хубави и с по-хубави момчета.. ;д
    ♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥

За мен не е нищо особенно първата целувка .. защото в началото се притесних нямах опит .. аа с течение на времето имам все по хубави и по хубави моменти ..

Град
    Пловдив
    Помня я. Голямо изживяване.
    Абе супер се справих, ама сега като се сетя с кой се целувах и ми става лошо ;д
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Цитирай Първоначално написано от vesko555
    Абе аз съм на 14 и още не съм се целувал С ЕЗИК И предполагам.че ще е пълна излагазия,щото няма да знам как става
    Точно за това първата не беше кои знае кво .. но да все пак си е първа .. но както казах с течение на времето ще имаш много по хубави целувки ..

Уау...естествено ,че помня......беше преди няколко дни...и беше прекрасно,сякаш съм го чакала цели 14г. и бях доста подтотвена....и се целувахме почти 2 часа!!! Първата ми истинска целувка беше невероятна и с най-прекрасното синеоко момче!!!С най-готините устни!!Щях да го изям и той мене!!!Чак се учуди на страсста ми!!

Спомням си я и беше страхотнааааа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си