- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След първият път.
Може да има такава тема, но не намерих.Толкова много теми за "Първият път", аз искам да питам за СЛЕД първият път - как сте се чувствали и прочее ?
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Съвсем същата се чувствах.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
щастлива?
Шом е така, имало ли е смисъл да го правиш?? нали заради усещането се прави..вярно, че за усещането ПО ВРЕМЕ, но пък след това...Първоначално написано от SisiStrange
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
По-сигурен.
Стела чийтваш -.-
Ти питаш за дали съм била щастлива или дали съм се чувствала променена? Беше ми радостно, че всичко е минало добре, че се получи и че нямаше гафове, че е точно въпросния (по онова време го обичах)... Но не съм се чувствала различна, променена или с нещо по-голяма/малка.Първоначално написано от norain
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
В себе си ли ?Първоначално написано от Sh@d0w
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Ми да,първия път е нормално да се притесняваш как ще мине,дали няма да се узложиш,дали ще ти стане,да не свършиш бързо и куп други работи.Първоначално написано от norain
След това вече е лесно,като си видял какво е.
Опетнена и омърсена... като отворена консерва...
WTF .. как може пък да се чувства един човек след първия път... нормално как ;д
Първоначално написано от dream1707
Това съжаление, че си го правила ли е?
защо толкова ти се иска да видиш, че някой съжалява ?! ти съжаляваш ли ?Първоначално написано от norain
Наебана?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от norain
Чувствах се чудесно, все едно от тоя ден нататък започва живота ми. Беше готино, щото имаше много емоции... лапешка работа като се замисля сега, ама ми е останал приятен спомен. Даже бившия се сеща и ми честити датата, на която правихме секс за 1път... а рождения ми ден не помни...![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз като се сетя за първия си път че още направо ми се плаче.Голяма грешка беше за мен нито с точния човек въобще кошмар...Момчето ме отвори и повече не го видях,беше голям идиот а аз тогава им гледах само външния вид..Всичко мина нормално долу горе ,но на другия ден всичките ми приятели познати вече знаеха за сефтето ми . Много съжалявам изобщо не искам да си спомням![]()
Eми като си плиткоумна жена,така е.Добре дошла в реалността.Първоначално написано от deni15
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Не си спомням, мисля, че бях малко объркана.
Как да се чувстваш.. сякаш някой е ръчкал в тебе..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Чувствах се идеално,а като запалих цигара и отворих една топла бира - умрях и отидох в небитието от кеф.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Облекчена.
Разчекната се чувствах..![]()
Ми ддз,странно някво,ама добре си ми беше.![]()
Брях,брях