- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Италиянка прави аборт от...ИЗВЪНЗЕМНИ !!!
Ти изобщо прочете ли какво ти написахПървоначално написано от commando1
![]()
Стига си ръсил и ти фантасмагории.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Извънземни има , но не сме им роби. Стига си слушал тоя Аннунак - той е човек дето се прави на извънземно!
Нибиро или планетата Х е измислена планета в някой художествени прикаски и литературни творби , но не съществува такава планета!
Не може някакви извънземни на майната си да дойдат и ние да им станем роби....
Това го знам много преди разни аннунаци да се появят в ефир! Роби сме от всяка една гледна точка...замисли се! Ако не се сетиш ще ти дам прост пример!Първоначално написано от klimatronik
Нибиру е...съществувала! В момента може да се види само сянката й...защото е унищожена!
А литературните творби си нямаш и на идея какво целят!
Ти не си станал в последствие роб, ти си създаден за такъв! Било то по ред причини!
Im back...
Да бе да. И учените били извънземните... работиници по строежите -робите ... не е такаПървоначално написано от TheMightyNadenica
Човека е произлязал от маймуната.
Това,че извънземните са се крастосали с маймуните и сме излязали човеците е доста налудничево.
Е да ти кажа отначалото и аз си мислех, че аннунака е някакъв трол...но в интерес на истината казва доста истини! Не знам какъв е, но говори истината(поне в повечето случай)...Първоначално написано от klimatronik
Учените крият доста от истината! А всички хора са роби...
Еми произлязъл е...но не по този начин по който го описва Дарвин...иначе защо сега не се извършва този прогрес...а и нямаше да има маймуни, всички щяха да са хора! А и по този начин двете му теории си противоречат!
А и вземи познания от Библията! Тя всъщност е книга пълна с истини...но доста променени! Което я превърща в средство за масова манипулация и контрол! Мога да ти дам примери!
Im back...
Добре поне че си призна истината че вие неверниците сте роби,значи имало и свестни между вас които не крият истината за това какви са-роби на Сатаната. Ние християните обаче сме свободни от грехове и злини,за разлика от вас-робите.Първоначално написано от TheMightyNadenica
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Все едно сравняваш домашната котка с лъва . Да и те са от едно семейство - котки , но ...Първоначално написано от TheMightyNadenica
Човека е произлязал от един вид маймуни. Това не означава ,че всички маймуни трябва да станат хора.Човечеството се развива от хиляди години. Постепенно хората измислят техниката, а не аннунанците![]()
stiga pa ti s tvoite robi nevernici i satanaПървоначално написано от commando1
![]()
Еволюционните теории на марксиста Дарвин си ги спестете моля.Първоначално написано от klimatronik
Подобни умозаключения че човекът е произлязъл от маймуната или че сме имали общи корени с приматите ме карат да се смея.
Очевидно е че дарвинистката теория губи все повече привърженици.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Добре ЩОМ ПОДКРЕПЯШ ,ЧЕ СМЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И СМЕ ТЯХНИ НОСЪЗНАТИ РОБИ ок ....Първоначално написано от commando1
![]()
И къде съм написал че подкрепям теориите за създаването на човека от извънземните??? Посочи ми линк или цитат на мой коментар където съм твърдял подобна глупости,или извърташ нещата както на теб ти се иска. Посочи ми къде съм го твърдял.Първоначално написано от klimatronik
Тогава кво подкрепяш? Че сме паднали от небето или ,че сме произлязали от делфините? Шот това че Исус на създал няма доказателстваПървоначално написано от commando1
![]()
а и Христос възкръстна , когато вече имаше хора.
Аз съм създателя на всичко рялно и нерялно!
Мисля че отговорът със създаването на хората е пределно ясен отдавна. Този спор е излишен и няма място тук.
Не! Обясни как Бог създаде света за 6 дена!Първоначално написано от commando1
http://www.hristiqni.com/index.php?o...pper&Itemid=68 Това е отговорът които търсиш.Първоначално написано от klimatronik
da da da Бог създаде всичко ей така от само себе си целия космос целите еко системи ....Първоначално написано от commando1
Не вярвам на такива неща.
http://www.studentskigrad.eu/index.p...1-45&Itemid=91
Мисля, че е точно по случая!
Im back...
Ами недей,затова Бог ти е дал свободна воля ако искаш вярвай ако искаш не,твоя воля. Но помни че един ден всички ще отговаряме пред Божият съд.Първоначално написано от klimatronik
Къде е божия съд...?Първоначално написано от commando1
Im back...
Какво е божия съд...?Първоначално написано от TheMightyNadenica
Нека командо да обясни...той се бара за...Джийзъс стайл...Първоначално написано от klimatronik
Im back...
чувал съм за денят на страшния съд...Но това е в ислямската религия.
Денят на страшният съд предвещава Апокалипсисът и краят на света като цяло. В момента сме в тази фаза унищожението на човешката раса описано много добре от Йоан в неговите Пророчества или Откровение библейско: "Брат ще погуби брата си" и "деца ще се обърнат против родителите си", "жени ще погубват мъжете и семействата си".Първоначално написано от klimatronik
според Йоан и неговото Откровение ще настъпи по света тотална анархия,войни,болести и глад. И наистина така става както е описано от християните.
то сега щото няма войниПървоначално написано от commando1
той сигурно е говорил за втората свтовна война. И тогава хората са си мислили,че идва края на света... 2012 ще видим![]()