- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Прав си, не мога да издебна да се включа и аз.Първоначално написано от Sc0RcH
![]()
Първоначално написано от CoOl123
...
![]()
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
аз няма да си изляза от стаята и здрасти няма да им кажа да си гледат работатакой филм ще гледаш ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
(yawn) гладен съм, а няма кой да ми направи закуска l-.-l
Спамер,прекаляваш с емотиконките! :]Първоначално написано от CoOl123
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
кажи какво ти се яде, ей сега ще ти направяПървоначално написано от Thrombocyte
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ще гледам 1-ви сезон на Малки сладки лъжкини..вчера си го изтеглих казаха ми,че е интересенПървоначално написано от bubkaa93
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
айде аз ставам отивам на кафене после като се върна пак ще ви досаждам![]()
![]()
Наистина е интересен, но поне на мен някъде 13-17 епизод ми бяха доста скучниПървоначално написано от yeeee
![]()
.
Аз съм лесен - бекон с яйца и гъби и съм задоволен изцяло![]()
да интересен е аз си тегля 4,5,6,7 епизод на 2 сезонПървоначално написано от yeeee
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
N-joy, ама нямаше гъби в магазина...
да ти е сладкоПървоначално написано от Thrombocyte
... до колкото е възможно
![]()
.
аз си пускам 4 епизодчао
Чао БубеПървоначално написано от bubkaa93
приятно гледане
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Чао мяо![]()
![]()
И аз 'чезвам![]()
Поздрав за всички http://www.youtube.com/watch?v=f0pdwd0miqs