- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Първи впечатления за този преди вас VOL2
майко,че си простаПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
п.т. добраа![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
mhm mersii, dobre, 4e be6e ti da mi go kaje6........ti s kakvo si po-razli4na ot menn-s1s zlobata si?S nadmennostta si?S1s selqndur6tinata si?Първоначално написано от bubkaa93
mh a ti si po-razli4na? Draznite me takiva, na koito ne moje da se izkaje mnenie....s kakvo slu4aino si po-viso4ai6a ot nas-"vsqkakvite"??????абе бубе тука се напълни с всякви Confused
съкровище Cool![]()
![]()
![]()
yess beibe ve4e vi opisah i dve4kiteeee [
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
я спри да спамиш ве : ) И ти нищо не знаеш за мен ,бейбе![]()
спирам да пиша ..
нямам никакво мнение за нея .. не е с лошо : )
theo <333
amm taka si mislish ti![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Ох миличка недей да ти знае толкова устата,ако сега ме мислиш за злобна повярвай нищо не си видяла.Така си мислила тя ами,какво знаеш за нея или за мен аре казвай ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
dobre mili4ka, posledno da kaja-ti zapo4na...ne znam kakva si, no predpoloojih 4e si si normalen, gotin 4ovek i ti me napadna....nqma da kazvam ni6to na nikogo, dano razbere6, 4e ne sam go kazala s lo6i namereniq![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Заплашваш ли ме ?Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
![]()
![]()
оомг пак ли казах нещо че не разбрах......... оспамихме хубавата тема-стига спам- нямам още (е може и да имам ама тук отново ще ме нападнат)
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
нямам .....ако можеш да спреш да се озлобяваш-изтрий, моля те, тозии комент, които не би трябвало да е тук
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
ем то и твоите коментари не трябва да са тукПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
ем ,че е на 13 ..
theo <333
аа така моли сеПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
хаха шефа е тукПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
миличка![]()
theo <333
изтрих коментара радвам се,че се разбрах ме![]()
![]()
п.т. добраа![]()
ok ок мерси знаех си че ще се разберемпопринцип се старая да не обиждам хората, извинявай, ако сам те засегнала.....а тва със сестра ми-стига бе хора, вие от бъзик разбирате ли???? :Д
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Моля ?Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
охо![]()
готина и добричкаааа![]()
Never back down !!
В началото се сдърпах ме после си писах ме и се оправих месега ми е много добричка и пекана
![]()
ohh ako e za men (eto pi6a) mnogo blagodarq, a ako ne e -vse mi e taq za men ti si sy6to
i gotina
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
няма,защо та щях да те питам ;dd по-горе писа,че това е бъзик наистина ли е така ?
п.т. нямам![]()