.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Объркана - бяло течение и вагинално??!

Съжалявам ,че повтарям темите, но исках да попитам нещо за бялото течение и вагиналното . Объркана съм и ме е страх да не би да имам гъбички или инфекция или нещо такова. Мисля ,че си е бяло и понякога е съвсем малко количество, но понякога повече. Ползвам ежедневни превръзки и понякога ги зацапва малко. А понякога има и лек мирис, но мисля че това е когато превръзката ми е седяла повече време- гледам да ги сменям често!
    На 13 съм и не съм сигурна дали е нормално, ако ми има нещо много се притеснявам за ходенето при гинеколог, а и ми е за първи път. Не съм казвала нищо и на майка ми тай като както казах не съм сиг.
    Искам и да попитам как въобще изгледат тези гъбички ?

Моля ви за помощ, и ако може си запазете тъпите коментари ! Мерси предварително !

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

Мерси ! Но много се притеснявамм и затова питах за да съм сигурна, смисъл ако ми няма нищо да не издавам излишна тупурдия

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

И ако ходя на гинеколог - въобще нз ко да прая надявам се майка ми да не седи при мен ??

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Цитирай Първоначално написано от BonbonkaR
    И ако ходя на гинеколог - въобще нз ко да прая надявам се майка ми да не седи при мен ??
    Еми може и да не те карат да се събличаш а само да им обясниш всичко подробно понеже си девствена предполагам. Може само секрет да ти вземат аз миналия месец ходих, защото ми закъсняваше и само ме разпитваха ще потъна в земята ако ме накарат да си събуя гащите ...някак несгодно ще ми бъде
    Разбира се че съм девствена да не съм ... аз направо нз ако ми каже да си събуя гащите ще избягам базикам се ама наистина ще потъна в земята поне да съм сама с тая лекарка, а представяш ли си да съм при лекар направо се връщам вкъщи да са съблека пред някъв мъж кък ли пък не
    Ето затова не искам въобще да се занимавам с това и ми е притеснено ЩЕ ОТКАЧА !

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

Не знам , но зависи, сестра ми един път беше при един гинеколог мъж, мисля че беше по възрастен и като излезе направо се разрева щот мн я болеше направо Нз к`во и правел ама при него никога повече не отиде . Не знам ... тя сиг майка ми ако реши да ме води ще ме заведе при нейния лекар апък мисля че е мъж

п.п.
    И аз съм чувала че жените гинеколози са някви по строги , вместо да ти са по-съпричастни

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

Аз когато ходих за първи път на гинеколог бях девствена и само ме гледаха и после на видеозон ... Чувствах се като изнасилена после,но сега като се сетя направо ми е смешно,няма от какво да се притесняваш...Аз тогава,а и сега си имам едно течение което е слабо и ми зацапва бельото бяло....малко е и няма някаква миризма..не е обилно..Лекарката ме пита само какво е на цвят,мирис и не ми каза нищо..каза само,че е ако е жълтеникаво до зелено е лошо.... Така,че не знам дали е нормално но ме ми каза нищо по въпроса...Каза ми само,че яйчниците ми са добре

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Да имаш бяло течение не е нормално.Нормално е да имаш прозрачен вагинален секрет,който по принцип не изтича от влагалището навън и не цапа бельото .Гъбичната инфекция се характеризира с налично бяло течение, силно зачервяване в определена област,сърбеж,парене,поняк га подуване.

Ето гъбична инфекция на ходилата,за да добиеш обща представа за какво иде реч - http://www.zdravenchas.org/upload/Gu...fekcii%202.JPG

За кандидоза потърси в www.google.bg,защото не е приятна гледка,за да поставям снимки тук.

Ами ако има само леко зацапване без тези "силно зачервяване в определена област,сърбеж,парене,поняк га подуване."

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от maya884
    Ами ако има само леко зацапване без тези "силно зачервяване в определена област,сърбеж,парене,поняк га подуване."
    Не е нормално да имаш бяло течение,дори останалите симптоми да не са налице.Бялото течение говори за проблем.Прочети тук:

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...224757&start=0

едва ли са гъбички или кандидоза ( защото нямам такива обриви) а и нямам нараняване или зачервяване, парене , сърбеж или нещо подобно*

"Вестибуларно бяло течение. То произхожда от лигавицата на преддверието на влагалището и се среща най-често при нарушена лична хигиена, при възпаление на вулвата, при захарен диабет, при самозадоволяване и др. "

Ако е заради нарушение на лична хигиена за да се оправи трябва ли да се пият хапчета или просто да спазваш много по добра лична хигиена ?

П.п.
    вече поддържам много по-добра лична хигиена, и гледам да не ползвам прашки, и бельото ми да е памучно.

╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫
    ║ (●) ♫
    ╚═══╝♪

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си