- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е момичето да се напикае докато свършва?
С приятеля ми опитваме нови пози, защото аз не мога да свърша. (Когато съм сама се получава, но иначе не) Та днес аз бях качила крака на врата му и беше наистина страхотно, но усетих, че започвам да свършвам и ми се припика наистина ужасно много. Затова го спрях (като му казах че нещо ме е заболяло) Мисля че бях точно на границата да свърша, но се притесних да не се изпусна с "чишкането". Защотото два три пъти ми се е случвало да ми се ходи адски много и докато отида да се изпусна. Та въпросът ми е дали следващия път да го прекъсна или да го оставя да продължи, но ако стане нещо такова ще потъна вдън земя.
Ъ..ти за тоалетна не си ли чувала?Ходи преди това бе,не пий течности час час и нещо преди да се видите и толкоз.
Възможно е да се напикаеш, изпишквали ми са се в ръката докато свършва, момичето се притесни ама кво да се прави.... При стимулация на "Ж" точката обикновено може да ти се допикаеРиск печели - риск губи майна... колкото и да пикаеш преди тва в такава ситуация може да се изпуснеш!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
да, но има голяма разлика м/у течността, която излиза при стимулиране на G-точката и пикнята... вярно е , че първоначално усещането е едно и също, но след това става напълно различно...Първоначално написано от ubuntureload
Аз също пикая и знам как изглежда урината.... неприятно е да ти напълнят шепата!!!Първоначално написано от theeye770
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Това, което написа убунту ми звучи като скуйртинг.![]()
Може и да греша.
Не знам как е при вас, но аз си свършвам вагинално редовно и не ми се пишка по време на оргазъм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
не ми се е случвало да се напикае някоя докато свършваобикновено го правя с достатъчно големи че да знаят кога им се ходи до тоалетната
![]()
Би трябвало да се ходи по нужда дори и да не ти се прави. Ехоо вие сега кво гаджето ти ще те еbе а ти ще го опикаеш ?![]()
Гледай да не пиеш много вода преди да го правитеEnjoy ;d
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Ми като не знае eбе ли й се, пикае ли й се ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Напипал ти е Ж точката. Такова е усещането. Отпусни се и се наслади на голямото Ох.
Оф аман от заядливи хора,момичето просто пита ! Злобари![]()
Ами виж,когато на мен краката ми са на раменете на приятеля ми,НИКОГА,ама НИКОГА не мога да издържа дълго на тази поза,поради същата причина като твоята.Просто ми се пишка ужасно много,дори и да съм ходила преди това до тоалетна.Така,че не е заради това,че не ходиш до тоалетната или нещо такова.Явно тази поза просто не е за теб,както и за мен ;д
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
т.е. просто го усещам сякаш ми се пикае, а след това ще дойде другото? така ли да разбирамПървоначално написано от theeye770
Като ви се пикае - ставате и пикаета.
Ако ще 5 пъти да стана , ставам , не обичам тия истории със стискането - боли и получаваш проблеми после.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Някъде из нета бях чела, че когато жена получава оргазъм, каналът, от който излиза урината, се запушва и няма как да се изпикаеш. Момичета, не сте ли забелязали, че след секс пишкате трудно? Аз лично съм така.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
едва ли е вярно щом приятелката на ubuntureload се е изпуснала...
Ако той не знае какво е скуирт (мамка му, колко грозно изглежда думата, написана на кирлица), нормално е да реши, че се е изпуснала.Първоначално написано от BritneySpears11
Между другото, съгласна съм със поста на marin4itu, и аз трудно пишкам след секс.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
наистина е по трудно пишкането след секс вчера направо ме болеше докато започнах да пикая. но като започнах сигурно 2 минути не съм спирала
По коментарите ви разбирам, че при получаването на скуирт първоначално усещането е сякаш започваш да пикаеш. Нека ако има момиче което вече е получавало така наречената женската еякулация да сподели, за да знам ако наистина е така няма да прекъсвам момчето
да намерих го и аз "Уретрата е напълно затворена по време на оргазъм и няма как да се напишка просто."Първоначално написано от marin4itu
Ами аз не усещам, че ще се напишкам, просто усещам едно блаженство, не мога да си контролирам тялото, абе не може да се опише с думи. Но че ми се пишка не усещам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Случвало ми се е момичето да се напикае , НЕприятно топло епосле голямо търкане падна на тези седалки
![]()
Хахаха