- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Не ти стиска да ми докажеш колко си "умна" а?
Гониш ли ме ?![]()
какво да ти доказвам.. за теб си оставам ''тъпа'' , а ти острия
айй аливидерчи![]()
Не просто мисля за теб,защото утре ще ставаш рано.Писна да ви слушам простотиите тя била тъпя ти си бил бавен само това
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ми , Бууу.. на мен дали не ми е писнало... според тебе![]()
т'ва е първия човек , който ме нарежда безпричинно толкова дълго време![]()
Еми кво да напраяАко не беше тъпа нямаше да и го казвам 200 пъти. Не вярва кво да я направя.
оф ай стига тъпа била само това ли знаеш ? Моля те стига
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Как ще знам само това беПросто само тази дума мога да използвам тук от речника ми ..
Само не разбрах,защо се заяждаш с нея ? Ако ми кажеш причина ще разбера ама не да ми изплюеш ами тъпа е и е селянка и заради товаПървоначално написано от Ashenvale
![]()
Щот ми е антипатична нали ти казах вече. Не ме кефи тая ..
а ти знаеш ли значението на думата антипатичен защото на мен,ако даден човек не ми е приятен аз не се занимавам с негоПървоначално написано от Ashenvale
![]()
Радвам се![]()
Ванииии![]()
лекинка![]()
Davay da pu6im, 6tot taq ne moje da 4aka
davay da pu6im, davay da vadim ka4akaa ..![]()
![]()
![]()
dubrootrou
GD се спуква да пишекво искаш, погледни в темата Метъл Срещу Чалга... На всяка страница по 5 мнения
сиг. само от тая тема са му 100... Кво ще стане ако модовете направят чистка... ще стане колкото мен
![]()
добро утро.![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
аз съм добре. що , ти как си?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3