- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
и аз искам да видя Съншайн![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
да масивен задник става лиПървоначално написано от Ashenvale
![]()
ее щом на себе си издържам ти няма да си ми проблемПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
да е къса, колко да е къса?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ми къса е.. дооо доо о.. то не може се обяснии
трагична е![]()
а поне можеш ли да я връзваш?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
тъп си ама не ми се занимава с тебе щото каквото и да ти кажа няма да го приемешПървоначално написано от Ashenvale
![]()
оххх. . тотално изтрещях..
да бе , имам си и плитка , но за мене е късоПървоначално написано от Pamaa
![]()
аз моята искам да я подстрижа на черта, но доката ми изразтат пластовете![]()
...
споделиПървоначално написано от Pamaa
![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
няма какво да споделям. . просто ми е супер тъпо в момента![]()
![]()
Моята е къса, може би видя разликата на онея снимкиПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Вие винаги преувеличавате.
Тромбо, ти нямаше ли да лягаш?
по това времеПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
?!
Амаааааааааа аз , като ти казах , че съм ти фенкаПървоначално написано от Thrombocyte
и реши да ме одръпнеш от идола ми![]()
искам да ми кажеш едно нещоПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
май, майПървоначално написано от 00kk11
![]()