- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
чаулл и е розовкоПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
щот е селянинПървоначално написано от SkylineDrift
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Е не хаха.Днеска си МАЛКО по-забавен от труп.Продължавай в същия дух,мухльо.Радваш ме.Първоначално написано от Ashenvale
![]()
е че кой е тоя филм толкоз късноПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
е защо обиждаш ?Първоначално написано от SkylineDrift
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
AshenvaleПървоначално написано от SkylineDrift
Остави го тоз.Ем знае,че е доста ограничен пък и се надъхва много.Първоначално написано от bubkaa93
Първоначално написано от SkylineDrift
![]()
![]()
![]()
недей така
да добре ама защо го обиждашПървоначално написано от SkylineDrift
![]()
Защото ми се струва много надъхан."Тъп селянин" ще ми вика.
оле знаете ли кво разбрах че в тая група няма хора които да си говорят нормално все се обиждате все се заяждате![]()
![]()
![]()
![]()
ДААА ние сме селяниПървоначално написано от CoOl123
![]()
![]()
![]()
CoOl123 я пак си помисли ..
я виж преди Ashenvale да дойде кой как си е писал и с кой ....
я виж и другите теми![]()
е какво имаш предвид ??Първоначално написано от CoOl123
![]()
Гражданина кажи от кой град си бе?Кой знае какъв си забил цайсмен.Всеки твой пост почва със "селянин",погледни са какъв си злетак.Земи отвори малко www.google.com,научи нови лафчета и ела ми ги пиши тук.Първоначално написано от Ashenvale
права си Вани ;дПървоначално написано от Sunshinebabybyy
CoOl123 кажи де![]()
ми да .. ти си виновен с твоя хейт към нас.Първоначално написано от Ashenvale
не аз стоя тука и се чудя с кой да се заям , сеш се![]()