- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- За тези които упражняват телекинеза
http://web.uni-plovdiv.bg/victorivan...tazi.kniga.pdf ето доказателства.
![]()
Май на никой не му се чете![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Nina_Kulagina#CriticismПървоначално написано от HotLife
ей това много точно пресъздава емоциите ми в момента
http://www.youtube.com/watch_popup?v...Wc08&vq=medium
http://web.uni-plovdiv.bg/victorivan...tazi.kniga.pdf ето доказателства.
face + palm
Може ли някой от вас, които казахте, че сте практикували телекинеза, да пусне клип? Не виждам смисъл да си измисляте в някакъв форум, ама така без доказателства ми е трудно да повярвам.
Аз все още не успявам, но ако успея ще го запиша![]()
NOH8
аз не мога да разбера какво ти пречи толкоз. почвай да си фъркаш из стаята, да вдигаш блокове във въздуха, да дишаш огън, да пърдиш мълнии, да стреляш лазери от дзъркелите, да си порастеш три глави...
ко ти пречи да го направиш а?
айде брат, хари потър, люк скайуолкър, гандалф не са ли живо доказателство че мое да си правиш меджик?
Защо не можете да практикувате телекинеза? Елементарно е.
True story.
ти практикуваш ли ?Първоначално написано от bazingaaaa
Телекинезата е от сатаната. Това е сатанинско учение. То няма нищо общо с вярата а е практикуване на мракобесничество.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
и това откъде го знаеш? мое да е начин бог да награди някой
аз поне не съм виждал некви зли атеисти да си пърхат из небесата и да се замерят с тирове
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Да не си мислиш, че е толкова лесно!? Нужно е доста време за да се научиш да местиш един тъп лист хартия. А за тези, които казаха, че е от сатаната - не се филмирайте. Тва е нещо съвсем нормално, което всички преди са можели.
NOH8
Както казах - големи джедаи сте тука.Първоначално написано от HotLife
А някакви доказателства,че преди/сега е възможно ?
Не питай за доказателства, че ще ти пратят някоя статия или клип, ако не им повярваш, че кажат, че си скептик и че никога няма да повярваш каквото и да става. Аз затова чакам да Hotlife да помръдне листа![]()
^ ще има да чакаш.
ей хотлайф, нека да ти кажа как ще се развият тези ти дарби - ще се занимаваш още време, току-таме ще ти се струва че наистина го местиш, но не би могъл да го докажеш дори пред себе си, ако наистина се филмираш може и да продължиш с опитите повече и от година.
най-сетне поради липса на какъвто и да е било успех ще кажеш че не ти е стигнала воля и си се отказъл НО ако наистина си се напънал си щял да помръднеш не само листа но и пишката на 90 годишен дядка даже
а ние ще ти се смеем
Аз вярвам в телекинезата. Може да се постигне след мн време ако се упражняваш, така съм чела
Гандалф, и на мен ми се струва, че доста ще си почакам.. учудвам се, че още не се е отказал, но все пак щом някой е чел, че може , няма как да не е истина..![]()
Еми аз чакам още хора, КОИТО УПРАЖНЯВАТ ТЕЛЕКИНЕЗА да се включат и да споделяме опит. Направих темата за да ми предложат някакво упражнение или книга, защото това, което правя не е достатъчно. Не е зле да спрете с простотиите разбрах, че не вярвате![]()
NOH8
Като всестранно развита личност () и това ми е минавало през опита. Само че ,за разлика от теб ,аз разрових чуждите форуми за инфо. Даже тема си бях пуснал. Не беше само за разните кинези ,а като цяло за всичко окултно.
Набра 20 страници глупости и това ,което установих е ,че всички 'практикуващи' обясняват ,че трябват години четене и невероятна проникновеност за дори най-елементарното нещо. Само дето ... ВНИМАНИЕ! ... никой от тях не каза в прав текст - да ,аз мога да направя "Еди-какво-си" или да ,аз съм правил "еди-какво-си".
Понеже съм още по-любопитен (а тоя път за щастие любопитството не уби котката) реших ,че трябва да призовавам демони ,за да разбера сам пародии ли са това или не. Е ,нужно ли е да ти казвам ,че единственото ,което постигнах ,е да се почувствам като идиот ?
Първоначално написано от HotLife
бе я се стресни бе лапе! ако просто не вярвахме нямаше да си правим труда да пишем, номера е в това че ти вярваш в смешни глупости и е време да го разбереш - няма дядо мраз, няма баба марта и няма начин едно парче кайма 350-400 гр. да помръдне стационарен обект
ако аз направя тема за това как се надявам със самовнушение да си пораста трета пишка ти ще ми се смееш ли или ще ме окуражаваш в тъпотията ми
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Виж ,не споря с твърдението ти ,но само като лъч светлина за ОПто - по принцип няма начин и 1123123 тона обект да привлича друг ,да кажем 100 пъти по-лек ,без да взаимодейства пряко с него по какъвто и да било начин (за гравитацията говоря).няма начин едно парче кайма 350-400 гр. да помръдне стационарен обект
Та - бих казал ,че със сигурност Е вероятно ,но чакам някой да ми го докаже.
Това с демоните и аз съм го пробвала.. нищо не стана и аз се почуствах по същия начинПървоначално написано от Auriss
![]()
Аз пък по едно време влизах в един окултен форум, но ми се сториха доста страшни тея хора![]()
NOH8
защо ми даваш за "пример" някви тъпотии?Първоначално написано от gandalfepi4
NOH8
щото за тъпотии говориш - "вижте ме, аз още вярвам в дядо мраз и костенурките нинджа са истински и телекифезата е реална и баба ми като умря я сънувах и това какво означава и вярно ли е че атлантида е в перник и защо най-вече ми се смеете?"
The Bird of Hermes