- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- *Игра* Какво искате да правите с предишния ;д ?!
да пушим![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
пушим и музика
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
да се разходим някъде
да клюкарстваме![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
деам .. да пием по един секс на плажа![]()
Moto-stunt
да ме повози на мотора![]()
No woman will ever be truly satisfied because no man will ever have a chocolate penis that ejaculates money.
One day you will realize that you may have lost the diamond while looking for stones.
Щом я няма тръпката,майната му и на връзката!
Мъжете са като шоколада-сладки,приятни и обикновено се лепят първо за задните ти части
Take me by the tongue and I’ll know you,kiss til you’re drunk and I’ll show you..
кафеенце :P
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !
Първоначално написано от FreelyGirl
да разбера къв иска да стане като порасне![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
да изиграем едно сиксти - сикс...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
нищо
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
на разходка![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!