- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Италиянка прави аборт от...ИЗВЪНЗЕМНИ !!!
Хора,вижте това видео и дайте мнение !
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DvJez7m6FjwQ
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
това видео напълно изразява мнението ми
http://www.youtube.com/watch?v=RpwVQ-FwhxM
Ти ме изуми просто...аз ако ти кажа,че имам 2 чифта мадя и мога да дишам през задника ще повярваш ли?Имам чувствово,че колкото повече налудночево звучи една лъжа,толкова повече се възприема като истина...аборт от извънземни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100% Анунака я е забременил.![]()
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
Разбира се. За това го е срам да пише в тази тема сега...Първоначално написано от RagioL
Иначе аннунак е момиче![]()
Кво скачаш ти пък веднага ?Първоначално написано от playy
Да съм написал-да,видеото е истинско,извънземни са забременили жената,тя е направила аборт от извънземните и аз напълно вярвам в това нещо,защото това е истина ?!
Къде видя да пиша това?
Просто исках коментар за видеото.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
не исках да прозвучи като нападка,извинявай,просто си помислих че нещо си повярвал на тея простотии и ми стана смешно...
Надали има такова нещо !! Пълни измислици..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е кръвосмешенията при човек с извънземно, не е нищо ново! И става много често....тези вече по ТВто са си за зарибявка може би...
Im back...
Защо си толкова сигурен? Защо вярваш така силно в такива неща при положение,че нито си виждал извънземни на живо, нито никъде не са доказвани факти и информация...Първоначално написано от TheMightyNadenica
В интернет се пишат безброй глупости и хиляди анонимни хора се представят за какви ли си не същества...
Ще разбереш! Много скоро!Първоначално написано от loveca777
Im back...
Колко скоро ? ;д 21 декември 2012 ли ;дПървоначално написано от TheMightyNadenica
Питам те просто.. на каква тайно сектретна информация си се начел.. Кой ти ги набива в главата тези неща..
По-добре седни да четеш , учиш ,забавляваш и живееш живота.. че е кратък .
Бъди търпелив! Много скоро! Изчакай и ще видиш!Първоначално написано от loveca777
Физическия(незначителния) живот е кратък!
Im back...
Оф... кажи горе долу какво ще става де![]()
Първоначално написано от TheMightyNadenica
Физически, кратък - добре. Не е незначителен обаче. Щом сме тук, значи трябва. Трябва да научим още нещо.
В краааен случай може да се нарече незначителен, защото в хода на много прераждания един живот сам по себе си не е кой-знае-какво.
Краен случай!
По темата - не ми се вярва.. Чак пък забременяла.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
^Тука сме със задача! Ако не успеем се връщаме отново тука(това е наказание, земята е Ада)...
А физическия живот е незначителен! Той е нищо...във всяко едно отношение! Духовния е това което се иска!
Im back...
Ем, то физически живот ще рече самото присъствие на Земята, във физическа обвивка - тяло.
А духовен живот нямаме ли си пак?
Може би имаш предвид, че физическото съществуване само по себе си е нищо и само духовното израстване е важно?
Ако е така, съгласявам се веднага.
Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.
Именно!Първоначално написано от Vivid
Im back...
Хахаха ок![]()
Пълни глупости![]()
Ай докажи ми ,че има духовен 'живот' изобщо и на секундата се съгласявам с теб. Ама моментално.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Аурата примерно!Първоначално написано от Auriss
Im back...
^
Ами те и предметите имат аура.. те водят ли духовен живот?
Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
![]()
![]()