Да е лош, леко арогантен, да обича да ме дразни, защото аз обичам да дразня хората. Както се спомена по горе "Да е експерт по режещия сарказъм и смазваща ирония". Мрачен тип, който никога да не ми омръзва. Задължително да е умен и винаги да знае как да действа в различни ситуации. Когато се караме да си крещим в лицата, колко много се мразим, да се гледаме с омразен и убийствен поглед, а в следващия момент да се целуваме много страстно. ДА съм единствената за него ии да е готов да направи всичко за мен, дори и да убие :д. Не искам някакъв тъп романтик. Да е грубиян, да има чувство за хумор, в което през повечето време да обижда мен. Да си отмъщаваме често по някакъв циничен, но забавен начин :д. Да има як стил, да слушаме еднакъв стил музика (hip-hop,rap, r&b, d&b, dubstep, rock може и metal), да играе баскет, да е екстремен тип, да си пада по хип-хоп танците, да кара колело, спортна натура :д и тн...
Забравих... да е много красив и да е различен, да има някво различно излъчване. ДА ме разбира и винаги изслушва, подкрепя, познава и да ме приема такава, каквато съм. Пф.. за сега е тва, ако някой отговаря на описанието, в което лично се съмнявам, да пише, хах . Ааа да.. и вечно да се предизвикваме.