- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спомняте ли си първата целувка
Доста зле си беше, голяма излагация..Момчето явно е искало целувка с език, а аз като не знам какво да правя само си въртя устните... Като се сетя ми става много тъпо![]()
Първоначално написано от wallmart
Не съм перфектен но си струвам!
има ли някои в 1 клас....?Първоначално написано от GabrielleShayk
![]()
![]()
awerw♥
Моята беше уникална. Нали с гаджето сме си (гаджета сме, но още не се бяхме целували, абе детска му работа) и понеже не се бях целувал и ме беше малко срам и един приятел вика: "Ако целуна ей тоя стълб с език ще се целунете ли и ние се разхилихме и се навихме. Целуна стълба и ние с гаджето се целунахме. Яка историйка си е за 1-ва целувка
![]()
![]()
И после се събуди.Първоначално написано от kristina666
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Помня я беше супер .. Бяхме аз,най-добрия ми приятел и гаджето ми хД .. Както си стояхме и той каза вие не сте се целували нали и ние почнахме да се смеем .. Аз се обърнах към нея и просто я целунах тва бяха най-готините 10 секунди в 6 клас ..
![]()
![]()
Първата целувка си е хубава по своему.. Не е като следващите или като други целувки, защото все пак е първа.. След нея вече има куп други, по вид или по чувства.. Хубава е и, според мен, всеки трябва да я помни, но не е най-хубавата.. Едва ли има нещо първо което да е най-хубавото..
![]()
Не искам и да я помня....Благодаря ,че ми навя неприятни спомени.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ми да, някво мъгляво... На... 4-5 годинки трябва да сме били.Глупава работа.
Майка ми каза, че съм се целувал с момичето от другия вход като съм бил на 2-3 годинки![]()
asd
То беше едно лизане на пломбиаз нямах идея какво правя ама май и тя нямаше много много
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Бях на пейката пред един блок, 7 годишен, а едни какички (съседки) (на 15-16 май бяха..) бяха решили, че ще е забавно да учат малко дете да се целува. (Ако искате вярвайте.. ). Бахти педофилията беше сред "децата на 90те"![]()
само знам,че беше с момиче 5 години по-голямо от мен![]()
Абе аз съм на 14 и още не съм се целувал С ЕЗИКИ предполагам.че ще е пълна излагазия,щото няма да знам как става
![]()
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Дам, помня я ,но не беше баш както трябва![]()
![]()
Мисля, че бая се изложих....![]()
Спомням си я. И НЕ -не беше най-хубавата ;д имам много по-хубави и с по-хубави момчета.. ;д
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
За мен не е нищо особенно първата целувка .. защото в началото се притесних нямах опит .. аа с течение на времето имам все по хубави и по хубави моменти ..![]()
Точно за това първата не беше кои знае кво .. но да все пак си е първа .. но както казах с течение на времето ще имаш много по хубави целувки ..Първоначално написано от vesko555
Уау...естествено ,че помня......беше преди няколко дни...и беше прекрасно,сякаш съм го чакала цели 14г. и бях доста подтотвена....и се целувахме почти 2 часа!!! Първата ми истинска целувка беше невероятна и с най-прекрасното синеоко момче!!!С най-готините устни!!Щях да го изям и той мене!!!Чак се учуди на страсста ми!!