- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
добро утроКак си Ванче
![]()
Never back down !!
zashto si zlee ??
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
горе долу ... много ми е топло![]()
Never back down !!
sucks![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Болките в корема минаха ли поне?
Това ти състояние е нормално, хванала си някой летен вирус и до 3 дни ще се оправиш![]()
ахаа.. и аз тва си мислехПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Вани а дойде ли ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Това ще буде неприятно :ХПървоначално написано от Thrombocyte
не все още - не ..Първоначално написано от bubkaa93
лелее ми нямам бебенце , що да не искаш да станеш баща ?![]()
не виждам нищо неприятно да имаш дете просто е малкаПървоначално написано от sokol02
![]()
Разбира се, че искам да стана някой ден..Много им се радвам на малките пръдльовци, може би защото сме на един акъл и обичаме да се лигавим![]()
Първоначално написано от Thrombocyte
![]()
![]()
часта с пръдльовци не бе обеди , че искаш да си бащаПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
аз не мога да си се представя,като майка![]()
![]()
sing with me sing for the year ....sing for the laughter..sing for the tearr![]()
a a a a aз Бу..
поне съм сигурна , че не съм надула корема![]()