.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Езици о.О

Hybrid View

Езици о.О

Ще бъда кратка този път- не желая да ви отегчавам. Така, пиша книга и съм твърдо решена някой да ми я издаде след като свърша. (Беше написана, но изтрих всичките 500 страници в момент на умопомрачение и сега, будалата, пренаписвам). На какъв език е по- добре да пиша? Знам английския почти перфектно, чета книги само на английски, така че изказа не ми е никакъв проблем. И ми е даже по- удобно да пиша на английски. Но все пак съм българка и искам книгата ми да е и на български.
    Кой вариант да избера? От английски на български или от български на английски? И да напиша книгата и да правя препис на съответния език или да пиша паралелно?
    Кое мислите, че е по- нормално и удобно?
    Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)

http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
    ^
    Whatever they said =)

Супер фен Аватара на slicky
    Според мен реализацията може би ще е по-добра,ако е на английски.Но първо трябва да намериш книжарница,която да ти я издаде на БГ,а ако дал Господ направи успех,преведи я и на английски.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Според мен реализацията може би ще е по-добра,ако е на английски.Но първо трябва да намериш книжарница,която да ти я издаде на БГ,а ако дал Господ направи успех,преведи я и на английски.
    Съгласна съм.
    П.С: Стана ми интересно каква е темата на книгата ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами сложно е ( и мааалко тъпо), но става въпрос за моята теория за това какво става в Бермудския триъгълник (комерсиализирана, разбира се). Темата на книгата е, че в този участък има остров, населяван от един особен вид хора, притежаващи способността да се превръщат в животни, но строго определени и под много правила. Това е основното =)
    Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)

^
    Whatever they said =)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Честно казано ,ми звучи интересно. Тъй като си падам по такива работи. Някак си .. Хайде,успех. Като я издадеш - със сигурност ще я прочета.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Еха, толкова съм щастлива, че ти харесва. Аз съм толкова безнадежден перфекционист, че нищо, под което не пише Виктор Юго, не мога да харесам. Камо ли моята собствена книга! Стискам палци и ще видим- може пък да ми се отвори късмета!

^
    Whatever they said =)

JustaLittleKid
    Guest
    Звучи наистина интересно, не е поредната боза за вампири, перфектни момичета, etc.
    Според мен е по- добре да я напишеш на български и след това, ако успееш да я издадеш (пожелавам ти го от сърце!), вече да правиш превод на английски
    Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си