.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Това с кристалните, индиговите деца и тн са глупости.. правих си някакъв тест и излезе уж, че и аз съм индиго. Реших да вляза в един техен форум, в който установих, че повечето вярват, че са свързани с бог, чуват гласове, разговарят с извънземни и всякакви такива..
    Ммм тестовете не казват нищо...и аз съм правил 3 теста...и 3те излиза, че съм индиго...
    Но това с индиго децата и кристалните си е вярно...разчети се!
    Im back...

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Това, че аурата ти е лилава, значи единствено, че аурата ти е лилава => доминираща шеста и седма чакра. Демек си по-'отворена' духовно, нищо друго.
    Ммм не е така! Лилава = здрав духовно, съответно и физически по-добре! А червенава = нещата не са на добре...отразява се и на физическото състояние...а и индиговите деца за това са наричани лечители...защото аурата им е силна и могат да променят нечия друга!
    Im back...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Чела съм.. ама според мен един човек си е такъв главно заради средата, в която е израстнал и няколко други фактора. Цветът на аурата не определя какъв си, приемам го по същия начин като зодиите. Просто не вярвам, че такива неща оказват влияние върху личността, ако приемем, че си прав, кое определя, кои деца точно ще имат индигова аура?

Чела съм.. ама според мен един човек си е такъв главно заради средата, в която е израстнал и няколко други фактора. Цветът на аурата не определя какъв си, приемам го по същия начин като зодиите. Просто не вярвам, че такива неща оказват влияние върху личността, ако приемем, че си прав, кое определя, кои деца точно ще имат индигова аура?
    Какво общо има аурата с характера ти примерно...? Това е, така да се каже, духовната ти сила!
    Im back...

А духовната ти сила не се ли отразява на това какъв човек си/характера ти? Ти какво разбираш под духовна сила?

А духовната ти сила не се ли отразява на това какъв човек си/характера ти? Ти какво разбираш под духовна сила?
    Не! Характера е от физическото съществуване! А аурета...е показателя за духовната сила!
    Im back...

Мега фен Аватара на ZipFail

Има...логика ! В...думите ти ! ...кюфте !!!

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar
    Оффффф,спирам да пиша щот сигурно вече ме мислите за откачен.
    не. просто си мислим, че филма ти иде в повече
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Не! Характера е от физическото съществуване! А аурета...е показателя за духовната сила!
    Охх, добре докажи го това духовно съществуване (ама не с 'показателя' - аурата )

JungleJaguar, по принцип повечето, които твърдят, че виждат аури, наистина ги смятам за откачени може да си внушаваш нещо..ама пробвай да видиш аурата на някой друг, може пък наистина да можеш да ги виждаш..

Охх, добре докажи го това духовно съществуване (ама не с 'показателя' - аурата )

JungleJaguar, по принцип повечето, които твърдят, че виждат аури, наистина ги смятам за откачени може да си внушаваш нещо..ама пробвай да видиш аурата на някой друг, може пък наистина да можеш да ги виждаш..
    Аурата беше първото нещо хрумнало ми!
    Второто нещо дошло ми на акъла е пичовете от Шао Лин...Примерно силите Ки,Чи и тн...медитацията за какво е тогава? Защо действа тогава?
    Защо след смъртта тялото олеква с 21 грама...?
    Im back...

Чи и ки няма да ги коментирам и аз съм го чувала това за 21 грама, ама защо си толкова сигурен, че това е точно душата? Пък нали уж душата е нематериална, тогава как така тежи?

Чи и ки няма да ги коментирам и аз съм го чувала това за 21 грама, ама защо си толкова сигурен, че това е точно душата? Пък нали уж душата е нематериална, тогава как така тежи?
    Просто изброявам...нещата хрумнали ми на момента...
    Im back...

Повече от фен
    Това с извънземните си е чиста манипулация и измама. Извънземните са измислица на ЦРУ и КГБ които работят в услуга на Сатаната и неговите тъмни армии. Повече от ясно е че няма извънземни,доказано е! Не вярвайте на сатанинските измислици на службите.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Цитирай Първоначално написано от commando1
    Това с извънземните си е чиста манипулация и измама. Извънземните са измислица на ЦРУ и КГБ които работят в услуга на Сатаната и неговите тъмни армии. Повече от ясно е че няма извънземни,доказано е! Не вярвайте на сатанинските измислици на службите.
    Искаш да ми кажеш,че от 1000000000000 планети само на наща има живот? Уау,под извънземно може да се има предвид и 1 обикновена бактерия,извън нашата планета,сеш се?Зона51 говори ли ти нещо?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от playy
    Искаш да ми кажеш,че от 1000000000000 планети само на наща има живот? Уау,под извънземно може да се има предвид и 1 обикновена бактерия,извън нашата планета,сеш се?Зона51 говори ли ти нещо?
    И на 20000000000000000000000000 планети все ми е тая какво има и какво няма. Пет пари не давам за зона 51,зона 52,53,54,55,56, и всичките там 1000 зони. Уфолозите отдавна няма с какво да ме заинтригуват.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Фен Аватара на reich
    Град
    Пловдив
    Големи идиоти се навъдиха по Земята.
    Аз лично играх веднъж футбол с извънземни,бихме ги 5 на 3 и след мача се почерпихме в близкото заведение.Белотче,покерче играхме.Казахме си чао и заминаха...Уговорихме си среща утре в 8 часа вечерта на разходка...ще покараме колелета из гребната база в Пловдив,ще опечем кебапчета на скара до Марица...ще си прекараме забавно!
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от playy
    И на 20000000000000000000000000 планети все ми е тая какво има и какво няма. Пет пари не давам за зона 51,зона 52,53,54,55,56, и всичките там 1000 зони. Уфолозите отдавна няма с какво да ме заинтригуват.
    Ти офицялно си пълен бот на иизи...Просто не може да се видиш колко си плиткоумен....и сляп!
    Im back...

Мега фен
    Каква зона 51?
    Инче разбира се ,че има извънземни! Не сме единствени!

Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    Каква зона 51?
    Инче разбира се ,че има извънземни! Не сме единствени!
    Как така каква Зона 51...?
    Im back...

Мега фен
    kakvo e tova?

kakvo e tova?
    Е ебаваш ли се...?
    Im back...

Мега фен
    kakvo e tova?
    Е ебаваш ли се...?
    Ne . Shte pisha v google da vidq .

kakvo e tova?
    Е ебаваш ли се...?
    Е то има поне още една такава база, само че в Африка!
    Im back...

Мега фен
    kakvo e tova?
    Е ебаваш ли се...?
    Прочетах в ликепедия. Горе долу едно нищо не се разбира, но как така няма да се документира нищо и е строгосекретно? Това е незаконно. Обама трябва да го съдят Може да изработват коралтовата бомба там !

kakvo e tova?
    Е ебаваш ли се...?
    Прочетах в ликепедия. Горе долу едно нищо не се разбира, но как така няма да се документира нищо и е строгосекретно? Това е незаконно. Обама трябва да го съдят Може да изработват коралтовата бомба там !
    Става на въпрос за секретна и високоохранявана база...охранява се по въздох и земя...Не може да се припари на километри, а ако някой се осмели бива застрелян без предупреждение...там се крият невероятен набор от технологии, извънземни представители и тн! Постоянно се разработват и тестват технологии! Най-вероятно част от хората там са всъщност живи извънземни! И има адски много запалянковци живеят там, и снимак, гледат, записват каквото могат да видят!
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си