- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
оф , спри да ме обиждаш бе , мамка му ...
не съм тъпа , ако бях тъпа няа'ше да се занимавам все още с теб..
ами не знам точно в първата част тя бълнува и става на сън и отива до долу оня става вижда,че я няма отива и се чуват само викове оная се връща отива до камерата и си режи гърлотоПървоначално написано от Ashenvale
![]()
Вани гледах първата част вечерта и се стреснахвтората част я гледах през деня и не се стреснах толкова много
![]()
Здрастииии![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не , не съм ...Първоначално написано от Ashenvale
я ми дай 1 причина да съм тъпа ..![]()
вече сериозно прекаляваш...
ти явно не си знаеш границата![]()
земи се стегни малко , ако си толкова арогантен с приятелите си.. напрао не ги мисля тея хора![]()
вземи си пиши малко за годините и стига прави пози![]()
оф искам някой да се заяжда с мен![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Прати смс на номер 0893876152 с текст "тъпа съм" (нали да знам, че е от тебе)Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Първоначално написано от Ashenvale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
трябваше да се засегна![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=421351 тая тема е за тебПървоначално написано от bubkaa93
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
МАЛЕ КОЛКО СИ ПРОСТАААА, ЛЕЛЕЛЕ
Защо трябва да се засягаш от всичко което напиша?
Ето една от причините поради които мисля, че си хипер тъпа.
да бе хората да ми се смеятПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Проверявам дали има някого на път за кухнята, а то дразгите вървят с пълна сила.
Обожавам, когато се събудя и ми се яде![]()
спал си до сега ?Първоначално написано от Thrombocyte
не пиши по мой адрес повече и съм доказала , че не съм тъпа![]()
илияне хайде лягай си утре ще ставаш рано трябва да си бодър хайдеееПървоначално написано от Ashenvale
![]()
![]()
мен пък ме болеше главата и легнах в 9:30, станах в 1:10.
к'во ще правя цяла нощ...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хаха, само на мен не си ... от кога чакам.Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Да бубе права си.
да пази си силите за утрелягаш нали ?