.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66
    Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York

За тези които упражняват телекинеза

Кажете с какво се упражнявате или предложете някоя книга свързана с телекинезата.
    NOH8

Мега фен
    Град
    <3
    Първо мисля, че трябва да отвориш чакрите на ръцете си. Това става чрез медитация. Ще говоря от прочетеното до тук + малко опит ;д Сядаш си мирно и спокойно в стая, в която няма никой освен теб, на мен ми беше по-добре късно вечер...тая сядаш си като се сяда за медитация и отпускаш ума си, не мислиш за нищо и когато усетиш, че си достатъчно отпуснат и в нещо като транс натискаш с едната ръка (пръстите) дланта (най в средата) на другата и обратното. След това ги приближаваш ръцете една до друга на около 2-3 см и държиш така, но във въздуха, а не да си ги допрял някъде... държиш, държиш и в един момент започваш съвсем леко и с не резки и големи движения да ги размърдваш на различни страни...все едно държиш магнити...и наистина ще усетиш ръцете си буквално като магнити...след тоя номер опитах същото но с една ръка и с пердето до леглото ми ;Д и го помръднах! Не знам дали си въобразявам, но физически не съм го пипала, нито съм му правила вятър...
    И така.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    New York
    Дам аз тея упражнения ги права от доста време и все пак не успявам да раздвижа листа. Чувствам енергията в ръцете си, но нищо не става. Ще продължавам с опитите.
    NOH8

Мега фен Аватара на ZipFail
    И ако един ден мръдеш листа, какво ?

Никакъв смисъл да си хабиш енергията и концентрацията за нещо подобно. Всички от големите духовни учения и учители казват, че всички подобни дейсности са безмислени, а понякога и вредни. И са прави. Да работиш над вътрешния си свят с единствена цел някакъв външен резултат си е чиста проба гъзария, а смисъла - никакъв.

Това естествено в случай, че телекинезата съществува, в което никой не е успял да ме убеди досега..

Град
    New York
    Телекинезата и другите кинези са интересни. Нужно ли е да имат някакво предназначение за да ги практикуваш?
    NOH8

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ миии... може би ДА!

мога да подпаля задника на папата, да си трансфигурирам мръсните чорапи в пица, да не си напикавам краката когато пикая на тъмно и още милиони готини неща!

Ми телекинезата е доказана вече.Древните атланти са имали "трето око" с което са можели да правят разни чудеса вкл. телекинеза.Това е че имат такъв орган е доказано от някакъв доктор за очи като изследвал някаква част от окото не знам как се наричаше ама беше нещо с к.Та сега от това трето око при нас е останало много малко само една част която е дълбоко в мозъка.Мисля че беше епифизна жлеза(не ми се смейте ако не е това знам може да съвсем различно)която е нишожна в сравнение с атлантите.Но все пак при някои хора по някаква причина тя е по-развита.И според мен това да можем да развием този орган е възможно но е много трудно.

^ момче, първо е хипофизна жлеза и второ тя не може да прави нищо такова. като аз да ти кажа че ако си развиеш много апендикса ще можеш да правиш секс по-дълго.

отделно че не може да е била око по какъвто и да е било начин. да не говориме и че целия ти пост беше пълен с глупости!

"ахЪЪЪМММммА. дохтор панагасиуз е доказал че древните псевдо-тевтонци са били правили любов с мравки на планетата алфа кентавър и това е довело до стагнация в пост-комунистическия пазар в третата ретина на съзвездието голотеус максимус."

вземай си твърденията малко по-насериозно са. сам се убиждаш като ръсиш простотии
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    New York
    Не се карайте сега, ако не вярвате в телекинезата си е ваш проблем. Аз вярвам и чакам някой да сподели как се е научил, не да спорите за глупости.
    NOH8

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ момче, първо е хипофизна жлеза и второ тя не може да прави нищо такова. като аз да ти кажа че ако си развиеш много апендикса ще можеш да правиш секс по-дълго.

отделно че не може да е била око по какъвто и да е било начин. да не говориме и че целия ти пост беше пълен с глупости!

"ахЪЪЪМММммА. дохтор панагасиуз е доказал че древните псевдо-тевтонци са били правили любов с мравки на планетата алфа кентавър и това е довело до стагнация в пост-комунистическия пазар в третата ретина на съзвездието голотеус максимус."

вземай си твърденията малко по-насериозно са. сам се убиждаш като ръсиш простотии

Значи ти отричаш доказаните факти ли?????

Мега фен
    ^и аз чакам някой да сподели. Ако и видя ще е още по-епично ,тъй като ще отговори на хилядите ми екзистенциални въпроси.

Дам. Чакам.

^
    ^

аха. ясно, трол. не бих се изненадал да е друг ник на анунака
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Не се карайте сега, ако не вярвате в телекинезата си е ваш проблем. Аз вярвам и чакам някой да сподели как се е научил, не да спорите за глупости.
    NOH8

Мега фен
    Град
    <3
    Обичам те, човече! ^_^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus

Значи ти отричаш доказаните факти ли?????
    А тия доказани факти ще ги дадеш ли ? Или само ще си философстваш насам-натам ?

Град
    New York
    Добре де стига с тия "доказани факти", за мен е важно да вярвам в нещо.
    NOH8

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ами ако никога не помръднеш листа? Тогава няма ли да ти трябват все пак някакви доказателства, за да си сигурен, че това, което правиш, не е напълно безмислено,невъзможно и противоречащо на законите на физиката?

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    Ами ако никога не помръднеш листа? Тогава няма ли да ти трябват все пак някакви доказателства, за да си сигурен, че това, което правиш, не е напълно безмислено,невъзможно и противоречащо на законите на физиката?
    аз вече съм се убедил, че съществува и ако не помръдна листа ще реша, че проблема е в мен, а не, че не съществува телекинезата.
    NOH8

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    Телекинезата е факт.

True story.

^ pics or it didn't happen

(screenshotове от star wars не се броят)

Град
    New York
    ^ pics or it didn't happen

(screenshotове от star wars не се броят)
    има много клипове, но разбира се винаги можеш да кажеш, че са фалшиви. То на скептик можеш ли да му затвориш устата
    NOH8

Е телекинезата си е факт...и се знае, че няма нищо особено в нея..и всеки може да я практикува...но трябва да се намери "ключа" към нея...което ВЕЧЕ не е никък просто за днешното ни закърняло от всякъде тяло!
    Im back...

има много клипове, но разбира се винаги можеш да кажеш, че са фалшиви. То на скептик можеш ли да му затвориш устата
    да. само дето всеки един клип който съм виждал е бил трагично смешен или абсолютно изнасилен от експерти

ако имаш нещо оригинално просто го дай на джеймс ранди и получи 1 000 000 $

ако нямаш просто направи лесното нещо и започни да дрънкаш как си абсолютно уникален и постчовечен и кажи че всички перфектни доказателства които си предоставил просто не могат да бъдат приети от скепт... ъммм нищо

Град
    New York
    http://www.youtube.com/watch?v=ZMj_bgzCUw8

виж и още на Нина Кулагина
    NOH8

Фен Аватара на Vivid
    Град
    Варна
    аз вече съм се убедил, че съществува и ако не помръдна листа ще реша, че проблема е в мен, а не, че не съществува телекинезата.
    И аз така. А телекинеза практикувах преди (елементарни неща като упражнения с листи, чаши..) и се убедих, че е нещо реално. Но не съм от много време и може би съм загубила тренинг.
    Запалих се по това от Carrie
    Until you have the inner discipline that brings calmness of mind, external facilities and conditions will never bring the joy and happiness you seek. On the other hand, if you possess this inner quality, calmness of mind, a degree of stability within, even if you lack the various external factors that you would normally require to be happy, it will still be possible to live a happy and joyful life.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си