- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нужда от добри сьвети за белези от Акне
Здравеите имам нужда от сьвет който ще ми помогне да премахна белези от акне ,изчистих се от акнето почти на 80% но имам стари белези и не точно вдльбани а леки червиникави петьнца .Пробвал сам много продукти но никой не ми помногна конкретно за тези по стари белези бихте ли ми препорьчали няколко продукта мисля че трябва да си зема пилинк продукти или незнам просто ходих на дерматоложка но по добре без коментар.![]()
сярна киселина върши перфектна работа![]()
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
Еми може да на теб да ти вьрши перфектна работа може и да ти дойде нещо в главата.Първоначално написано от Serphent
Днеска май четох из страниците тема за белезите и препоръчваха някакъв крем, нещо с "К" беше, ама му забравих името, струвал 13-14 лв![]()
Т'ва с К-то е Контратубекс![]()
Ти или се шегуваш, което не е никак уместно в случая, или имаш в предвид 'салицилова киселина'. Но доколкото знам, тя е за лечение на акне, а не за лечение на белезите след акне.Първоначално написано от Serphent
Ако не ти помогне Контратубекс, може да пробваш химичен пилинг, при дерматолог.
Точно тва бешеПървоначално написано от 3oPuTy
![]()