.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нокти на краката

Ноктите на палците на краката ми се нацепва....и са леко жълти,но това може и да е от лака.Препоръчайте ми нещо за мазане или не знам и аз какво.Много е неприятно

Според мен не е от лака. Може да имаш липса на витамини за това да ти се нацепват, а пожълтяването може да е ако пушиш. Според мен трябва да се консултираш задължително с лекар. Успех.. дано не е нещо сериозно

Тво е признак на гъбички. Бягай на доктор!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И на мен ми звучи като гъбички под плочката,но без да сме го видели можем само да предполагаме.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Това са симптомите на гъбичките. На мен скоро ми се появиха на единия нокът... отидох на дерматолог и ми предписа един медицински лак. Консултирай се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ти!

Не пуша! Виждала съм реклами за кремове против гъбички и предполагам мога да си закупя такъв без лекарско предписание

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    ^ Не си прави лечение самоволно, голяма грешка е! Отиди на дерматолог, защото ако са гъбички, наистина е сериозно.

Гледах снимки в Гоогле ама моите нокти не изглеждат така..Жълтеенето съм сигурна,че е от лак.Още малко остава да ми израсте ноката за да се махне напуканото,но питам за крем или нещо друго за да не ми се повтори..Четох,че е хубаво да се киснат в кафе и за петите било добре,както и за ръцете

ако си носила обувки, които те убиват, много време става така. при мен имаше същият проблем и след време ноктя падна

Супер фен Аватара на Me4encety
    Иди на лекар.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от AreYouNoob
    ако си носила обувки, които те убиват, много време става така. при мен имаше същият проблем и след време ноктя падна

Може и от това да е защото виждам,че израства и скоро ще го изрежа и ще си е нормален..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от stef98
    Тво е признак на гъбички. Бягай на доктор!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

През лятото педикюрът ми е в много наситени цветове и плочката се оцветява малко или много. През зимата, като не си лакирам ноктите много-много, си придобиват нормалния цвят.
    Опитай да ги полираш и си купи избелващ лак, който да слагаш под цветния.
    А при гъбички нокътя се удебелява. Ако при тебе не е така, не се притеснявай излишно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си