- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Брао ^^ аз не уча да впечатля тебе или учителите ти а моитеПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Aйдее почнаха заучените лафчета от нетапоне да тролваше както трябва ама то това не може да се нарече тролване ..
Наистина много ни забавляваш .. е поне мен
П.п- Ами ти като не може да ме разбереш от 1 вия път защото си БАВЕН .. да пак го написах .. как да не повтарям ?![]()
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
sokol02, вярнмо си бил доста бързо изоставащ...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ми аз от начало не изках да се заяждам ама някои синеоки педалчета които са се саднаха или отидоха да си търсят лафове в гугъл ме провокираха аз какво мога да направя освен да се защитя?
абе аз съм сад.. к'во ли ми пишешПървоначално написано от SonataArctica
![]()
sokol02 ае се махай![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Пич кво затапваш ти само казваш "знаех че ще каже така" "знаех че е така" и "знаех това тряяше да се фана на бас" ако някои изка да бъде като тебе по добре да се самоубиеПървоначално написано от pitbullxx
![]()
Направо много се саднах заради теб .. наистина .. пуснах сълза ..Не си ми интересен . .смешен си ми!
Аз не се занимавам с простаци ,но след 20 минути излизам и няма какво да правя през това време.
![]()
Оу шит подгониха ме къде да се скрияПървоначално написано от bubkaa93
И кво ше ходиш да ти залепят малко коса по плешивото кубенце?Първоначално написано от pitbullxx
И да сички знем че знаеш че ще кажа това не се хаби да пишеш плс
оф чао
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ахахахаахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Соната си залюби мома ^^ (не е заяждане хейтърчета)Първоначално написано от SonataArctica
Соколе, айде да чезваш вече... като гледам на никой не си интересен
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не ставай деПървоначално написано от bubkaa93