- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация - признак за незрялост
Според вас мастурбацията признак за незрялост ли е
По-скоро е признак за липса на партньор.
Welcome to the Jungle...
по-скоpо е признак на разгоненост..![]()
не
Hostis Honori Invidia
Какъв признак за незрялост бе и възрастните хора мастурбират.Да мастурбираш означава, че си възбуден, но няма кой да те 'оправи' или че не си готов да правиш секс.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не , защото и много възрастни хора го правят , говоря за 30+. Но за мене лично е голяма простотия , липса на морал и уважение към мен , истинско извращение . Въздържаите се и ще се чувствате по-добре .Не давайте на плътта ви да ви контролира, а я контролирайте вие !
FACEPALM...Първоначално написано от N1ksun
Welcome to the Jungle...
Без да се обиждаш,ама ти да не си израснал в манастир или да имаш майка (или да си) като тази на Кери във книгата на Стивън Кинг ? Не живеем в 15,а в 21 век.А по темата.Не мисля,че да маструбираш е признак за незрялост-напротив,това значи,че си готов за секс физически (разбира се,ако испитваш удоволствие) Поне според мен е така.Първоначално написано от N1ksun
![]()
точноПървоначално написано от Djuff
![]()
awerw♥
По-скоро признак на незадоволеност.
Не ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-скоро е излишък на сексуална енергия.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
колкото и задоволен да съм, понякога се е случвало просто ей така да ми е кеф да си ударя една " злобарка "....
Глупости..![]()
И кое му е незрялото![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не е незряло,защото половия живот е като тениса-може да тренираш блъскайки топката срешу стена но винаги е по-хубаво да си имаш партньор,с които да играеш.Но и тренировката не е за изхвърляне.
Не,когато примерно нямаш партньор и имаш нужда защо не.Не е нещо,което не е нормално.Всеки го е правил някога просто не си признава![]()
niceoneПървоначално написано от NailGunAssasin
ПО-ТЪП ВЪПРОС НЕ БЯХ ЧЕЛ! честно.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Да маструбираш дори е добре за здравето ... най-вече при момчетата ... но и при двата пола по-простата причина, е че намалява стреса ... и наскоро четох, доказано, че хората които маструбират повече ----- живеят с ГОДИНИ по-дълго![]()
double.Първоначално написано от DarkTemplar
Не сте у ред, честно.