.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Идеално момче/момиче няма! Идеалнта половинка е тази които запълва празнотата която всеки има в своето сърце! Така че се чувстваш силен готов да преодолееш всеки проблем в живота и също те прави по добър във всичко което правиш!

Мега фен Аватара на Colouring
    Айде и аз да не казвам,че идеални хора няма,но си е самата истина.

Да е добър,грижовен и да ме обича.Да го раздава леко лошо момче,но да не прекалява.Да има чувство за хумор.Да е интелигентен.Да има собствено мнение и да си го отстоява,но да не е прекалено инатлив.Да е леко романтичен.Да държи на мен ида ми има доверие(което разбира се се изгража постепенно).
    Външният вид е на втори план,но ако трябва да си го представям,то ще е така:Висок поне 180,не много мускулест,но не и хилав-с нормално оформено тяло,кестенява коса,кафеви или пъстри очи,хубави ръце и чаровна усмивка.

Някой,отговарящ на критериите?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Трябва да има голям жезъл!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Така,да видим...да е мрачен и зъл индивид.Да може да плюе отрова по всичко де що мърда по планетата.Да е ескперт по режещия сарказъм и смазваща ирония.Да носи кубинки и да може да ги изпозлва.Да има извратено чувство за хумор,тенденции на садизъм и социопатия.Да има ниска поносимост към светлина и,за предпочитане,да спи през деня.Да обича да се спукваме от бой от време на време само заради идеята за кърваво насилие.Високо ниво на интелигентност,грамотност и обща култира са задължителни.Също така и крайно десни политически виждания.С други думи - да е копие на мене по параметри.
    Ако някоя отговаря на горепосочените критерии да пише.Замислил съм една дяволия и ми трябват отровни хора.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Да е лош, леко арогантен, да обича да ме дразни, защото аз обичам да дразня хората. Както се спомена по горе "Да е експерт по режещия сарказъм и смазваща ирония". Мрачен тип, който никога да не ми омръзва. Задължително да е умен и винаги да знае как да действа в различни ситуации. Когато се караме да си крещим в лицата, колко много се мразим, да се гледаме с омразен и убийствен поглед, а в следващия момент да се целуваме много страстно. ДА съм единствената за него ии да е готов да направи всичко за мен, дори и да убие :д. Не искам някакъв тъп романтик. Да е грубиян, да има чувство за хумор, в което през повечето време да обижда мен. Да си отмъщаваме често по някакъв циничен, но забавен начин :д. Да има як стил, да слушаме еднакъв стил музика (hip-hop,rap, r&b, d&b, dubstep, rock може и metal), да играе баскет, да е екстремен тип, да си пада по хип-хоп танците, да кара колело, спортна натура :д и тн...
    Забравих... да е много красив и да е различен, да има някво различно излъчване. ДА ме разбира и винаги изслушва, подкрепя, познава и да ме приема такава, каквато съм. Пф.. за сега е тва, ако някой отговаря на описанието, в което лично се съмнявам, да пише, хах . Ааа да.. и вечно да се предизвикваме.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от GoInsane
    Идеално момче/момиче няма! Идеалнта половинка е тази които запълва празнотата която всеки има в своето сърце! Така че се чувстваш силен готов да преодолееш всеки проблем в живота и също те прави по добър във всичко което правиш!

На същото мнение съм
    Humans need fantasy to be human.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Да има много търпение ,да ме уважава ,да има акъл ,ако е и симпатичен....ама такова животно нема...
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

За мен идеалното е в недостатъците.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    най-вече да ме обича.. ако го има това всичко друго все ще се нареди някак
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Да не търси в мен
    "Умен, мъжествен, предизвикателен, интересен, чаровен, самоуверен и да знае какво иска, и как да го получи."

както и "погледа му да крещи ...." !

Град
    София
    Вече съм го намерил За да е перфектно трябва да бъде просто себе си
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!! <3

Перфектни хора няма според мен противоположните хора се привличат до известна степен ,но идеалното момиче според мен е умната,красивата и трудната.... един човек ми каза преди време един лаф за жените : "перфектната жена" трябва да бъде 1.добра майка 2.златна домакиня 3.ку*ка в леглото. това е малко пресилено ,но има капчица истина Предпочитам момичета ,които си падат по адреналина това и на мен ми допада и мисля ,че ще си правим кефааааа взаимно

идеален човек няма
    има само половинка която те допълва

п.п.за мое щастие аз я намерих ^^

Цитирай Първоначално написано от kyon
    За мен идеалното е в недостатъците.
    Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^

Град
    the state of disorder
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    НЯМА такова животно!!

Повече от фен Аватара на Audiophile
    интелигента, да може да се говори с нея на много теми, целеустремена, мечтателка, да НЕ се самоизтъква постоянно, перверзна и да ми харесва на външен вид

ако има такива девойки, да се обаждат

Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Цитирай Първоначално написано от powerman
    Перфектни хора няма според мен противоположните хора се привличат до известна степен
    Това не е вярно, точно различията разделят хората, след време.

Голям фен Аватара на pofek
    Нямам си идеал за момиче...
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Град
    Варна
    Най най най-важното е да не е една от милионите кифли коит са плъзнали по супермаркетите ама без шоколад дет са... Трябва задължително да е умна , макар , че повечето момчета се плашат от това... слабите момчета! Характер,но не толкова силен! Вътрешна и външна красота. И да държи на мен. Това е най-важното!

Супер фен Аватара на Me4encety
    Еми най-важното е да не се държи като някой тъпанар.Да е мил,грижовен,забавен,с топла усмивка,да не иска само секс и да е чаровен.И вече се сещам за едно такова момче.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Няма идеални хора.Стига да има чувство за хумор, хубава усмивка,приличен умствен капацитет и да знае как да се държи, всичко друго се преживява.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

За мен това момче трябва да ме обича такава каквато съм,да си имаме взаимно доверие,да е мил и да се грижи за мене,когато имам нужда от помощ да ми помага и да търпи настроенията ми,мисля че това е напълно достатъчно.

НекЪф пълен уруд тряа да е кЪт мене :Д амИ аз по принцип си тЪрся жИна с трактор
    Цитирай Първоначално написано от Trollrusos
    лягаше на леглото и кат някоя египетска мумия никакъв звук не издава

Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Според вас жена може ли да забременее от кон?

Цитирай Първоначално написано от Audiophile
    интелигента, да може да се говори с нея на много теми, целеустремена, мечтателка, да НЕ се самоизтъква постоянно, перверзна и да ми харесва на външен вид

Говорим на 1 език. Като цяло е това.. Да ми ВЯРВА, и да ме харесва ТАКЪВ КАКЪВТО СЪМ !
    wiz khalifaaa <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си