- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Италиянка прави аборт от...ИЗВЪНЗЕМНИ !!!
Ммм тестовете не казват нищо...и аз съм правил 3 теста...и 3те излиза, че съм индиго...Първоначално написано от ScarlettS
Но това с индиго децата и кристалните си е вярно...разчети се!
Im back...
Ммм не е така! Лилава = здрав духовно, съответно и физически по-добре! А червенава = нещата не са на добре...отразява се и на физическото състояние...а и индиговите деца за това са наричани лечители...защото аурата им е силна и могат да променят нечия друга!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Чела съм.. ама според мен един човек си е такъв главно заради средата, в която е израстнал и няколко други фактора. Цветът на аурата не определя какъв си, приемам го по същия начин като зодиите. Просто не вярвам, че такива неща оказват влияние върху личността, ако приемем, че си прав, кое определя, кои деца точно ще имат индигова аура?
Какво общо има аурата с характера ти примерно...? Това е, така да се каже, духовната ти сила!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
А духовната ти сила не се ли отразява на това какъв човек си/характера ти? Ти какво разбираш под духовна сила?![]()
Не! Характера е от физическото съществуване! А аурета...е показателя за духовната сила!Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
![]()
![]()
![]()
Има...логика ! В...думите ти ! ...кюфте !!!
не. просто си мислим, че филма ти иде в повечеПървоначално написано от JungleJaguar
![]()
REGGAE BOOM <3
Охх, добреПървоначално написано от TheMightyNadenica
докажи го това духовно съществуване (ама не с 'показателя' - аурата
)
JungleJaguar, по принцип повечето, които твърдят, че виждат аури, наистина ги смятам за откачениможе да си внушаваш нещо..ама пробвай да видиш аурата на някой друг, може пък наистина да можеш да ги виждаш..
Аурата беше първото нещо хрумнало ми!Първоначално написано от ScarlettS
Второто нещо дошло ми на акъла е пичовете от Шао Лин...Примерно силите Ки,Чи и тн...медитацията за какво е тогава? Защо действа тогава?
Защо след смъртта тялото олеква с 21 грама...?
Im back...
Чи и ки няма да ги коментирами аз съм го чувала това за 21 грама, ама защо си толкова сигурен, че това е точно душата? Пък нали уж душата е нематериална, тогава как така тежи?
Просто изброявам...нещата хрумнали ми на момента...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Това с извънземните си е чиста манипулация и измама. Извънземните са измислица на ЦРУ и КГБ които работят в услуга на Сатаната и неговите тъмни армии. Повече от ясно е че няма извънземни,доказано е! Не вярвайте на сатанинските измислици на службите.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Искаш да ми кажеш,че от 1000000000000 планети само на наща има живот?Първоначално написано от commando1
Уау,под извънземно може да се има предвид и 1 обикновена бактерия,извън нашата планета,сеш се?Зона51 говори ли ти нещо?
И на 20000000000000000000000000 планети все ми е тая какво има и какво няма. Пет пари не давам за зона 51,зона 52,53,54,55,56, и всичките там 1000 зони. Уфолозите отдавна няма с какво да ме заинтригуват.Първоначално написано от playy
![]()
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Големи идиоти се навъдиха по Земята.![]()
![]()
![]()
Аз лично играх веднъж футбол с извънземни,бихме ги 5 на 3 и след мача се почерпихме в близкото заведение.Белотче,покерче играхме.Казахме си чао и заминаха...Уговорихме си среща утре в 8 часа вечерта на разходка...ще покараме колелета из гребната база в Пловдив,ще опечем кебапчета на скара до Марица...ще си прекараме забавно!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Ти офицялно си пълен бот на иизи...Просто не може да се видиш колко си плиткоумен....и сляп!Първоначално написано от commando1
Im back...
Каква зона 51?
Инче разбира се ,че има извънземни! Не сме единствени!
Как така каква Зона 51...?Първоначално написано от klimatronik
Im back...
kakvo e tova?
Е ебаваш ли се...?Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Ne . Shte pisha v google da vidq .Първоначално написано от TheMightyNadenica
Е то има поне още една такава база, само че в Африка!Първоначално написано от klimatronik
Im back...
Прочетах в ликепедия. Горе долу едно нищо не се разбира, но как така няма да се документира нищо и е строгосекретно? Това е незаконно. Обама трябва да го съдятПървоначално написано от TheMightyNadenica
Може да изработват коралтовата бомба там !
Става на въпрос за секретна и високоохранявана база...охранява се по въздох и земя...Не може да се припари на километри, а ако някой се осмели бива застрелян без предупреждение...там се крият невероятен набор от технологии, извънземни представители и тн! Постоянно се разработват и тестват технологии! Най-вероятно част от хората там са всъщност живи извънземни! И има адски много запалянковци живеят там, и снимак, гледат, записват каквото могат да видят!Първоначално написано от klimatronik
Im back...