.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Покажете ми снимки на вкуса,слуха,чувствата,мири ът.Искам да ги видя,за да се уверя,че ги има.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    ^

Ами те и предметите имат аура.. те водят ли духовен живот?
    Енергия и аура са различни неща!
    Im back...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Покажете ми снимки на вкуса,слуха,чувствата,мири ът.Искам да ги видя,за да се уверя,че ги има.
    вкусът е следствие от рецепторите по езика ти ,които възприемат различните субстанции по различен начин и изпращат сигнал до мозъка ти.

мирисът е следствие от молекулите ,които попадат в носа ти. (най-просто казано)

Слухът са си звукови вълни ,вибрации ,които възприемаш.

Зрението също.

Та хайде кажи ми сега с кое сетиво и как по-точно се възприема аура ,щото съм висял един час пред огледалото с бял чаршаф зад мене и ... ниц.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Това че аурата може да се види е булшит.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Това и аз го установих след дълго взиране в огледалото и над главите на хората в часовете по английски

Тя не е видима(зависи) с просто око!
    Im back...

Град
    София
    Не бе Аурис.
    Казах го в друг смисъл.
    Просто си мисля,че щом не виждаме дадено нещо,това не означава,че то не съществува.Като звуците,които не можем да чуем,но ги има.Може би в света около нас има 1 млрд други неща,които не "улавяме" и не виждаме и усещаме.Тва ше е интересно.
    Примерно говоря.

И искам да питам нещо TheMightyNadenica:
    Брат,какво е да видиш аура ?
    Незнам,но пробвах на бял фон да си видя ръката и виждам ясни очертания около пръстите.
    Пробвах на по затъмнена стая и дори без бял фон сега виждам очертанията още по-добре.Това ли е аурата или виждам просто някакви очертания ?
    Интересно ми е.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Не бе Аурис.
    Казах го в друг смисъл.
    Просто си мисля,че щом не виждаме дадено нещо,това не означава,че то не съществува.Като звуците,които не можем да чуем,но ги има.Може би в света около нас има 1 млрд други неща,които не "улавяме" и не виждаме и усещаме.Тва ше е интересно.
    Примерно говоря.

И искам да питам нещо TheMightyNadenica:
    Брат,какво е да видиш аура ?
    Незнам,но пробвах на бял фон да си видя ръката и виждам ясни очертания около пръстите.
    Пробвах на по затъмнена стая и дори без бял фон сега виждам очертанията още по-добре.Това ли е аурата или виждам просто някакви очертания ?
    Интересно ми е.
    Аурата(човешката) не може (зависи) да се види с просто човешко око! С определен уред се вижда! Ако си заинтересован ще потърся да ти постна...че не ми се пише, а и някои неща съм забравил! Но в нетя няма начин да няма!
    Im back...

Е какво е това ''зависи", дето го пишеш навсякъде, от какво зависи? Искаш да кажеш, че някои могат ли?

Е какво е това ''зависи", дето го пишеш навсякъде, от какво зависи? Искаш да кажеш, че някои могат ли?
    Зависи...не само...
    Im back...

Всъщност..важното..да пишеш..ето така.. ! Защото кюфтето...е малоумен ! И важното е да пишеш...много...но всъщност нищо да не казваш(зависи) ! И много удивителни ! Навсякъде удивителни ! И всъщност по прицип е така...но зависи..и все пак не е сигурно !

*insert random comment about annunaki*

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Всъщност..важното..да пишеш..ето така.. ! Защото кюфтето...е малоумен ! И важното е да пишеш...много...но всъщност нищо да не казваш(зависи) ! И много удивителни ! Навсякъде удивителни ! И всъщност по прицип е така...но зависи..и все пак не е сигурно !

*insert random comment about annunaki*
    Просто с "......." символизирам драматични стопирания! А с "!" малко повечко внимание! А рядко отговарям конкретно защото - не сте ме питали конкретно, повечето пъти е с подигравателна цел(вашите въпроси), а и някой път наистина ме мързи...защото знам, че смисъл няма да има(оня отсреща, дори и няма да го прочете)...така че защо да си губя времето?!?
    А твоите обиди...показват колко си безсилен и не чак толкова високото ти интелигентно ниво!
    Im back...

Глупости...... аз винаги ти чета целите мнения........!!!!! И те питах сериозно.... защото наистина не схванах какво искаш да кажеш...!!!!

Глупости...... аз винаги ти чета целите мнения........!!!!! И те питах сериозно.... защото наистина не схванах какво искаш да кажеш...!!!!
    Отностно "зависи" ли питаш?
    Im back...

Аз забравих вече какво питах
    иначе, да , за зависи питах и от какво зависи..

Аз забравих вече какво питах
    иначе, да , за зависи питах и от какво зависи..
    Еми двустранно е! Някой виждат аурата без никакви апаратури! А и някой аури се забелязват без да имаш специални способности! А и не само това...
    Im back...

Град
    София
    TheMightyNadenica,брат не ти се подигравах,а най-сериозно те питах !
    Нека ти го опиша по-добре:
    Когато на бял фон си дам ръката и се загледам и виждам очертаваща линия около ръката на сигурно 0,5 см.Нещо като линия от светлина е очертало ръката ми.Като се загледам в един пръст същото е.Бяла светлина.Тънка линия.И над върха на пръстите ми виждам удебелено жълто.Брат,не се еб*вам.Виждам го.Проверих и в нета за цветовете на аурите и четох и за белия и жълтия цвят.
    Според теб виждам ли аурата?
    И това ли е да я видиш,щото четох,че точно това било?
    Най-сериозно те питам.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Това не е аура, това е наслагване на образа от лявото и дясното око, когато не си фокусиран. Това всеки го може.

JungleJaguar, и аз виждам такава линия около ръката си като разфокусирам погледа, сигурен ли си, че не е това?

Град
    София
    Вие не разбирате.Виждам го като светлина.Свети.Свети бе хора.Снощи до след 12 съм си играл да си гледам пръстите.Свети.Светлина.Бя о синкава на цвят.И колкото по-дълго гледам виждам,че жълтата светлина на върха на пръста става все по-видима и заема мястото на бялата.Ше пробвам да видя на други хора кво ше видя.Виждам го точно като ореол.Не е разфокусиране.Снощи даже си играх да го доближа до очите си да го видя отблизо.Детайлно гледах директно през тва нещо отблизо и видях,че не е било само светлина,а до него има и прозрачно нещо си,което,ами мърдах наоколо ръка и това което гледах се увеличаваше.Като лупа е тва прозрачното.Оффффф,спирам да пиша щот сигурно вече ме мислите за откачен.
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

(4,6 милиона лв)

(3,9 милиона лв)

Вероятността да виждаш аури е много нищожна, но да, има такива хора. До скоро се движех в такава среда, че имах досег с много 'духовни хора'. Йоги, майстори на бойни изкуства, гурута и т.н.
    И да, вярно e че има такива хора, но повечето са много много напреднали и са го придобили в следствие на развитието си, а не винаги да са го имали. Но пък има и хора, които просто го могат.

Вие не разбирате.Виждам го като светлина.Свети.Свети бе хора.Снощи до след 12 съм си играл да си гледам пръстите.Свети.Светлина.Бя о синкава на цвят.И колкото по-дълго гледам виждам,че жълтата светлина на върха на пръста става все по-видима и заема мястото на бялата.Ше пробвам да видя на други хора кво ше видя.Виждам го точно като ореол.Не е разфокусиране.Снощи даже си играх да го доближа до очите си да го видя отблизо.Детайлно гледах директно през тва нещо отблизо и видях,че не е било само светлина,а до него има и прозрачно нещо си,което,ами мърдах наоколо ръка и това което гледах се увеличаваше.Като лупа е тва прозрачното.Оффффф,спирам да пиша щот сигурно вече ме мислите за откачен.
    Еми като цяло не мога да ти кажа ти какво виждаш...може да е зрителен ефект...а ако си въобразиш, виждаш все едно е истина, може да си предизвикал да стане така, че да я видиш наистина...но може би малко вероятно...
    Попринцип аурата се "гледа" с една апаратура...и зависи(отностно цветовете)...Най-добрия цвят е белезникав(бял, но не точно...не помня цветето с което се оприличаваше, трябва да се напъна)...или другому казано - кристалните деца притежават тази аура! След това са децата индиго....мисля че няма смисъл да казвам какъв е цвета...и оттам нататък вървят от индигово лилав(най-добре) падат до червеникав!
    Im back...

Това с кристалните, индиговите деца и тн са глупости.. правих си някакъв тест и излезе уж, че и аз съм индиго. Реших да вляза в един техен форум, в който установих, че повечето вярват, че са свързани с бог, чуват гласове, разговарят с извънземни и всякакви такива..

Това, че аурата ти е лилава, значи единствено, че аурата ти е лилава => доминираща шеста и седма чакра. Демек си по-'отворена' духовно, нищо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си