- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първи път !
Здравейте, преди да започна искам да кажа, че не искам излишни коментари или подигравки. Сега на темата- с приятелката ми решихме да правим секс и 2-мата сме детствени съответно нямаме много опит и 2-мата сме на по 15 години (не е от голямо значение) та мисълта ми е, че искам да я задоволя максимално както и себе си разбира се но просто незнам какво да правя, също така като за 1-ви път незнам и как да я ""отвора"" предполагам че това няма да е проблем но по нататък.. както казах вече искам да я задоволя максимално и затова искам съвети : ( и също така винаги съм се страхувам от това да не свърша бързо![]()
имам някакво чувство че като го вкарам 10 пъти и ще свърша
моля ви хора искам съвети за това -- как да я отвора и да я задоволя максимално и за това как да не свърша бързо. И да добавя ако някой знае по възбуждащи пози и така нататък моля ви споделете
Благодаря предварително !
Never back down!
Тва е СТОТНАТА такава тема.. Кво има да я задоволяваш, човек?Като е девствена надали ще изпита удоволствие първия път точно.. Приемете го това, няма как да стане перфектно..
Особено като и двамата сте девствени.. Просто бъди нежен, не бързай, предразположи я, петинга да ви е в повече също няма да е зле.. Кво толко? Ако не стане, ще опитате пак.. Какво пускате теми като уж сте готови не знам ?!?
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ти се радвай ако и 10 пъти го вкараш![]()
Иначе можеш с пръст първо. Не си купувай от кондомите за издържливост, забравих ги кфи бяха...дурекс перформанс, май. Имат лидокаин и може да ти падне патката. А, да. Най-вероятно ще ти падне патката. Ама не се коси. Кажи и да ти го лапне там неща или да ти го помасажира там...щи стане пакПо-ламерско не можах да го обясня сори
![]()
Тя като е девствена на дали ще изпита кой знае какво удоволствие от първия път. Просто бъди внимателен и не му мисли много, отдай се на мига.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не се притеснявай, щом и двамата сте девствени, тя няма да очаква нищо кой знае какво от теб. Опитай се да я предразположиш добре, орална любов и както казаха първо с пръсти.. Успех
П.С. Аве хора ДЕВСТВЕН, не ДЕТСТВЕН
Ммм имам си нова регистрацияСтарата не я обаждам
Real girls aren't perfect . Perfect girls aren't real .
Разбра ли,човек? Не си купувай дюрекс,че ще ти падне патката.Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
За любовната игра, да си нежен и тн вече ти казаха.
Аз да ти кажа една хитринка да не свършиш бързо. Преди секса си бии една чекия и така ще издържиш повечко.
Абе, като гледам май е от голямо значение, че сте на по 15.Първоначално написано от Nooblike
Е, ако го вкараш 10 пъти и свършиш, добре. Ама според мене и на втория ще си готов.
Възбуждащи пози? Мислиш, че има пози, които са по-малко възбуждащи от други?
Моля те, остави момента със секса за по-късно. Първо пораснете малко.
А и друго. Пълно е с такива теми. Както виждаш на всяка втора крачка тема за 'Първи път'. Прочети малко, малко ще са хората, които ще се наемат да обесняват през 10 минути едно и също на различни хора![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еми според мен я отвори мисионерската но това е мое мнение за да я задоволи6 пове4е наблегни на лубовната игра и за да не свар6и6 барзо преди секса си удари една 4екия
Аиде Успех!
Наистина - първия път надали тя ще изпита удоволствие. Все пак се притеснява как ще мине,дали ще боли,дали ще има кръв. Как да я отвориш ? Първо: повече любовна игра. Възбуди я. И после давай с пръсти. И не забравяй за презерватива,че да няма после теми "тя дали е бременна".. И най-важното: бъдете спокойно,просто се отдайте на момента. Не мислете предварително и не очаквайте да мине перфектно,за да не се разочаровате после.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥