- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Ми интересен съмПървоначално написано от Pamaa
![]()
Оф незнам аз уж влезнах тука с най добри намерения... ама некви ме нападат и кво мога да направя аз ? да седя да ме ебават ей така... е няма да стане влезнах уж да си лафим а стана мазало![]()
Интересен бил .. отивай в цирка поне ще си със себеподобни и ще има да си интересен .. на малките дечица![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Аз си пишех нормално , а ти дойде и осра темата![]()
и Соната бях с нагласа за чат , а ти го подкрепи тоя ..
http://2.bp.blogspot.com/-uFoJu4ElTm...lm_by_RJTH.jpgПървоначално написано от sokol02
"ще има да си интересен .. на малките дечица" оф земи млъки ти си малко момиченце аре бб пътувакй заминавай вече си ингорнат за мен скапан "хейтър" ти грозиш хейтърското име ;dПървоначално написано от pitbullxx
по-подходящо е![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
OF обещавам да не се заяждам с никого ако никой не се заяжда с мен![]()
Тва беше от един сериал ама не се сещам за име ;dПървоначално написано от Pamaa
"Ало-ало" беше филма...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
за кой става въпрос че и аз изпуснах нишкатаПървоначално написано от SonataArctica
Ми добре , ЛъчоПървоначално написано от SonataArctica
на мен не ми беше много интересно .. даже не съм му чела постовете в последните 2 или 3 страници![]()
Аз хейтър ?? Хаха всеки които ме познава ще каже че не съм!Извинявай ама вземи прочети какво съм написал аз и какво си написал ти .. май ти се правиш на хейтър а ? Аз просто ти пиша е така колкото да ми се вържеш .. все още не съм почнал да те тролвам сериозно ..
![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Като го даваха го следях редовно много съм му се смялПървоначално написано от Pamaa
![]()
![]()
Аз съм хейтър не се правяПървоначално написано от pitbullxx
обикновено само преед компа ама и в училище се е лучвало да бъда
Пуснете си музика, релакс..какво се занимавате само да хабите нерви..
Предложете нещо за гледане и стига с тея детски караници![]()
Значи изпускаш златни изцепкиПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()