.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Град
    In the heart of action.
    И кое му е смешното ?
    Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Цитирай Първоначално написано от MissArrogance
    Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.

съблазни го

както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е . .. явно няма да се промени
    Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от Nansu
    както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е . .. явно няма да се промени
    Остави го да прави каквото иска,правилно

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Цитирай Първоначално написано от MissArrogance
    Това, че ти е брат, не значи, че трябва да търпиш всичко. На мен ми се струва, че брат ти въобще не се притеснява, от това, че е гей и дори си мисли, че може да си прави каквото иска, без да се съобразява с другите. Говори с него и му кажи наистина, или да си прави партитата някъде другаде, или когато теб те няма.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Той ти е брат - приеми го такъв,какъвто е. Просто няма друго какво да правиш,а и нямаш правото. Всеки си живее собствения живот: на него му харесва да е такъв - нека е такъв.

Уважи мнението му и просто това е.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на badsector
    Споко бе, като си хванеш гадже, ще ви клати и двамата

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Nansu
    Кажи му,че нямаш нищо против,че е гей,обаче предпочиташ да не си правят оргии,докато си в съседната стая...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    ШОКИРАЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМОУБИЙ СЕ!!!!!!!!!!!!
    +1

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Остави го да си прави квото си иска бе, много си зле
    NOH8

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Аз бих го убил... Сериозен съм!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от runway27
    Кви акъли и давате значи.. Ако моя брат е гей и всяка вечер се събират с други педалчета у нас, ще ги разхвърлям един по един. Тя не е длъжна да го търпи и да се съгласява с всичко само, за да запазят добрия тон. Кажи му или да спре с гей партитата или да ги правят на място, където няма да пречат на нормалните хора.

Град
    София
    Ако е на по 12-13 години е нормално.Повечето момчета си играят на гейове,въпреки че не знам причината за това...Онова,че са се натискали малко ме стресна,а и това че са по слипове е малко смущаващо,но освен да почакаш докато порасне и да видиш какво става,не се сещам за друго.Ако не е на 12-ина години (+/- 2 години) значи имаш основа за съмнения...И то големи...

гейовете да мрат!!!!!!!! Бъзикам те бе (донякъде....) нзз просто са ми странни с чантичките парфюмчетата......Напр. хар някого и после разб че е такъв...странно е.......абе не помагам
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Докато те си правят купонче, ти също извикай 4-5 приятелки и си направете парти по боксерки (обарвайте се, целувайте се ) .. След време се преместете при тях. Забравих да кажа - избери най-секси приятелките си. Няма да усетиш как ще обърнат резбата. Успех !

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от runway27
    Кви акъли и давате значи.. Ако моя брат е гей и всяка вечер се събират с други педалчета у нас, ще ги разхвърлям един по един. Тя не е длъжна да го търпи и да се съгласява с всичко само, за да запазят добрия тон. Кажи му или да спре с гей партитата или да ги правят на място, където няма да пречат на нормалните хора.
    А така!В тая къща има и други хора.

Цитирай Първоначално написано от BrutalPrincess
    Колкото и да искаш,не можеш да го промениш ; )
    Сдобрете се и го приеми такъв,какъвто е .
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy
    Докато те си правят купонче, ти също извикай 4-5 приятелки и си направете парти по боксерки (обарвайте се, целувайте се ) .. След време се преместете при тях. Забравих да кажа - избери най-секси приятелките си. Няма да усетиш как ще обърнат резбата. Успех !

Супер фен Аватара на AutomatiC
    цялата тая работа ми изглежда нагласена, защото или се бъзикаш с нас или брат ти те бъзика..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Ох за бога, голям панаир, че е гей. До ся ти е бил брат нали? Подкрепял ли те е? Обичала ли си го?
    Той има правото да решава сам за себе си. Стои си в стаята и не ги закачай. Можеш да му обесниш, че не се чувстваш удобно да ставаш свидетел на личния му живот и не искаш да ставаш свидетел на неща, които не са твоя работа. Просто му покажи подкепа.

И все пак така и не каза на колко ст години?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Айде да заключите темата, вече от един месец виси.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

мен ми е интересно той откъде си е намерил толкова много други гейове.. иначе няма какво да направиш по въпроса

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Не го съди,че е такъв след време ще съжаляваш,но ще е късно.Разговаряй с него на тая тема,че харесва момчета. И му кажи,че не ти е приятно всеки ден има такива партита,ако може на седмицата един път поне и ще се разберете.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Цитирай Първоначално написано от lorager0va
    мен ми е интересно той откъде си е намерил толкова много други гейове.. иначе няма какво да направиш по въпроса
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си