.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    LOLOLOLOLOLOLOLOLOL Съгласен съм с гандалф

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    щото за тъпотии говориш - "вижте ме, аз още вярвам в дядо мраз и костенурките нинджа са истински и телекифезата е реална и баба ми като умря я сънувах и това какво означава и вярно ли е че атлантида е в перник и защо най-вече ми се смеете?"
    поставям ти диагноза: тежко детство
    NOH8

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ прав си. най-тежкият момент беше когато хамстера ми презвитер евлампий се спомина. какви белези и болка ми нанесе това и колко изврати и зачерни моята душа!

сигурно по тази причина съм толкоза зъл, антисоциален и страдащ от хронично разстройство
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ прав си. най-тежкият момент беше когато хамстера ми презвитер евлампий се спомина. какви белези и болка ми нанесе това и колко изврати и зачерни моята душа!

сигурно по тази причина съм толкоза зъл, антисоциален и страдащ от хронично разстройство
    Започвам да ти вярвам!
    Im back...

я дайте малко повече информация, че ми стана интересно

Гандалф имаш чувство за хумор и е логично да мислиш така.Но щом мислиш че не съществува докажи го тогава!Аз лично вярвам че съществува но просто не ми трябва тази дарба.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ ми ок - мозъка никога не е бил засичан да проявява такива функции след стотици (ако не и повече експерименти), няма и каквито и да са били придатъци и проспособления да прави такива работи като телекинеза, телепатия, пирокинеза и сие, а и не е особенно логично като се позамислиш малко

Q.U.E.D.

a сега е мой ред - аз вярвам в гигантски, невидим, лилаво-черен, ненапипаем или засечим, морков който лети с гигантска пишка-перка на гърба си и се мотае на стадион българска армия

докажи че не съществува ако обичаш
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    стара загора
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    Ми телекинезата е доказана вече.Древните атланти са имали "трето око" с което са можели да правят разни чудеса вкл. телекинеза.Това е че имат такъв орган е доказано от някакъв доктор за очи като изследвал някаква част от окото не знам как се наричаше ама беше нещо с к.Та сега от това трето око при нас е останало много малко само една част която е дълбоко в мозъка.Мисля че беше епифизна жлеза(не ми се смейте ако не е това знам може да съвсем различно)която е нишожна в сравнение с атлантите.Но все пак при някои хора по някаква причина тя е по-развита.И според мен това да можем да развием този орган е възможно но е много трудно.

докторът се казва Мулдашев, а частта от окото - корнеата
    но неговите изследвания са свързани с очната геометрия, благодарение на която възстановява образи от рисунките на тибетските храмове и според неговите опити и проучвания на тези рисунки са изобразени атлантите.

''третото око '' - незнам защо повечето си го представят като истинско око ... чрез данни от ембриологията е доказано съществуването му при древните. днес е останала само епифизата...
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Цитирай Първоначално написано от bishkotka
    Цитирай Първоначално написано от Fraximus
    Ми телекинезата е доказана вече.Древните атланти са имали "трето око" с което са можели да правят разни чудеса вкл. телекинеза.Това е че имат такъв орган е доказано от някакъв доктор за очи като изследвал някаква част от окото не знам как се наричаше ама беше нещо с к.Та сега от това трето око при нас е останало много малко само една част която е дълбоко в мозъка.Мисля че беше епифизна жлеза(не ми се смейте ако не е това знам може да съвсем различно)която е нишожна в сравнение с атлантите.Но все пак при някои хора по някаква причина тя е по-развита.И според мен това да можем да развием този орган е възможно но е много трудно.

докторът се казва Мулдашев, а частта от окото - корнеата
    но неговите изследвания са свързани с очната геометрия, благодарение на която възстановява образи от рисунките на тибетските храмове и според неговите опити и проучвания на тези рисунки са изобразени атлантите.

''третото око '' - незнам защо повечето си го представят като истинско око ... чрез данни от ембриологията е доказано съществуването му при древните. днес е останала само епифизата...
    И днес го има...но просто е закърняло...но има малко на брой йоги, които са го отключили...
    Im back...

Град
    стара загора
    мдамм, а колкото до кинезите и т.н.
    дори за една успешна медитация са необходими месеци, а камоли за 3-4 седмици да помръднете лист или каквото и да е ..
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и

Мега фен Аватара на ZipFail
    За медитацията по-точно са нужни години, не месеци

Цитирай Първоначално написано от bishkotka
    мдамм, а колкото до кинезите и т.н.
    дори за една успешна медитация са необходими месеци, а камоли за 3-4 седмици да помръднете лист или каквото и да е ..
    Е сега са повече разни във филма...И си нямат и на идея за какво става на въпрос, но обикновено всички мърдали пердетата, листа, чашата и тн...и то само с мисълта...всички се изкарват телекинезмастари! Ама малко прекаляват с кофеина/коСчИтУ/алкоГолеца и тн...! Вярно, наистина има способни на това...но това са си масър скилове...и в повечето случай отключват тези скилове при силен стрес! Но са малко способните на тези умения!
    Im back...

Град
    стара загора
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    За медитацията по-точно са нужни години, не месеци
    аз казах ''успешна медитация" , т.е. са необходими месеци за да успееш да достигнеш вътрешна концентрация (върху мисъл,предмет,състояние ... )
    аз примерно още на 7-8 опит почувствах релаксация, но не ми е минавало и през ума да се опитвам да движа нещо

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Гандалф,не трябва да се спори с хора като теб.Хотлайф ако видиш съобщението ми и те интересува още телекинезата или такива работи ;д ми искай пълномощно на скайп radi_transformar

Мега фен
    ^Верно е....Вземеш, че се заразиш с разсъдък.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    умен си е човека наистина. и не се бой за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си