- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Ех тея майни от кога изкам да им тегла еднаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
Соната пак се садна милия ;d пиши бе пиле![]()
А питбул пише аз ша ги раазтрелям ама му вижте подписа..
не си забавен
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
мара бубке кво стаот кога не съм те виждал тцц .. в варна било мн хубаво
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
НЕ ше ми липсваш майнаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
Не се махай поне на мен и бубето ша липсваш![]()
ти ли ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
От мене куул явно съм вдигнал левъл ^^ завиждайтии!!Първоначално написано от SonataArctica
ммм... не ми е забавно
някой хора се опитват да ми скапят настроението![]()
Сокол нещо си - Те животни ли са? Мухахахабъзикам се бе човек тцццц .. веднага вижте му подписа ехееее
![]()
![]()
на мен щот ми е много забавноПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Ето вий не се махай има 3мма човека които те изкат тук мисля че сме аз кученцето и БубетоПървоначално написано от bubkaa93
Почнах и аз да се чувствам излишен ..![]()
Какво ти става ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
ОФ не се депресирай са... който те садна кажи само ше го садна азПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Само си садната и се чувстваш излишна?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
оф нищо![]()