- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нокти на краката
Ноктите на палците на краката ми се нацепва....и са леко жълти,но това може и да е от лака.Препоръчайте ми нещо за мазане или не знам и аз какво.Много е неприятно
Според мен не е от лака. Може да имаш липса на витамини за това да ти се нацепват, а пожълтяването може да е ако пушиш. Според мен трябва да се консултираш задължително с лекар. Успех.. дано не е нещо сериозно![]()
И на мен ми звучи като гъбички под плочката,но без да сме го видели можем само да предполагаме.
Това са симптомите на гъбичките. На мен скоро ми се появиха на единия нокът... отидох на дерматолог и ми предписа един медицински лак. Консултирай се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ти!
Не пуша! Виждала съм реклами за кремове против гъбички и предполагам мога да си закупя такъв без лекарско предписание![]()
^ Не си прави лечение самоволно, голяма грешка е! Отиди на дерматолог, защото ако са гъбички, наистина е сериозно.
Гледах снимки в Гоогле ама моите нокти не изглеждат така..Жълтеенето съм сигурна,че е от лак.Още малко остава да ми израсте ноката за да се махне напуканото,но питам за крем или нещо друго за да не ми се повтори..Четох,че е хубаво да се киснат в кафе и за петите било добре,както и за ръцете![]()
ако си носила обувки, които те убиват, много време става така. при мен имаше същият проблем и след време ноктя падна![]()
Първоначално написано от AreYouNoob
Може и от това да е защото виждам,че израства и скоро ще го изрежа и ще си е нормален..
Първоначално написано от stef98
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
През лятото педикюрът ми е в много наситени цветове и плочката се оцветява малко или много. През зимата, като не си лакирам ноктите много-много, си придобиват нормалния цвят.
Опитай да ги полираш и си купи избелващ лак, който да слагаш под цветния.
А при гъбички нокътя се удебелява. Ако при тебе не е така, не се притеснявай излишно.