- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация - признак за незрялост
Чекията си е чекия. Няма нищо общо със секса.
Temet Nosce
벨야카
грях е![]()
![]()
![]()
![]()
love is gone!
+1Първоначално написано от N1ksun
Не че го защитавам, но съм съгласна и не сте вие тези, които определят кой е в ред и кой не.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хъ-хъ, дано това е така!Първоначално написано от Downtown
![]()
Да наистинаПървоначално написано от lamer4e7o
И кое му е незрялото?! Нямам навик да ревнувам гаджетата ми от дясната им ръка...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
+Добра тренировка за китка и предмишницаПървоначално написано от dream1707
ОМГ АЗ ДО 200 ше живея значиПървоначално написано от BaiShushul
Аз значи се грижа много за здравето сиПървоначално написано от Downtown
![]()
Какви ли не тъпизми прочетох в тази темаМастурбирането си е нещо съвсем нормално и човешко. На мен лично ми се е случвало, дори след като правя секс, да си ударя една " злобарка " . Хей така за спорта както се казва.
ми горе долу , като го правиш често изглеждаш като разгонено хлапе 5-6 клас . 1 път в седмицата даже в 2 седмици ти е достатъчно . Ако си имаш гадже още по добре , няма да ти се налага да се задоволяваш сам и ще е по-често.
Незряло...не не може да се каже..зрелоста на човек се определя по напълно други показатели...но мастурбирането е нож с две oстриета(така да го кажа)
Давам изцяло индивидуални примери за мъже:когато едно момче стане там на 10-12 гадини усъзнава една нужда там ,че я има от женааа..увии я замества с неговата ръка..то и без това на тези години жена зор да си намери(Е ВЕЧЕ BСИЧКО СЕ НАМИРА ДЕ)...ии тей познавам..големи мъже на по 20-21 години..които просто..все още карата на чикии..НЕ че са непривлекателни незрели..бавноразвиащи се или каквото и да е друго..просто изцяло заместват сексуалните си нужди с....а нужда от любов,близост,допир женско усещане явно просто нямат... Е се пак са сии пичове така ,че аз няма како да им се меся и с такива хора съм говорил по този въпрос...защото се познаваме от малки и малко странно изглежда напълно нормален мъж за 20 години да не съм го виждал с жена ии т.н
Но все пак няма абсолютно нищо лошо в мастурбирането освен ако не се прекалява де...щот тогава пак не е хубаво...
Стара военна поговорка:
Чикията си е чикия тя е за кеф ,а ебането ли...то си е за слава![]()
Не ,че я подкрепям ама се пак трябва да вкарам още някои бисер![]()
Брей,значи аз като лъскам през 1-2 дена съм незрял.Как може,а съм на 18.Тцтцтцтц![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Какво те кара да мислиш че е незряло?То е много по близо до зрялото от колкото до зеленото ....Това означава че имаш незадоволени нужди![]()
![]()
Като си на 18 не е задължително да си зрялПървоначално написано от DieselBlood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()