- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- брат ми е ГЕЙ !!
И кое му е смешното ?
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
съблазни го
както и да е сдобрих се с брат ми но той си знае неговото .. пак се събират у нас !! аз се заключвам в стаята си .. и не им обръщам внимание . той избира какъв да е ... явно няма да се промени
![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Остави го да прави каквото иска,правилноПървоначално написано от Nansu
![]()
Той ти е брат - приеми го такъв,какъвто е. Просто няма друго какво да правиш,а и нямаш правото. Всеки си живее собствения живот: на него му харесва да е такъв - нека е такъв.
Уважи мнението му и просто това е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Споко бе, като си хванеш гадже, ще ви клати и двамата![]()
Кажи му,че нямаш нищо против,че е гей,обаче предпочиташ да не си правят оргии,докато си в съседната стая...Първоначално написано от Nansu
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Остави го да си прави квото си иска бе, много си зле![]()
NOH8
Ако е на по 12-13 години е нормално.Повечето момчета си играят на гейове,въпреки че не знам причината за това...Онова,че са се натискали малко ме стресна,а и това че са по слипове е малко смущаващо,но освен да почакаш докато порасне и да видиш какво става,не се сещам за друго.Ако не е на 12-ина години (+/- 2 години) значи имаш основа за съмнения...И то големи...
гейовете да мрат!!!!!!!!![]()
![]()
Бъзикам те бе (донякъде....) нзз просто са ми странни с чантичките парфюмчетата......Напр. хар някого и после разб че е такъв...странно е.......абе не помагам
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Докато те си правят купонче, ти също извикай 4-5 приятелки и си направете парти по боксерки (обарвайте се, целувайте се ) .. След време се преместете при тях. Забравих да кажа - избери най-секси приятелките си. Няма да усетиш как ще обърнат резбата.Успех !
![]()
А така!В тая къща има и други хора.Първоначално написано от runway27
![]()
Първоначално написано от BrutalPrincess
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
цялата тая работа ми изглежда нагласена, защото или се бъзикаш с нас или брат ти те бъзика..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Ох за бога, голям панаир, че е гей. До ся ти е бил брат нали? Подкрепял ли те е? Обичала ли си го?
Той има правото да решава сам за себе си. Стои си в стаята и не ги закачай. Можеш да му обесниш, че не се чувстваш удобно да ставаш свидетел на личния му живот и не искаш да ставаш свидетел на неща, които не са твоя работа. Просто му покажи подкепа.
И все пак така и не каза на колко ст години?
Айде да заключите темата, вече от един месец виси.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
мен ми е интересно той откъде си е намерил толкова много други гейове..иначе няма какво да направиш по въпроса
![]()
Не го съди,че е такъв след време ще съжаляваш,но ще е късно.Разговаряй с него на тая тема,че харесва момчета. И му кажи,че не ти е приятно всеки ден има такива партита,ако може на седмицата един път поне и ще се разберете.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от lorager0va
+1