- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
Ми никой не ги е карал да дигат краката![]()
мен не ме е жал за тях ..
това , което сам си направиш друг не може да ти го направи..
животът си е твой просто ти представям факти моля не ми се карайПървоначално написано от bubkaa93
![]()
е да но се случва и българи и какви ли не хора от всякакви расиПървоначално написано от bubkaa93
да така е,но има предпазни мерки за тая работаПървоначално написано от CoOl123
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мнозинството са мангалите.То за това едно тяхно семейство се състои от 20 човека.Първоначално написано от CoOl123
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Турци и цигани ама в България ..Първоначално написано от CoOl123
точноПървоначално написано от Sunshinebabybyy
и аз затова питах дали искате да сменим темата с по-различна и по веселаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
то на село най-много такива има нали знаеш ?Първоначално написано от Ashenvale
![]()
рано ВаниПървоначално написано от Sunshinebabybyy
но цял,какво има да правя освен да седя и да спа
![]()
Аз знам, а ти от къде знаеш ?Първоначално написано от bubkaa93
ем нали съм от село и аз ? и то баш от твоетоПървоначално написано от Ashenvale
![]()
13:15 си погледнах телефонаПървоначално написано от CoOl123
![]()
Сега остана само съншайна да не се прави на гъба и да си признае ..
пп. http://www.youtube.com/watch?v=JBV9Hdroh70![]()
![]()
![]()