- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Аз май все още си лягам...
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
хахах , ти още ли не си легна![]()
ейй лайно селско![]()
не си ми забавен![]()
ами лека![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ям лайна ... при теб как е ?Първоначално написано от bubkaa93
на мен ли говориш ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Виж, че е в мъжки род. на мен, тя е тъпа ..Първоначално написано от bubkaa93
оо , не ..Първоначално написано от bubkaa93
![]()
на тебе никога няа да кажа тъй![]()
дави се в лайна и спермаПървоначално написано от Ashenvale
![]()
ядеш лайна друг пъттПървоначално написано от Ashenvale
ами зле е ее
![]()
Как зле бе ? По-зле от това да ядеш лайна ? На село винаги е добреПървоначално написано от bubkaa93
![]()
говоря ти сериозноПървоначално написано от Ashenvale
![]()
лягаш ли ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
мнее.. не искам се закачам с него.. въпреки че той ме обижда![]()
мнее.. не искам се закачам с него.. въпреки че той ме обижда , защото съм тъпа.fixed
забавно е да се занимаваш с простотията на хоратаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
нбаа.. омръзва![]()
и той не ми е забавен повтаря едно и също
пееерас![]()
На нивата ли ще ходиш ? Или ще се къпеш,а не то утре понеделник![]()
и продължаваш да се занимаваш с мен, вероятно защото си по тъпа от мен ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Не ва бубя, ще ходя в подземията под паметника ..![]()
олее как ми се пуши![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бавен , бавеннн...
има само една,дума за теб и тя е - бавен,бавен,бавен-толкова си бавен!!!! мислех си,че не си добре,но ти просто сии ббавен,бавен,бавен-толкова си бавен..![]()