- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Силиконови сандали
Мисля, че има такава серия с гумени сандали на Жизел Бюндхен.
АЗ имам чисто черни с цвете отпред.. много си ги харесвам и наистина стоят много хубаво.. единствения проблем.. е че се 1 си бос.. и най лошото е че ,когато е топло.. крата ти завират в тая гума.. иии не стават за много обикаляне.. точно защото все 1 си бос и почват много а те болят краката... ;д след всичките им минусии ;д понее са прекрасни на външен вид ии стоят хубаво ии т.н ;д
Мерих такива,но нещо не мисля,че ще са много удобни,заради гореспоменатите причини.В тая жега да си сложиш гума на краката... ;//
хах да така е...ама са сладки понеПървоначално написано от elinchica
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Аз купих на мен и на мама...моите бяха 16 лв.,на мама бяха намалени-10лв.Удобни са,но много се хлъзгат и е гадно![]()
http://shoezone.bg/ - ето ги
Леле направо взех да се отказвам да си взимам такива, от толкоз negative feedback...Хаха. Иначе XxInn0cencexX мерси
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
+Първоначално написано от ElizaDushku
![]()
Иначе нз къде може да има, но от тия обувки не се ли получават пришки, на мен ми се струват адски неудобни
сладурски са, но както казаха преди мен гумата ще запотява крака, което не е никак приятно
не прочетох цялата тема и не знам дали е споменато,но в Тенденз има големи и сандали и балеринки,а съ6що и в София около Попа в магазините за обувки има много
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз имам такива бели отворени са отред,отзад, отстрани... супер са удобнии ии изобщо не спарват... все едно залепват за крака и не мърдат
http://shoezone.bg/image/data/2011/0...688_250973.jpg
само че и отзад ее изрязано някакси леко
има ги по всякакви магазинчета ии не са скъпи (моите ги взех за 8 лв)
преди няколко дни имах възможността да наблюдавам едно момиче близо 2 часа, беше с такива сандали ^, но бели ... отстрани определено стоят много добре, но не знам дали ще са удобни ... ще обиколя и аз магазините по Графа и Попа ... ако си намеря до 10 лева, бих си купила, ако дам повече ще ме хване яд ..![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
В София навсякъде ги има - мен ми харесаха моделите в Tendenz![]()
Усмихвайте се ! : )))
~