- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Италиянка прави аборт от...ИЗВЪНЗЕМНИ !!!
Покажете ми снимки на вкуса,слуха,чувствата,мири ът.Искам да ги видя,за да се уверя,че ги има.
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Енергия и аура са различни неща!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
вкусът е следствие от рецепторите по езика ти ,които възприемат различните субстанции по различен начин и изпращат сигнал до мозъка ти.Първоначално написано от JungleJaguar
мирисът е следствие от молекулите ,които попадат в носа ти. (най-просто казано)
Слухът са си звукови вълни ,вибрации ,които възприемаш.
Зрението също.
Та хайде кажи ми сега с кое сетиво и как по-точно се възприема аура ,щото съм висял един час пред огледалото с бял чаршаф зад мене и ... ниц.
Това че аурата може да се види е булшит.
^
Това и аз го установих след дълго взиране в огледалото и над главите на хората в часовете по английски![]()
Тя не е видима(зависи) с просто око!
Im back...
Не бе Аурис.
Казах го в друг смисъл.
Просто си мисля,че щом не виждаме дадено нещо,това не означава,че то не съществува.Като звуците,които не можем да чуем,но ги има.Може би в света около нас има 1 млрд други неща,които не "улавяме" и не виждаме и усещаме.Тва ше е интересно.
Примерно говоря.
И искам да питам нещо TheMightyNadenica:
Брат,какво е да видиш аура ?
Незнам,но пробвах на бял фон да си видя ръката и виждам ясни очертания около пръстите.
Пробвах на по затъмнена стая и дори без бял фон сега виждам очертанията още по-добре.Това ли е аурата или виждам просто някакви очертания ?
Интересно ми е.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
Аурата(човешката) не може (зависи) да се види с просто човешко око! С определен уред се вижда! Ако си заинтересован ще потърся да ти постна...че не ми се пише, а и някои неща съм забравил! Но в нетя няма начин да няма!Първоначално написано от JungleJaguar
Im back...
Е какво е това ''зависи", дето го пишеш навсякъде, от какво зависи? Искаш да кажеш, че някои могат ли?![]()
Зависи...не само...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Всъщност..важното..да пишеш..ето така.. ! Защото кюфтето...е малоумен ! И важното е да пишеш...много...но всъщност нищо да не казваш(зависи) ! И много удивителни ! Навсякъде удивителни ! И всъщност по прицип е така...но зависи..и все пак не е сигурно !
*insert random comment about annunaki*
Просто с "......." символизирам драматични стопирания! А с "!" малко повечко внимание! А рядко отговарям конкретно защото - не сте ме питали конкретно, повечето пъти е с подигравателна цел(вашите въпроси), а и някой път наистина ме мързи...защото знам, че смисъл няма да има(оня отсреща, дори и няма да го прочете)...така че защо да си губя времето?!?Първоначално написано от ZipFail
А твоите обиди...показват колко си безсилен и не чак толкова високото ти интелигентно ниво!
Im back...
Глупости...... аз винаги ти чета целите мнения........!!!!! И те питах сериозно.... защото наистина не схванах какво искаш да кажеш...!!!!
Отностно "зависи" ли питаш?Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Аз забравих вече какво питах![]()
иначе, да , за зависи питах и от какво зависи..
Еми двустранно е! Някой виждат аурата без никакви апаратури! А и някой аури се забелязват без да имаш специални способности! А и не само това...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
TheMightyNadenica,брат не ти се подигравах,а най-сериозно те питах !
Нека ти го опиша по-добре:
Когато на бял фон си дам ръката и се загледам и виждам очертаваща линия около ръката на сигурно 0,5 см.Нещо като линия от светлина е очертало ръката ми.Като се загледам в един пръст същото е.Бяла светлина.Тънка линия.И над върха на пръстите ми виждам удебелено жълто.Брат,не се еб*вам.Виждам го.Проверих и в нета за цветовете на аурите и четох и за белия и жълтия цвят.
Според теб виждам ли аурата?
И това ли е да я видиш,щото четох,че точно това било?
Най-сериозно те питам.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Това не е аура, това е наслагване на образа от лявото и дясното око, когато не си фокусиран. Това всеки го може.
JungleJaguar, и аз виждам такава линия около ръката си като разфокусирам погледа, сигурен ли си, че не е това?
Вие не разбирате.Виждам го като светлина.Свети.Свети бе хора.Снощи до след 12 съм си играл да си гледам пръстите.Свети.Светлина.Бя о синкава на цвят.И колкото по-дълго гледам виждам,че жълтата светлина на върха на пръста става все по-видима и заема мястото на бялата.Ше пробвам да видя на други хора кво ше видя.Виждам го точно като ореол.Не е разфокусиране.Снощи даже си играх да го доближа до очите си да го видя отблизо.Детайлно гледах директно през тва нещо отблизо и видях,че не е било само светлина,а до него има и прозрачно нещо си,което,ами мърдах наоколо ръка и това което гледах се увеличаваше.Като лупа е тва прозрачното.Оффффф,спирам да пиша щот сигурно вече ме мислите за откачен.
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
(4,6 милиона лв)
(3,9 милиона лв)
Вероятността да виждаш аури е много нищожна, но да, има такива хора. До скоро се движех в такава среда, че имах досег с много 'духовни хора'. Йоги, майстори на бойни изкуства, гурута и т.н.
И да, вярно e че има такива хора, но повечето са много много напреднали и са го придобили в следствие на развитието си, а не винаги да са го имали. Но пък има и хора, които просто го могат.
Еми като цяло не мога да ти кажа ти какво виждаш...може да е зрителен ефект...а ако си въобразиш, виждаш все едно е истина, може да си предизвикал да стане така, че да я видиш наистина...но може би малко вероятно...Първоначално написано от JungleJaguar
Попринцип аурата се "гледа" с една апаратура...и зависи(отностно цветовете)...Най-добрия цвят е белезникав(бял, но не точно...не помня цветето с което се оприличаваше, трябва да се напъна)...или другому казано - кристалните деца притежават тази аура! След това са децата индиго....мисля че няма смисъл да казвам какъв е цвета...и оттам нататък вървят от индигово лилав(най-добре) падат до червеникав!
Im back...
Това с кристалните, индиговите деца и тн са глупости.. правих си някакъв тест и излезе уж, че и аз съм индиго. Реших да вляза в един техен форум, в който установих, че повечето вярват, че са свързани с бог, чуват гласове, разговарят с извънземни и всякакви такива..![]()
Това, че аурата ти е лилава, значи единствено, че аурата ти е лилава => доминираща шеста и седма чакра. Демек си по-'отворена' духовно, нищо друго.