- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалното момче/момиче.
Идеално момче/момиче няма! Идеалнта половинка е тази които запълва празнотата която всеки има в своето сърце! Така че се чувстваш силен готов да преодолееш всеки проблем в живота и също те прави по добър във всичко което правиш!
![]()
Айде и аз да не казвам,че идеални хора няма,но си е самата истина.
Да е добър,грижовен и да ме обича.Да го раздава леко лошо момче,но да не прекалява.Да има чувство за хумор.Да е интелигентен.Да има собствено мнение и да си го отстоява,но да не е прекалено инатлив.Да е леко романтичен.Да държи на мен ида ми има доверие(което разбира се се изгража постепенно).
Външният вид е на втори план,но ако трябва да си го представям,то ще е така:Висок поне 180,не много мускулест,но не и хилав-с нормално оформено тяло,кестенява коса,кафеви или пъстри очи,хубави ръце и чаровна усмивка.
Някой,отговарящ на критериите?![]()
Така,да видим...да е мрачен и зъл индивид.Да може да плюе отрова по всичко де що мърда по планетата.Да е ескперт по режещия сарказъм и смазваща ирония.Да носи кубинки и да може да ги изпозлва.Да има извратено чувство за хумор,тенденции на садизъм и социопатия.Да има ниска поносимост към светлина и,за предпочитане,да спи през деня.Да обича да се спукваме от бой от време на време само заради идеята за кърваво насилие.Високо ниво на интелигентност,грамотност и обща култира са задължителни.Също така и крайно десни политически виждания.С други думи - да е копие на мене по параметри.
Ако някоя отговаря на горепосочените критерии да пише.Замислил съм една дяволия и ми трябват отровни хора.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Да е лош, леко арогантен, да обича да ме дразни, защото аз обичам да дразня хората. Както се спомена по горе "Да е експерт по режещия сарказъм и смазваща ирония". Мрачен тип, който никога да не ми омръзва. Задължително да е умен и винаги да знае как да действа в различни ситуации. Когато се караме да си крещим в лицата, колко много се мразим, да се гледаме с омразен и убийствен поглед, а в следващия момент да се целуваме много страстно. ДА съм единствената за него ии да е готов да направи всичко за мен, дори и да убие :д. Не искам някакъв тъп романтик. Да е грубиян, да има чувство за хумор, в което през повечето време да обижда мен. Да си отмъщаваме често по някакъв циничен, но забавен начин :д. Да има як стил, да слушаме еднакъв стил музика (hip-hop,rap, r&b, d&b, dubstep, rock може и metal), да играе баскет, да е екстремен тип, да си пада по хип-хоп танците, да кара колело, спортна натура :д и тн...
Забравих... да е много красив и да е различен, да има някво различно излъчване. ДА ме разбира и винаги изслушва, подкрепя, познава и да ме приема такава, каквато съм. Пф.. за сега е тва, ако някой отговаря на описанието, в което лично се съмнявам, да пише, хах . Ааа да.. и вечно да се предизвикваме.
На същото мнение съмПървоначално написано от GoInsane
Humans need fantasy to be human.
Да има много търпение ,да ме уважава ,да има акъл ,ако е и симпатичен....ама такова животно нема...![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
То да имаше идеален човек.......![]()
За мен идеалното е в недостатъците.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
най-вече да ме обича.. ако го има това всичко друго все ще се нареди някак![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да не търси в мен
"Умен, мъжествен, предизвикателен, интересен, чаровен, самоуверен и да знае какво иска, и как да го получи."![]()
както и "погледа му да крещи ...."!
Вече съм го намерилЗа да е перфектно трябва да бъде просто себе си
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
Перфектни хора няма според мен противоположните хора се привличат до известна степен ,но идеалното момиче според мен е умната,красивата и трудната.... един човек ми каза преди време един лаф за жените : "перфектната жена" трябва да бъде 1.добра майка 2.златна домакиня 3.ку*ка в леглото. това е малко пресилено ,но има капчица истинаПредпочитам момичета ,които си падат по адреналина това и на мен ми допада и мисля ,че ще си правим кефааааа взаимно
![]()
Първоначално написано от kyon
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^
Първоначално написано от Hilary_
интелигента, да може да се говори с нея на много теми, целеустремена, мечтателка, да НЕ се самоизтъква постоянно, перверзна и да ми харесва на външен вид
ако има такива девойки, да се обаждат
![]()
Това не е вярно, точно различията разделят хората, след време.Първоначално написано от powerman
Нямам си идеал за момиче...
Най най най-важното е да не е една от милионите кифли коит са плъзнали по супермаркетите ама без шоколад дет са... Трябва задължително да е умна , макар , че повечето момчета се плашат от това... слабите момчета! Характер,но не толкова силен! Вътрешна и външна красота. И да държи на мен. Това е най-важното!
Няма идеални хора.Стига да има чувство за хумор, хубава усмивка,приличен умствен капацитет и да знае как да се държи, всичко друго се преживява.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
За мен това момче трябва да ме обича такава каквато съм,да си имаме взаимно доверие,да е мил и да се грижи за мене,когато имам нужда от помощ да ми помага и да търпи настроенията ми,мисля че това е напълно достатъчно.![]()
НекЪф пълен уруд тряа да е кЪт мене :Д амИ аз по принцип си тЪрся жИна с трактор![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Trollrusos
Първоначално написано от cazzo
Първоначално написано от Audiophile
Говорим на 1 език. Като цяло е това.. Да ми ВЯРВА, и да ме харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ !
wiz khalifaaa <3