- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО VOL ***
когато майка ти казва че си велик не и вярвай - ЛЪЖЕПървоначално написано от Ashenvale
тая си има име![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и на тебе ли да кажа, че не си оригинален ?Първоначално написано от 00kk11
сори ама както виждаш никой не се заяжда с менеПървоначално написано от Ashenvale
МАЙНАААААААААТАА ТИ БЕЕЕЕЕЕЕЕ Ashenvale МАЙНАТААА ТИИИ !!!
ТИ СИ БЕЗНАДЕЖДЕНН ТИИППП !!!
ОГРАНИЧЕН СИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИИИ !!!
С ТЕБ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ НОРМАЛНО И ЯВНО КОМЕНТАРА МИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧНО ПРАВИЛЕН , ЩОМ НЕ ГО ИЗКОМЕНТИРА....
ИЗЯЖ СЕ ПРАВА СЪМ ..
![]()
ааайййй хейтър лягай да спишш на никой не му се занимава с теббее
пак много внимание ти обърнак въпреки че знаех какъв ще е краяяя...
що се ядосваш бе ... хахаххахах
затапен да се чувствам сега нали ? това намекваше мисля ?
това не е вярно може да се говори с него нормалноПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Мнееееее.. хич не се ядосвамм![]()
много съм си спокойнаа..
не целя да те затапяя![]()
![]()
![]()
![]()
ии Буууу .. защо аз не мога да си пиша с него нормално![]()
Това е вярно тя се опитва да се държи добре,а ти защо не се опитваш ? Толкова ли обичаш да се дразниш с хората ?Първоначално написано от Ashenvale
чао нищо,че не знам кой сиПървоначално написано от 00kk11
![]()
ми недей ми пишеее , като съм ти антипатична бе мамкааа муу..
що за манталитет имаш![]()
а на мен ми писна да ви слушамчао
ми да връзвам се.. нормалноПървоначално написано от Ashenvale
е доволен ли си .. прекрасна вечер беше за теб![]()
ще полувиш отговота , който много искаш - НЕ МИ ХАРЕСА!
на кой човек му харесва да води спор с някой друг..
мм нека аз да кажааа
на тебе![]()